Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Rotor82 #1348 üzenetére
Ha márkaszervízbe viszed, vagy olyanhoz akinek rendes clipje van ki tudja mutatni, hogy volt-e tekerve akilométer óra.
Érdemes átnézni minden elektromos kütyüt! Álló helyzetben és menet közben is, nem viccből írom.
A többit a diag kimutatja.
A fizikális állapota meg igen barátságos, szép állapotúnak tűnik. -
Rotor82
aktív tag
Auris kilőve, Astráról váltanék. Kell a nagyobb méret, mert 2 pici gyerek van + asszony.(babakocsi, bevásárlások, lim-lomok, stb...)
Tegnap délután meg néztem, bár a szervízkönyvét nem néztem meg, majd legközelebb.Azt mondta, márkaszervízben vezetett a szerízkönyv. 205.000km van benne.
Viszont a műanyag motorfedélen van egy kb 10centis repedés... Valami olyasmit mondott a kereskedő, hogy ezeknek az autóknak nehezen jön le(vagy megy vissza) ez a fedél, csak már nem emlékszem, hogy miért is lett leszedve...
Beindítottuk, a hangja tetszett, kb 3-4 perc után szépen fokozatosan csökkent vissza is az alapjárat, majd egyenletesen járt tovább.
Egy állapotfelmérésnél miket néznek meg pontosan? Valós km állást kimutatják? Régebbi hibakódokat is? -
Fr0z3n
őstag
válasz
Rotor82 #1346 üzenetére
Így elsőre nagyon szimpatikus. Ha 1 gazdás akkor érdemes az összes szerviz számlát átnézni, hogy mi az amire költve volt az elmúlt 3-4 évben, arra valószínűleg nem fog kelleni. Külsőre ápolt, jó környéken lévő autónak tűnik. Utóbbi sokat számít, mert ha putriban van fotózva akkor az autó is olyan
Viszont így, hogy kereskedő.. A fene se tudja, meg kell nézni. Az a fura, hogy km állást nem ír. Na már most 2.0 benzint nem 5 km-es kocsikázáshoz vesz az ember. Láttam már ennél olcsóbban is ilyet, 100e km alatti futással. Ha nincs messze, akkor egy megnézést megér.
De rövid városi futkározáshoz nem kell 2.0 motor. Inkább egy Aurist néznék a helyedben. PL.: ezt, és ez csak 1 perc keresgélés eredménye.
Remélem segíthettem
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Ez az Avensis szerintetek megéri az árát? 2.0 Sol
Állítólag első tulajos, valami bankos fickóé volt.
Elsősorban vidéki városi rövid furikázásokra használnám.
Mire kell figyelnem vásárlás előtt? -
L4mie
veterán
válasz
molnarpeter #1343 üzenetére
Ahh köszi, van gumis topic
Köszönöm!
na ezen most nem kéne fennakadon, megszokhattam volna már, hogy mindenféle topic van.
-
L4mie
veterán
megjöttek a felnik
már csak el kell értük mennem ....
kanizsára.nyári gumit milyent tudtok ajánlani? 95/60/R15 asszem a méret.
-
L4mie
veterán
nah Ez mi, könyvben óra, de a rádió kijelzője az óra, akkor semmi? Lehet oda rakni valamit ?
-
válasz
molnarpeter #1334 üzenetére
Hol találtál pontosan ugyan ilyet? Én csak hasonlót láttam
-
L4mie
veterán
Első kérdés
Kézikönyv szerint a rádió alatti plexiszerű felület óra, nálam semmi nem látszik rajta, nem mutat semmit, rádiónál van időkijelzés, hogy lehet ezt bekapcsolni esetleg lehet hogy az én felszereltségemnél nincs ott óra csak egy plexi? O.o
[link] -
L4mie
veterán
Joinolok a klubba
-
Kocska89
tag
válasz
Tompo92 #1328 üzenetére
Szia.
Nekem 2002 Avensis 1.6 vvt-i gépem van. Kb ettől szenved ő is. Mára már közelít az alapjárat a 600rpm hez.
Autodata szerint a gyári érték 700 +- 50 rpm. Engem is zavar, kaszni remegés jelentkezik nálam is. Kis gázadásra 900-1000 rpm nél már teljesen simán jár.Szerdán lesz egy kisebb szerviz benzinszűrő csere, stb, ecu hibakód olvasás. Ha rájöttünk mitől van írok, mert vakon nagyon sok hibalehetőséget mondtak.
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok.
Van egy 2003 as Toyota Corolla 1.4 vvt-i-m
Azokhoz szólna a kérdésem akiknek ilyen autójuk van.Normális az 500-600 körüli alapjárat? be is remeg kicsit az autó tőle.
Elég zavaró tud lenni elindulásnál mert kicsit "fulladozva" indul meg az autó ezt lehet valahogyan orvosolni?
Hideg indításnál mikor magasabb az alapjárat akkor nincsen probléma olyan 750 lenne a megfelelő ahogy éreztem/figyeltem meg.
Pár helyen azt olvastam hogy ez normális, de én személy szerint nem tartom normálisnak engem kifejezetten zavar.Valami ötlet?
köszönöm előre is -
Def26
félisten
válasz
Dare2Live #1324 üzenetére
Ezzel szenvedek én is. 2.500.000 körül nézek autót, de vagy átbaszós sok km -es (kormány, fűtés szabályzó, pedálok stb kopottak), vagy telibeszarja az eladó amit kérdezek.
Most azt próbálgatom, hogy nagyobb autókereskedések használt autó közt nézelődöm és próbálok minél több infót összeszedni róluk.
-
Dare2Live
félisten
yaris, prius uez és gondolom azért nem toyota specifikus a jelenség.
Én 2008-2013 közt nézegetek magyar magánszemélyes hirdetések ~nincsenek, ha vannak akkor kiderül, hogy kereskedős. Kereskedős hirdetések nagyja pedig külföldi vagy flotta, mindkét esetben valóságban csillió kmes visszapörgetett darabokról vagy gyönyőrűen megcsinált töröttekkel van tömve a piac. Ami prius 3 pl hahun van annak ~85%a taxi volt kereskedő szerint 150 valóságban 400-500-600kkmel, 15%a meg vizkáras/törött volt.
Nagyon nehéz MOon használt kocsit venni...
-
Madara-san
aktív tag
Sziasztok! Keresek hozzá értőt, illetve főleg karosszéria lakatost, aki bevállal egy első generációs Toyota MR2 szervizelést. (1986)
-
L4mie
veterán
meh!
Ma volt használtauton fent egy frankó 2005 ös corolla kevés km-el szép állapotban, kis sérüléssel hátsó lökhárítón.... kb 3 órán át volt fent a hirdetés....
nagyon vadászni kell a corollákra ezek szerint ha nem drágán vagy hulladék állapotban szeretnék -
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious #1320 üzenetére
De fekete igen
-
Akula
őstag
A világ egyik legstabilabb szívó motora.
Nem csoda, hogy mind a mai napig (!!!) szerelnek vele kocsikat, még Avensist is és megállják a helyüket az EU-s downsizing-olt vagy agyonturbózott selejtek mellett...
Ez a motor van koppintva a hondába is és ez van tovább fejlesztve a Hyundai-Kia konszernnél 2.0-ra. -
Fr0z3n
őstag
Celica tulaj jelen. De csak a régiekhez értek valamelyest. Az újakhoz lövésem nincsen.
Amúgy tényleg hibátlan.20 éves létére olajat, fékpofákat és kézifék kötelet kellett cserélni. Még rohadás sincs rajta
-
molnarpeter
nagyúr
T25-ös Avensishez hol találhatok barna hangszórórácsot jobb előre? Esetleg bevált webshop?
-
L4mie
veterán
faceliftelt 2002-2007 es corolla és a nem faceliftelt között mik a különbségek,
illetve láttam hirdetve "csippás" lámpával 2004 előttit, az reális, vagy elírás lehetett? -
Akula
őstag
Látom, pörög a topik, jönnek a kérdések-válaszok...
-
L4mie
veterán
Üdv Urak!
Corollát keresnék 2004-2005 környékén /azt hiszem ez az E120/, benzin 5 ajtó, hatchback, klíma, 200 ezer km alatt, lehetőleg minél kedvezőbb áron, sajnos csóringer vagyok
-
Akula
őstag
Hi mindenki!
Valaki tudna adni nekem egy adatot? Toyota Verso 2014 Live Comfort: milyen acélfelnin megy ez? Kéne a szélesség, csavarkör, ET szám. Nem találom sehol. A Corolla Verso megvan, tele vele a net, de az újabb, sima Verso milyen papucsot kapott? Akinek ilyen van, a szervízkönyvből légyszi' mondja meg!
Köszönet érte -
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Faceliftes Toyota Avensis T22-nek hol tudok jobban utánaolvasni? Főként magyar érdekelne, bár az angoltól sem riadok vissza.
-
rob210
nagyúr
Sziasztok egy kis segítség kéne.
Tudtok valahol jó bontót?
Toyota Corolla Verso 2007 129Le 1.8 Benzin, hátsó ajtó (csomagtér) nyitó gomb kellene az istennek se találok sehol.
Csak maga a gomb, mert szét mállott rajta a szigetelés és hol nyit hol nem. -
brickm
őstag
Sziasztok!
Ezt néztem ki, mit gondoltok róla, nem rázós ennyi km-rel egy d4d-s motor? -
Kocska89
tag
válasz
Dare2Live #1301 üzenetére
Az olajszűrős téma: [link]
Itt bár nem ugyan az a motor. De ha jól értem itt is az olaj áramlást befolyásoló szelepet írják hiba oknak amiatt csattog a motor.
Sima fémhálós szűrőnek tűnik, átmosás elég lenne neki (szerintem) ártani nem ártana. Csak hát nem bírtam kivenni, nem férek hozzá. Bontani kell majd ha jó idő lesz.
Enyém nem csattog szerencsére csak alapjáraton érezni a kasznin, hogy rázza a motor. 900rpm felett sokkal simább a járása.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kocska89 #1287 üzenetére
"A vvti rendszer olajszűrőjét érdemes tisztítani, cserélni?"
Erről tudsz vmit írni még nem is olvastam róla.... azt hittem simán az olaj keni és persze sima olajszűrő szűri. (1szfehez érdekelne leginkább)
Yaris... vízbefolyás hátulra a megoldás:
Elfárad a szigetelés. Nem magyarázom többet mond egy pár kép: [link]láncos vezérlés: 1szfe, 2szfen 100ból egynél lesz cserés 200.000km elött, jellemzően inkább 300-400.000km lesz cserés, de rakat yaris rohangál 500-600.000km után is eredeti láncal. 1KRFE problémásabb ott jellemzően 150-200.000km között cserélni kell. Új 1.33as mocikról még nem mernék nyilatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest