Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Rákattintasz ugyanarra a hdd-re mint amiben a bal oldal áll. Vagy alt+f2 és meghajtó betűjel. (Fordított esetben ugye alt+f1, ez a bal oldalt állítja).
Ez az alapbeállítás. Aztán a beállítások -> Általános beállítások... -> Működés fülön be lehet pipálni, hogy mindig ugorjon a főmappába ha meghajtót cserél, ha ez be van pipálva, akkor értelemszerűen a gyökérkönyvtárba fog ugrani, nem a másik oldalt veszi figyelembe.

(#1611) Sk8erPeter: Biztos, hogy még mindig ez az alapbeállítás? Idegen gépeken vettem észre, hogy sok alapbeállítás megváltozott pl. azt hiszem alapértelmezetten már a gyorskereső sem a ctrl+alt+valami mint régen (én alttal használom). Én már azt sem tudom mi az alapbeállítás, egy kb. 8 éves init hurcibálok mindig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest