Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12324) andHermann


andHermann
tag

Ha már így beindult a Yaris Cross hullám a fórumon, akkor én is leírom a tapasztalatainkat. Mi aug végén rendeltünk a Yaris Cross-t Mayeréknél, gyakorlatilag vakon, hiszen beűlni, kipróbálni még nem tudtunk egy példányt sem. Akkor nov-dec gyártás és dec-jan szállítás volt ígérve. Sajnos azóta késés lehetséges információkat kaptunk. Persze kötve van az ő kezük is, nem hibáztatom őket. A csiphiány globális, ahol nem hosszú hónapokra kell várni egy-egy kocsira, ott véleményem szerint vagy készleten lévő vagy hónapokkal korábban rendelt példányokról lehet szó. Ebben a hónapban elvileg érkeznek az első szalon/teszt Yaris Cross-ok, akkor legalább be tudunk majd űlni, aztán bízunk a legjobbakban, de most úgy gondolom, hogy január vége előtt nem fog megérkezni a kocsi sajnos.
Magáról a kocsiról írva, abban igazatok van, hogy nem egy Corolla, de nálunk pl. a méret is limitálva van garázs méretei és másik autó miatt. Se Corolla, se Chr nem fér már be pont, sima Yaris elől kényelmes, de még gyerekek sem igazán férnek el hátul mögöttem (191 cm) :) Eleve egy kis, városi kocsit szerettünk volna, amibe viszont hátra is be lehet még űlni. Sok típust néztünk, nem csak Toyotánál is, egyedül a Yaris Cross tűnt ideálisnak, méret, fenntarthatóság, felszereltség szempontból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.