- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszaby
csendes tag
Hello!
Nekem is szintén az L40 es sorozatból van egy notim csak nekem a 17s-es,de mint néztem nagy különbség nincs köztük!
Szóval én eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve,gyors szépen futtatja a Vistát,bár a videókártyától ne várj csodákat, egykét régi játék fut csak el rajta,de az látszik hogy ezeket nem játékra tervezték! A hangszóroi engem megleptek hogy egy notihoz képest milyen szól szólnak!Az akksi kb 2 órát bírt nekem eddig netezés mellett!
Egyszóval én csak ajánlani tudom,mert már sok jót hallottam magáról a Toshiba márkáról is!Drivereket meg a toshiba honlapjáról tudsz leszedni!
Üdv -
Dudi13
csendes tag
Hello
Toshiba noti vásárláson töröm a fejem, de akárhány embert kérdeztem mindenki mást mond a megbízhatóságukról. Én az L40 sorozatból néztem ki a 18W-t. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Op rendszer nélkül venném és XP-t szeretnék feldobni rá. A driverek beszerzése okoz problémát?
Válaszokat előre is köszi -
IveyBaby
tag
Igen, kicsomiztam a teljes tartalmát. Persze csak a másik gépemen. Aztán azokat rátettem pendrive-ra és azzal vittem át a notebookra. Nincsenek rejtett fájlok, szóval nem maradt ki semmi. És nem kérdezett rá, hogy felül akarom-e írni a régit. Az lesz a legjobb, ha letöltöm mégegyszer, hátha a letöltés során volt probléma. De kétlem.
-
ABE
őstag
válasz
IveyBaby #3392 üzenetére
Kicsomagoltad a teljes tartalmát, a mappából a winflash.exe-t futtattad? Elején rá szokott kérdezni, hogy tényleg felülírod-e a régit (és ki is írja a BIOS-ok verziószámát), 1-2 percig el szokott tartani ha lefut, szóval még mindig ott az eshetőség, hogy azzal van a gond.
-
ABE
őstag
válasz
IveyBaby #3387 üzenetére
Akkor így: BIOS Letöltése
Kiválasztod: Hordozható számítógép / Satellite / Satellite L Series / Satellite L40 / PSL4CE, rányomsz a keresés gombra, és a felajánlott két lehetség közül a második, 5.40-es verziószámú cuccot töltöd le.
-
ABE
őstag
válasz
IveyBaby #3385 üzenetére
Még egy ötletem van, a BIOS frissítése. Ezekhez a modellekhez kétféle van (XP-s és Vistás), neked az XP-hez valót kell felrakni. Innen tudod letölteni: L40 XP-s BIOS
Letöltöd, kicsomagolod egy mappába a fájlokat, és XP alatt futtatod a winflash.exe-t. A gépben mindenképpen legyen bent az akksi és legyen töltőn, a megjelenő infókat pedig pontosan kövesd. Elvileg a frissítés végeztével újraindítja magát, és utána próbáld meg felrakni a korábban próbált drivereket. Ez az utolsó ötletem.
-
-
ABE
őstag
válasz
IveyBaby #3383 üzenetére
Első próbálkozásként rakd fel ezt: KB835221 Hotfix
Ez általában meg szokta oldani a gondot egy újraindítás után. Ha mégsem, akkor telepítsd fel ezt: High Definition Audio Codec
Az egy dolog, hogy elsőre ökörségnek tűnik a driverek variálgatása, újratelepítése, a másik pedig az, hogy tapasztalatok szerint nem mindig lehet megtalálni a logikát a szoftverek működésében.
-
IveyBaby
tag
Sziasztok!
Végre sikerült felrakni az XP-t és egyéb drivereket. Egyedül a hanggal van gond, annak a telepítésénél hibát ír ki, illetve hogy sikertelen a hangeszköz telepítése. Toshiba L40-14F
Más fórumokon is olvastam ilyen problémákat. Megoldásként pedig azt írták, hogy uninstall Realtek, újraindítás és felismeri. Ez elsőre is ökörség :S
Nincs tapasztalatotok, hogy hogyan csaljunk hangot rá?? -
kecsetif
aktív tag
Ha valakinek még m410 ketyeg a gépében és szeretne nagyon olcsón erősíteni, klikk ide
Bocs mindenkitől az offért!! -
VadnyugatiP
csendes tag
Köszönöm!
Akkor marad a reménykedés, hogy még legyen raktáron :-( Sajnos addíg nem tudom megvenni :-(
-
ABE
őstag
válasz
VadnyugatiP #3378 üzenetére
Pontosabb infókhoz szerintem Toshibánál dolgozó embertől juthatnál, de elmondom a véleményem, hátha segít valamit.
Az általad kinézett gépet én már nem találtam meg a Toshiba honlapján, ez szerintem nem túl bíztató. Én azt tippelem, hogy augusztus környékére esetleg a beragadt raktári darabokból lehet még választani, ha lesz egyáltalán. Ahogy én néztem, a drágább Pro modelleket inkább rendelésre hozzák, tehát elég neccesnek tűnik.
A Pro szerintem leginkább a felszereltsége, teljesítménye miatt kerül többe. Én legalábbis nem találtam a gépeket összehasonlítva érdemi különbséget. Képek alapján a Pro fekete billentyűzetét láttam különbségként, szóval esetleg a külső borításban lehet eltérés.
Még jó 1,5 éve néztem kiállított A100-as gépeket, akkor futólag néztem rájuk, de elsőre nem láttam igazából eltérést a Pro és nem Pro gépek között.
Remélem jönnek nálam okosabbak, akik pontosabb információt tud adni.
-
VadnyugatiP
csendes tag
Üdv
Két kérdésem lenne.
Legkésőbb augusztusban szeretnék vásárolni egy Toshiba Satellite PRO A200-20n notebookot. http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=7318
Láttam, hogy a napokban Magyarországon is kaphatóak lettek az A300-asok. Nekem valahogy nem jön be ez az új design. (Ne haragudjon ezért rám senki) Szerintetek lehet még kapni majd augusztusban a régi pro szériát?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy megéri e a Satellite Pro a többletköltséget? Vajon mennyivel minőségibb ez a kategória mint a mezei változat?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
flash7
tag
-
-
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Acer laptopom volt eddig, de egy Toshiba laptoppal szemezgetek, típusa U400
Mi a véleményetek róla, ill magáról a U szériáról?
Az U300 megbízható volt? Gondolom a 400as ennek az utódja -
chaval
tag
Nah külföldi oldalon feltűntek a Satellite A300-15E-hez XP driverek
Már csak legyen itthon több forgalmazója és menjen le az ára -
SzalaiG
addikt
Help!!!
Toshiba L30-as laptophoz keresek kijelzőt. SOS!!!
Olcsót, jót! Bontott is érdekel csak működjön!Bármilyen ötlet érdekel!
-
flash7
tag
válasz
balazs_t #3370 üzenetére
Szia balazs_t!
Haverod is pont ezzel a felszereltséggel veszi [A305-S6845] ? Mert akkor az ár nagyon jó. Nekem táskával együtt 1179 dollárba kerül (a táska ebből $62), és rokon hozza haza, tehát semmi plusz költség.
Ha megnézed ennél gyengébb felszereltségű gépek jóval többe kerülnek itthon.
Egyébként nem sokat tudok róla. Itt egy prohardveres cikk az új szériákról: [link]
Itt egy angol teszt, ahol a tesztelő saját magának is ilyet venne[link]
Ezeket nézegesd meg. Én jó választásnak tartom, főleg ennyiért, és már meg is rendelték kint, már csak 3 és fél és itthon van a kicsike.Bárki más, tud még valamit az írja meg mert én is kíváncsi vagyok még több infóra
-
-
polonic
félisten
helo!
Nekem hd2600 van. Nem tudom, hogy teljsesítményileg mennyit javul a helyzet, pár napja találtam rá erre a megoldásra, azóta nem indítottam el játékot. De annyi javult, hogy a legutolsó toshibás driverrel kmplayer bezárása után néha az aero felület átszineződött, most ez úgy tűnik elmúlt.
itt a link, itt le van írva minden lépésről lépésre.
Az ati drivert ugye úgy lehet leszedni hogy egészben control centerrel mindennel együtt angolul, én így csináltam. Magyarul ugye külön kell leszedni mindent, erre nem tér ki a leírás az oldalon azért nem csináltam így. Megpróbálhatod, én inkább az angol csomagnál maradtam ahol együtt van minden
-
polonic
félisten
a driverekről jut eszembe, fontos lehet pl akinek ati kártyája van a notiban és xp-t vagy vistát (nem is ez a lényeg) akar feltenni, az mindig fel tudja tenni a legújabb catalystet az amd oldaláról.
le kell tölteni egy mobility modder progit és ez meghekkeli úgy hogy mobility radeonokra is felmegy a driver
a procedúrát meg lehet találni a mobility modder oldalán, azért nem írom le
így mindig fennt van a legfrissebb driver, én így használom
-
ABE
őstag
Van egy olyan sejtésem, hogy az A300-ra felmennének az A200 driverei (legalábbis egy részük), csak kicsit kivárnak a hivatalos verzióval.
Pár hónapja az L40-nel volt hasonló a helyzet: volt XP-s driver, aztán eltűnt, de az ügyes userek összekaparták a szükséges cuccokat úgy is.
-
chaval
tag
válasz
07_fecc_87 #3360 üzenetére
engem még irritál a none xp driver
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem 4 hét és meg lesz ez a típus: A305-S6845
A leírása itt látható: [link]
Ha használatba veszem a kicsikét, majd írok tapasztalatokat, persze csak ha valakit érdekel
Addig is kitartást nekem -
chaval
tag
Vidik:
[első] 5letes reklám
Szép a külseje
[második]
[harmadik]
[negyedik]
[ötödik] ez aztán a biztonság -
ABE
őstag
válasz
07_fecc_87 #3353 üzenetére
Érdemes figyelemmel követni, hogy hol és mennyiért adják, szerintem elég hamar lesznek árengedmények.
-
chaval
tag
válasz
07_fecc_87 #3353 üzenetére
jelent pillanatban egyik tetszetős modell 196E
sztem bíztató
[katt]. Egyetlen hátránya, hogy EGYENLŐRE?!? nincs hozzá Xp driver...de sztem ennek az ára nyár közepére lejebb fog csúszni
-
ABE
őstag
válasz
07_fecc_87 #3347 üzenetére
Itt van már a Satellite A300-as sorozat, szerintem érdemes lesz mostantól arra figyelni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #3345 üzenetére
Jó gépnek néz ki, de az A200-1s9 VGA-ja erősebb, viszont a te általad említett Toshiba jobb minőség. És igen mint elhangzott a garanciával problémák leszenek. Hívd fel a Toshiba szervízt és kérdezed meg mi a helyzet a külföldön vásárolt gépekkel.
-
chaval
tag
válasz
07_fecc_87 #3349 üzenetére
A200-asnak tudtommal ugyan az a Designe-ja
Egy boltban már letapiztam valamelyik A200-ast :$
)) nemrossz nemrossz
Annó sokmindent nézegettem,olvasgattam sokmindenről (Asus,Msi,stb)...de sztem Toshibánál maradok
-
chaval
tag
válasz
07_fecc_87 #3347 üzenetére
Hali... nem fogsz találni kifutott modell.... Én még akkor rendeltem meg amikor benn volt a listájukban, és visszaírtak most hogy már nem kapható mert kifutó modell... szval szívás de ez van,viszont valahol olvastam hogy a go 7300...nagyon gyér kari, és a 6600as széria lenyomja.....amiben most gondolkodom az az A200-1S9...de még elmélkedem
-
07_fecc_87
tag
Oh, hogy az a...
Az E-digital megszüntette a forgalmazását az A200-14e Toshibának... [link]
Pedig csak nyáron tudom megvenni, szóval nézhetek új forgalmazó után, ha találok egyáltalán.... -
chaval
tag
válasz
Ferenc1989 #3345 üzenetére
Külföldről még mindig nem vásárolnék ilyet
Sztem garanciális problémák felmerülhetnek,és az sztem elég nagy szívás lenne.....
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #3343 üzenetére
Mennyiért veszed, honnan rendeled?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #3341 üzenetére
Egész jó
Melyik gép ez pontosan?
-
Ferenc1989
tag
Type videokaart ATi Mobility Radeon HD3470 (shared)
Videogeheugen 128 MB
Totaal videogeheugen tot 895 shared MBaz a kérdésem lenne hogy ez a videókártya szerintetek milyen?
AMD Athlon 64 X2 TK57 1900 MHz egy ilyen proci mellett és 3 gb ram mellett
-
chaval
tag
Termék típusa: Hordozható...
Termékcsalád: Satellite
Terméksorozat: Satellite A Series
Típus: Satellite A200 (PSAE6)
Short Model No: PSAE6E
Operációs rendszer: Windows XPés amiket találsz ;)
jó játék leszedni, tudom mert már 2 tipussal megcsináltam
)
jah egyébként megtennéd, h megadod az msn címed?
pont az a noti érdekelne ami neked van
lenne majd pár kérdésem, meg stb ha nem baj
sok sikert a driverekhez ;)
-
bitli
csendes tag
Hello!
Vettem egy To
shibát... Vista van rajta és UTÁLOM már most megőrjit, szeretnék uj oprendszert rá.... de a drivereket oprendszerrel együt kaptam.... ötlet?
-
ABE
őstag
Szerintem ne add fel, érdemes körbenézni. Pl. ezt találtam: A200-1S9
Szerintem ez kellően erős, procija gyengébb ugyan az előtte kinézett modellnél, de a videokártyája jóval erősebb, másnak is van itt ilyen gépe. Szerintem kellően erős ez is. Ez is kifutó modell tudtommal, de raktárról átvehető (más helyen is láttam még).
-
chaval
tag
Ekkora szerencsétlenségem nem lehet...amit egy hete rendeltem notit, már soha nem fogom megkapni ugyanis kifutó modell. :S Ez már a harmadik noti amivel így járok (uccsó kettő Toshiba).
180 körül milyet érdemes venni,ha valamennyit játszani is szeretne az ember?
-
pimmi
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, adott egy laptop 120 gb vinyóval, feltettem rá az xp-t, ugy hogy a vinyo kétfelé van partícionálva 20gb és 100 gb.A 20gb on van a rendszer.Ntfs.
A nagyobbikon nincs semmi adat még ,és mégis ha megnézem a tulajdonságait azt írja hogy foglalt terület 64mb ,ez hogy lehet mi foglalja ? Nem a system volume mert azt lekapcsoltam.
Nem azért kérdezem mert számít ez a 64mb-t csak érdekelne hogy mire kell ez a terület. -
chaval
tag
Egyébként leírhatná mindenki, hogy kinek milyen vasa van
És hogy mik szólnak a gépe mellett illetve ellene
Előre is köszönöm
-
Satellite
tag
válasz
zsokomo #3327 üzenetére
Telefonálj a Technotrade-nek, add meg a géped gyári számát, és megrendelik Neked.
Árat majd ők mondanak. -
zsokomo
csendes tag
Sziasztok,
Főleg a szervízesek felé lenne kérdésem.
Adott egy Toshiba Satellite Pro U400-as notebook.
A származási hely Franciaország.
Billentyűzet csere lenne indokolt számára, franciáról magyarra.
Ha valaki tudna ebben segíteni kérem jelezzen.köszönöm
-
bianca3
tag
ja, ajánlottak hűtőt a laptophoz
melyiket érdemes beszerezni szerintetek?
Zalman univerzális notebook hűtő
http://www.qwerty.hu/shop/product/1586/zalman-univerzalis-notebook-ht.html
vagy
Magic
http://terminal.hu/cikk.php?article_id=105568
vagy
Cooling Stand
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103160
Plíz írjatok!
Kösz
-
flash7
tag
-
chaval
tag
válasz
Ferenc1989 #3320 üzenetére
Ezt nem lehet tudni
de én egy biztos
HU-s cuccot fogok venni...illetve már megrendeltem csak még nem szerezték be
-
chaval
tag
válasz
Ferenc1989 #3318 üzenetére
Ha jól tudom a dojcs gépekre autómatán reszelt beállított, természetesen dojcs windows van....driverek is benne meg ilyenek és valakitől mintha hallottam volna valami olyat, hogy rengeteg idejét vette el, míg sikerült rá reszelnie egy működő magyar xp-t! De nemtudom....
LEhet látni ilyen matricákat 300-1000 ft között bezárolóagfekete-fehér-világítós(foszforeszkál)
Ha nagyon nem segít a gugli, adok pár linket
-
chaval
tag
válasz
Ferenc1989 #3316 üzenetére
Hello!
Ha németektől rendeled érhet kellemetlenség..... Magyarrá varázsolni? vegyél rá minőségi matricát -
ABE
őstag
Létezik sajnos...
Egyébként ajánlom, hogy írj privit KillHates fórumtársnak, ő segített nekem L30-hoz zsanért szerezni (pedig hiánycikk volt), talán tud valami ötletet adni, jóban van a Toshibásokkal.
Ha van egy kis affinitásod a szereléshez, magad is meg tudod oldani a cserét. Itt egy leírás az M105 szétszedéséről (ugyanaz, mint az M100): M100/105 szétszedése
-
Kbali
nagyúr
Létezik, hogy a gépembe egy alaplap 50 + fa munkadíjjal? - M100-164
-
flash7
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani erről a notiról? Úgy tudom, hogy talán májusban lesz magyarországon...de többet nem. Az első linken a legjobb gép (A305-S6839) durván 200e HUF, és pont jön a rokon amerikából és tudna hozni...szerintetek? Ha hozatok mire figyeljek (pl 220 V, garancia)
Köszönöm mindenkinek!!
-
ABE
őstag
Én ennek ellenére is az A200-at vinném, de nyilván te tudod, hogy mennyi a keret a gépre, és mi éri meg neked.
Kompromisszumként vehetsz bele 1 gigásat is, és akkor lesz 1,5 Gb, ami szerintem elég. De mondom, én 1 gigával sem éreztem lassúnak a gépet, sokat számít Vistánál, hogy be van-e rendesen állítva (pl. felesleges szolgáltatások letiltva).
-
ABE
őstag
Személyes szimpátia, kicsit komolyabbnak tűnik az A200 (elvileg feljebb is pozicionálja a sorozatot a Toshiba).
De ez ízlés kérdése. Teljesítményben szerintem nincs jelentős különbség, ahol az A200 procija nem elég, ott az L40-é is kevés szerintem. Vinyó egyértelmű (vagy elég neked, vagy nem), a memória pedig... Nos, nekem 1 Gb memóriával is elfut rendesen a Vista, de 2 gigával érzi igazán jól magát, ezt meg kell hagyni. Feltéve, hogy tényleg egy darab modul formájában van az A200-ban a memória, mindössze 4e forintért, házilag, a garancia elvesztése nélkül ki tudod bővíteni 2 gigára. Ha az adatlap tényleg jó, akkor az A200 gazdagabb felszereltsége (bluetooth, kamera, kártyaolvasó) is vonzóbb. Ha jól tudom, akksijukban nincs eltérés, tehát az sem visszatartó tényező.
-
ABE
őstag
válasz
bandi_hun #3303 üzenetére
Próbáld meg úgy felrakni a drivert, hogy amit leszedtél, azt kicsomagolod (lehet egyből így jön le, nem tudom), és az eszközkezelőben manuálisan hozzárendeled abból a mappából a drivert. Így elvileg vissza lehet rá szuszakolni. Ha ez sikerült, utána a telepítőjének is végig kell futnia.
És pesti vagyok, igen.
-
bandi_hun
csendes tag
Köszi!
Amugy nem megy fel a régi toshiba honlapjáról leszedett driver mégegyszer a gépre.
Azt irja ki hogy hiba történt azt leáll...Tehát egy driver update után nem lehet downdate-elni hehe...csak ugy menne ha megint ujraraknám az egészet....Tele van a ***-öm lassan :-)Abe amugy budapesti vagy?
Üdv,
Bandi -
ABE
őstag
válasz
bandi_hun #3301 üzenetére
Mostani gépem egy HP nc4400: Intel 945GM chipset, Core Duo 1.83 Ghz proci, 1 Gb 667 Mhz memória, Intel GMA950 videokártya.
Előtte egy Toshiba Satellite L30 volt: ATI xPress 200M chipset, X300 videokártya (max. 256 Mb-ot vett le), Core Duo 2 Ghz proci, 2 Gb 533 Mhz memória.
A teljesítményük nagyjából megegyezik, Vista kicsit jobbra értékelte a GMA950-et, az Intel chipset ellensúlyozza az erősebb procit a mostani gépnél.
Mindkét gépen volt már Vista és XP is, mindkettőn jól fut mindkét oprendszer, a kipróbált játékokkal nem volt baj (Ballance, Trackmania, NFSU2, szóval régebbi cuccok), elfogadható sebességgel, grafikai hibák nélkül mentek.
-
bandi_hun
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest