- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
wandor0930 #4287 üzenetére
AZTAK%RVA de felmentek a toshiba árak(a többit nem figyeltem
), én iponnál vettem 1 hónapja egy A300-15A-t 216-ért és most 247 ezer, usanotebooknál meg 256, gondolom a forint ingadozása lehet a fő ludas, de akkor is nagyon durva ez... tehát jókor vettem meg asszem
Szóval wandor0930, sztem jó kis gép az A300, én meg vagyok vele elégedve. Most raktam rá xp-t, és jól megy rajta, bár először nem buherált sp3-at raktam rá és valami hálózati vezérlős gondja volt, ami elvileg azóta már kiderült, hogy hogy lehetett volna orvosolni, de nem bítam magammal és felraktam az xp daytonát. AZ összes driver, ami kell fent van a toshiba magyar honlapján! Amúgy nekem nem nagyon tetszett a vista, folyamat dolgoztatta a procit is meg sztem az xp jobb
Én nem éreztem eddig különbséget a játékok között, most raktam fel a witchert és hát nem nagyon bírja a gép. lehet, hogy kéne még állítgatnom, inkább hagyom, gears of war viszont vistán szépen ment, csak a mentése szarakodott nekem HD 3650-es kártya van benne. Amúgy UT2004-gyel szoktam néha játszani, meg most raktam fel szintén a MAFIÁt és valami sz@r mert az elején mindjárt az autósüldözésnél gond van, az auzó irányításával, beakad a kormány... és mindig nekimegyek a falnak, aki esetleg pont tudja, hogy ez mitől lehet, az segíthetne...
ha valami kérdésed van a géppel kapcsolatban, akár általánosságban az A300-ról, eddigi tapasztalataim alaján megpróbálok válaszolni,
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest