Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10149) Atlantis válasza molnarpeter (#10145) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez is elképzelhető, nem részletezték, hogy miért fölösleges. Meggyőztetek, hagyom neki a gyári adagot az első éves szervizig. Viszont a könyvében 0W-8-as olajat említenek, bár kicsit kómás voltam már este, mikor olvasgattam...létezik, hogy olyan kell neki?

Gergőke: Nemrég vettem át az autót, 4. generációs hibrid Yaris Comfort Style Tech. Szerettem volna én is Selectiont, de végül úgy döntöttem, nem éri meg a felárat a többlet, amit ad. Még ismerkedünk, alapvetően jó a véleményem róla, de használat során azért mindig kiderül ez-az, ami tesztúton nem tűnik fel. Azt kell mondanom, a Toyotának még praktikumot és anyaghasználatot tekintve kell közelednie Európához, a műszaki színvonal az rendben lehet. Ahogy írtam, Hyundai volt az elődje (i20), ott valahogy jobban keverik az ázsiai jegyeket az európaihoz.
A hibrid hajtás viszont nagyon tetszik, pont erre vágytam, első automata autóm, nekem is meglepő, milyen gyorsan összehangolódtunk. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.