Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
koxkids #11877 üzenetére
Itt ülök a Toyota Mayerben, 15 ezres szerviz után várok, műszaki vizsga is lesz. 36k az olaj+szűrőcsere 0w20 olajjal. Igaz ez már 6 éves autó.
De ami érdekes: kiderült, hogy vontatni is lehet vele. Eddig úgy tudtam, legfeljebb kerékpárszállítót használhatok, de mondták hogy vontathatok is. Kicsit hülyén éreztem magam de azért valahol örülök. Mondjuk vagy 2-3x vontattam 25 év alatt... Egy könnyű utánfutóval nem vágja haza az ember az invertert, meg legfeljebb power módba teszem ha valaha vontatok. -
Carasc0
őstag
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Toyota Auris HSD-re kérek szervíz ajánlatot a következőkre. De gondoltam érdeklődöm itt előtte, hogy mire számíthatok.
- Váltóolaj csere
- Gyújtógyertya csere
- Fékfolyadék csere
- Hűtőközti takarítás (ha vállalnak ilyet)Múlt héten már érdeklődtem ez ügyben a fehérvári márkaszerviznél, de akkor még nem volt a nevemen az autó, így forgalmi hiányában még csak megközelítő árat se nagyon volt hajlandó mondani a szervizes.
Annyit közölt, hogy mivel még nincs 4 éves az autó, így csak "listaáron" tudja majd megadni a költségeket - jelentsen ez bármit is.
Köszi!
T -
Carasc0
őstag
Köszönöm a fenti segítséget!
-
-
válasz
KTTech #11868 üzenetére
Nagyon sok mindentől függ a fogyasztás, ha csak egy példát mondja, az elmúlt 3 hónapban van Mk.4-ed, akkor nem volt még téli utad - a korábbival feltehetően az is volt. Ettől még szép számok, félreértés ne essék, gratula érte, de nagyon sok minden befolyásolja őket...
Nálam a Waze-re váltás például hozott élből 0,5-0,7 literes átlagfogyasztás javulást, mert ugye eleve elkerültem a nagyobb dugókat. Csak aztán feltűnt, hogy a tankolások között megtett kilométerek száma is több lett. Tehát még az is benne volt, hogy valójában több benzint fogyasztottam az A és B közötti úton...
-
KTTech
veterán
Omg... elbaszták a konvergenciát... persze, hogy nem változott a magasság, ha nem azt állították. Egyébként balfékek, teljes mértékben. Semmilyen diagnosztika nem kell a beállításhoz, tekintve, hogy nem a magasságállító motorokon kell változtatni (úgy is megoldható, de egy MOT állomáson, ha nem megfelelő, be kell tudniuk állítani, márpedig ott nem lesz Techstream kéznél). Keress egy keleti szakit (a VW csoportos járgányaimat egy horvát szerelőhöz vittem mindig, gyorsan olcsón és jól dolgozott), az beállítja ízlésed szerint, bár nem feltétlenül fogsz örülni neki a következő MOTnál 😃
Csak normál és power módot használtam, Eco-t nem, a klímát is normál beállításra raktam a menüben. Meg is haltam volna a corwalli legalsóbb szintű utakon vele, a Waze mindig megtalálta nekem a legeldugottabb utakat. Nem ám a szép, nyugis 1-2 sávos A30-on vitt, hanem a 4 számjegyűeken amint "közeledtem" a célhoz 😃 Tiltva van a komphasználat is, erre Truro-ból St Mawesbe simán elvitt a mini utakon a komphoz, ahol ráadásul térerő se volt, fejből vezethettem vissza Truro-ig 😃 (7 font volt a jegy, de a normál úton kb 50-55 km-t kellett pluszban megtenni a célig. A benzin így 2.6 fontba került, időben meg ugyanannyi volt még visszafordulással is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest