Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Most ezt a puntot néztem ki. Ha tényleg ilyen akkor tuti vétel lehet.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Kereskedésben áll amit kinéztem. Már voltam is, mert szabadon be lehet menni akkor is hogy nincs ott senki

Jobb hátul és a csomagtér közepén tavaszodik, azon kívül szép kívül belül. Alja makulátlan, olaj nem csöpög sehol. Jól felszerelt, majd azért nyitvatartási időben is megnézem. 490ért hirdetik. Ha 400 körüli összegre le tudom alkudni még meg is érheti. Jól és olcsón fényező ismerős van. A motor meg... Bringa legyorsulja
Vagy veszek egy 1.9 tdi malacot/golf3-at azt helló
-
Fr0z3n
őstag
Kedden elviszik a celicát.
Valami racionálisabb autó után nézek, sztem veszek egy Logant 
-
Fr0z3n
őstag
Aksin szerintem ne akarj spórolni. Az a pár 1000 plussz nem sokat jelent, cserébe lehet, hogy sokkal jobb.
Közben nekem is adódott kérdés. Random menet közben csörömpölés jött bal hátulról. Létezik, hogy annyira laza a féknyereg, hogy odaverődik a tárcsának? Ha ráhúzok a kézifékre, kattan egyet hátul és megszünik a hang.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
40 centis ültetéshez még jó a gyári

-
Fr0z3n
őstag
Köszi. Akkor egy próbát megér

-
Fr0z3n
őstag
Repsol motorolajról van vélemény, tapasztalat?
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ehhh..

1.8 vagy 2.0? -
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Kell valami dízel a munkához, amiben 4en elférünk. Hobbi autónak meg luxus megtartani.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Végre nem csak nekem van csótányom

Kár, hogy pont eladni készülök
-
Fr0z3n
őstag
Kereskedésbe ne akarjon senki autót vinni. 400e ft-ot mondtak a celicámra

-
Fr0z3n
őstag
Az enyém 850-es alapjáraton remeg, de nekem a bakokra kéne ránézni

-
-
Fr0z3n
őstag
Zöld carbon mintás fólia berendelve a tükrökre, 30x150 cm, 1000 ft. Komoly beruházás

-
Fr0z3n
őstag
Pont zöldhöz nem menne

Volt annó 1000 éve egy tuning stereo újságom. Abban volt ilyen fekete/zöld/fehér fényezésű autó, akkor nagyon megtetszett. Volt valami neve is a stílusnak, de azt már nem tudom. Gondoltam visszahozok valamit abból az időből, ilyen módon téve egyedivé.
A rat stílus ennek az autónak nem állna jól, pedig az a kedvenc.
-
Fr0z3n
őstag
Nincs nektek ízlésetek
Direkt nem akartam ezüstöt, az olyan snassz. Meg nem is szeretem a hétköznapi dolgokat. Még a visszapillantó kap zöld fóliát és meg is lesz az összhang. Ez még csak az út eleje 
-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
A fanatizmus határtalan

-
Fr0z3n
őstag
válasz
Rotor82
üzenetére
Így elsőre nagyon szimpatikus. Ha 1 gazdás akkor érdemes az összes szerviz számlát átnézni, hogy mi az amire költve volt az elmúlt 3-4 évben, arra valószínűleg nem fog kelleni. Külsőre ápolt, jó környéken lévő autónak tűnik. Utóbbi sokat számít, mert ha putriban van fotózva akkor az autó is olyan
Viszont így, hogy kereskedő.. A fene se tudja, meg kell nézni. Az a fura, hogy km állást nem ír. Na már most 2.0 benzint nem 5 km-es kocsikázáshoz vesz az ember. Láttam már ennél olcsóbban is ilyet, 100e km alatti futással. Ha nincs messze, akkor egy megnézést megér.De rövid városi futkározáshoz nem kell 2.0 motor. Inkább egy Aurist néznék a helyedben. PL.: ezt, és ez csak 1 perc keresgélés eredménye.
Remélem segíthettem

-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
De fekete igen

-
Fr0z3n
őstag
Celica tulaj jelen. De csak a régiekhez értek valamelyest. Az újakhoz lövésem nincsen.
Amúgy tényleg hibátlan.
20 éves létére olajat, fékpofákat és kézifék kötelet kellett cserélni. Még rohadás sincs rajta 
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Kocska89
üzenetére
Hagyd akkor, szervíz bassza inkább el, mint te otthon
A benzinszűrő a nap poénja.
A váltót meg kell nézni, mert vannak nem bontható váltók is. Ha van felül/kicsit oldalt betöltő nyílás, akkor van leeresztő is alul. GL-4 75/90-es olaj kell bele. Mennyiséget pontosan nem tudom. 2,3-2,5L között. Attól függ, hogy van-e olajhűtőd. -
Fr0z3n
őstag
válasz
Kocska89
üzenetére
Minden szűrőt érdemes bizonyos időközönként lecserélni, olajjal együtt. Sokan a váltó olajat is elfelejtik, hogy létezik. Suzukisoknál pl rendszeres, hogy akad, vagy olyan mintha egy tál takonyban turkálnának. Pedig a használatiba is benne van, hogy cserés.
A víz nem a csomagtartónál juthat be, hanem a lámpánál. Legalábbis más tipusoknál ott folyt be. Aztán a csomagtér borítás alatt szépen utat talál magának.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Kocska89
üzenetére
A láncos vezérlés olyan 100e km-t bír ki. Hogy milyen hibái vannak, azt nem tudom. Mindenben én sem tudok segíteni
Elektronikával tuti nem lesz gond. Nekem 20 éves a celicám, full gyári minden elektronikai cucc. A japánok még minőséget gyártottak akkoriban (kivéve a Mitsubishi), nem a fogyasztói társadalomnak. A mai kis turbós motoroktól hányok. Mire sok átlag embernek megfizethetőek lennének, más szét fog hullani 
-
Fr0z3n
őstag
-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
A gyári elvileg 0.7 bar, ez a max. Akkor érdekes, hogy ha állítod olyan 1 bar nyomásra
(elvileg egy csavar az egész) -
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Elégnek elég, de minek?

-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Önmetszővel próbáld, ha nem fogja erősen, vagy nagyon rezonál akkor csavar + anya.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Szegeccsel van rögzítve, ki ne cibáld. Kárt teszel az ajtóban. Ki kell fúrni.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Jelentem, a Celica jobb hátsója toronycsapágyas

-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Vagy csak úgy érzed, hogy szedi a lábát.
Dízelbe van nyomaték tartalék és a motorhoz hozzá sem kell nyúlni.Zjunior: Üdv japánban

-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Akkor rendes autó inkább
Mondjuk, a Yaris verso-t sokáig nézegettem. Annyira torz, hogy már tetszik
Aztán rájöttem, hogy mi a szösznek. Nagyrészt egyedül vagyok az autóban. Celcilbe meg terpeszkedhetek és így is tágas a 100 kilómhoz és 180 centimhez. 
-
Fr0z3n
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Előfordulhat. Nem biztos, hogy ugyan az a gyújtás, vezérlés, stb. De ezt csak egy hozzáértő tudná teljes biztonsággal. Amúgy minek egy disel yarisba tuning?

-
Fr0z3n
őstag
válasz
caprine
üzenetére
Egy jó kipuf sokat dob az autón. Na de yarisra
Nekem is van egy dupla dobos rendszerem, csak papír nincs hozzá. Még a Suzukimról szedtem le. 2 koppány dobban végződik (Lada rulz
), amik kb 20 centisek, nagyon kicsik. Cserébe brutálisan mély hangja van, mintha V6-os motor dübörögne. -
Fr0z3n
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ezt is próbáld meg. Igaz, hogy celica topik, de pár embernek volt Hiace-e, hátha tudnak segíteni.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Úr isten, micsoda probléma! Soha ne legyen nagyobb gondod.

-
Fr0z3n
őstag
I Love Toyota.
Kéne egy kis élet a topikba, többi jobban pörög. Mondjuk, nekünk kevés a gondunk a kocsival 
Én március óta vagyok boldog tulaja egy 94-es Celicának. Többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Saros (PS5)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami racionálisabb autó után nézek, sztem veszek egy Logant 

Szeged-Debrecen még beleférne, távolabb nem nagyon.
Valamelyik szilent lehet, ha kerékcsapágy volt cserélve. De passz, ilyet még nem hallottam.
Dízelbe van nyomaték tartalék és a motorhoz hozzá sem kell nyúlni.