- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
válasz
ufonauta #2096 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement.
Ez a végeredmény. Bár utána az összes paraméterét kipipálja... Szerintem csak nem látja a listán az X200-at...Az egész azért fura, mert Bandusnak megy GMA900-on. Az pedig gyengébbnek kéne, hogy legyen mint az X200. GeForce 6100-on elfut, ami elvileg ott van, mint az X200. Vagy tévedek? Ezért gyanakodok inkább a procira.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
lúúúzer #2092 üzenetére
Lesd meg itt (egy activex-et telepít, de nem spyvare):
http://www.srtest.com/referrer/srtest
hogy egyáltalán érdemes e vele próbálkozni. Most nem a laptopról írok, de este megnézem én is és beírom ide. Igaz az enyémben 410-es proci van, úgyhogy még gyengébb, mint a tied. -
Fricó
aktív tag
hogy lehet amerikai billentyüzetet magyarra cserélni?
-
lúúúzer
tag
Neked elmegy a Heroes V? Hát ez hihetetlen. Nekem abszolút nem fut... (kb 1 fps).
Pedig nekem ati x200 van, ami elvileg jobb... Lehet, hogy a 440-es cerka a szűk keresztmetszet, vagy az XP?Valaki nem tud mondani valami bölcset?
Toshiba L-30-ról van szó, 1280MB rammal, 256MB osztott videómemóriával, M440es cerka és mindez XP mellett...
HELP!!! -
halivudirudi
csendes tag
Sziaztok!
olyan problémám lenne hogy van egy toshiba notebookom amiben van egy toshiba dvd rom ami SD R-2212 es.Az lenne a problémám h ezzel a dvd-vel régebben tudtam nézni dvd-t tehát lejátszotta azt...Majd nem rég akartam nézni dvd-t és irni és se nem ismeri fel se nem tudok irni csak cd-t.a dvd olyan mintha meghalt volna az a rész.Kérlek segítsetek de ha megtennétek akkor az email cimemre küldjétek a segítséget...köszönöm mert néztem külső dvd-irot de kissé vészesek az uj meg mégjobban...előre is köszönöm sziasztok -
wienattwo
tag
Sajnos a gyártók így szórják ki a rajtuk maradt 512-es ramokat, hogy 1x1gb helyett
2x512-t raknak be. Szerintem az L40-ben csak 2 memóriahely van (de ebben nem vagyok bizti), szóval rákényszerülsz a memóriák kicserélésére. Vistához 2x1gb kéne, és azokat dualban hajtani. -
válasz
wienattwo #2087 üzenetére
google earth-öt nem próbáltam még vele. van valahol 3dmark eredményes topik, ott biztos letesztelte már valaki, hogy mit bír. a heroes V (egyetlen játék amivel játszok) 1024es felbontásban normal beállítások mellett nagyon szépen fut. inkább a giga ram tűnik kevésnek, a vista eléggé zabálja, kb 200-300 mega marad szabad. bővíteni nemtudom hogyan érdemes. elég-e bele még egy gigás modul, vagy eladni a 2*512őt, és 2*1 gigát venni.
-
-
dobost
senior tag
A100-784-ről van valakinek valami infója?
Mi a különbség az L40es és A100as széria között?
Persze nem a Toshiba honlapján leírt információkra vagyok kíváncsi, hanem a tapasztalatokra.Az A100-nak TruBrite kijelzője van. Ez mennyivel jobb, mint az L40-é?
-
dobost
senior tag
Szia!
Persze megnézem, hogy milyen, csak előtte be kell állítani az irányzékot, hogy mik után nézelődjek...
A garancia mindenképpen sokat jelent számomra, és ebben a Toshiba elég jó a maga 2 évével.
Más részről viszont kinéztem egy Asus-t, de nincs oprendszer a hasonló pénzbe kerülő laptophoz.
Többet nem igazán szánok rá, de gagyit sem akarok venni.
Acer, Fuji és társai alapból felejtősek.Üdv.
-
jelen
robosztusnak nem mondanám, de szerintem nem a gagyi kategória. hasonló árban lévő lenovo n100-asoktól kicsit elmarad minőségben a műanyag ház, de pl fusinál, acernél fényévekkel jobb. szemből tényleg szép a képe, ha oldalról nézem engem nem zavar, de ahogy te is tanácsoltad, menjen el és nézze meg maga, hiszen ez eléggé szubjektív. -
Kbali
nagyúr
Ha csillogós a kijelzője, akkor szemből nagyon szép képe van, de oldalról (már kisebb szögből is) sokszor már nagyon rossz (ez legalábbis a saját gépem alapján).
Szerintem menj el egy Media Markt-ba vagy hasonló nagyobb áruházba, esetleg usanotebook és társai, ott meg is tudod tapogatni, nem kell fényképre, egyebekre hagyatkozni.
Asszem egyébként van (volt) itt olyan, aki l40-et vett, hátha feltűnik. -
Kbali
nagyúr
válasz
Jodanovich #2076 üzenetére
Esetleg nem emiatt nem megy a cerka?
A drivert felpróbáltad, amit mondtam? -
ALI_G
veterán
toshiba jó laptop? használt lenne, netezésre kellene haverom húgának.
ezksanyo is ezt írta be.
Arra lennék kíváncsi, hogy a fél év gari után is sokáig jó lesz, vagy azért ezek el-el romlanak?
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalaitok a Toshiba laptopokkal kapcsolatban?
Mennyire tartósak?
Ha esetleg baja lenne, akkor a garancia mennyire érvényesíthető egyszerűen?
A kiszemeltem egy L40 12X lenne...
Mennyire robosztus ez a laptop?
A kijelzője jól látható kicsit oldalról nézve is?Üdv.
-
brazso
tag
Ha nincs pénzed egy belépőszintű új gépre, szerintem nem rossz választás. Ez még régi P4-es procival rendelkezik, elég energiafaló, de ha bírja 2.5 óráig az akksija, akkor ez mégsem jelent gondot. Nem integrált a videokártyája (előny), ráadásul a geforce jól jön linux alatt (opengl hardver támogatás miatt), a tv-out-ja is valószínűleg már használható. A memóriája - igény szerint - olcsón bővíthető. Ugyanennyiért vettem másfél éve a P3-as tecrámat (ráadásul csak 1 hónapos garanciával), ez a Satelite annál (sokkal) jobb gép. Na jó, az enyémben volt wifi
-
Kbali
nagyúr
válasz
Jodanovich #2070 üzenetére
Az számomra érdekes, hogy nem tablet PC edition van rajta.
Próbáld meg esetleg ezt telepíteni: "Tablet PC extension packet" - remélem jól írtam (XP alatt van). -
wwhy
veterán
Toshi noti beszerzésén gondolkodom, de nem tudom eldönteni, h a rangsor Satellite-Satellite Pro-Tecra
vagy más?
-
ksanyo
tag
Üdv!
Talátam egy ilyet:
Eladó TOSHIBA SATELITE PRO 6100 notebook
Mobile Pentium 4 1.7Ghz
256Mb DDR
20Gb
DVD-CD
14,3" XGA kijelző
GeForce 420Go 32Mb
VIDEO-out (rca), D-SUB monitor kimenet
SD kártya olvasó
2x PCMCIA
2x USB
Int. hang
BLUETOOTH
Infraport
wi-fi opció (bármilyen mini-pci kártyával megy)
4000mAh 2.5órás akkumulátor
beépített stereo hangszórók a monitor alatt!!A gép szép állapotú, hibátlan, pixelhiba mentes és hasít vadul!!
++most AKCIÓ:: INGYEN Eredeti Toshiba laptop táskával!! (táska nélkül nincs engedmény!)
Mindez szinte zsír új állapotban! Megtekinthető, tesztelhető!
6hó garanciaÁra: 75k
Szerintetek jó vétel lenne?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Jodanovich #2065 üzenetére
Milyen oprendszer van rajta?
[Itt próbáltad már?] -
Jodanovich
senior tag
tudna valaki segíteni abban h mi annak a drivernek a neve amivel tudom használni a ceruzát a notimhoz Toshiba Portégé M400???? előre is köszi
-
Cerebellumm
csendes tag
A 3.0 Biost én is felraktam, én sem tapasztaltam semmit. L30-M101-es gépem van. Lehet hogy Toshibáéknál ez alsó-kategória, de nálam bizony sokszor 6-8 alkalommal van bekapcsolva naponta, s nem ritka a 10-12 órás üzemidő sem. Csak dicsérni tudom.
-
ufonauta
aktív tag
Ehe... eltűnt a 2.6-os BIOS és úgy általában minden BIOS a Toshiba oldaláról. AZ L30-134 PSL33E-hez. Csak nem lesz valami újítás?
-
Shmona
csendes tag
Sziasztok! A Segítségeteket szeretném kérni, hogy 200 ezer forintig milyen laptopot lenne érdemes venni a toshibából! Ha walaki tudna nekem segíteni az írjon nekem a wizumi.shmona@gmail.com ra vagy vegyen fel msn re: wizumi.shmona@hotmail.com
Segítségetek is előre is köszönöm! Soma
-
Kbali
nagyúr
Itt a Toshibás link az L40-ről (900-as GMA - gyenge): link
Az előbb még írta valaki, hogy a korszerűbb proc. többet fogyaszt. Viszont nem mindegy az oprendszer. Azt is ki kellene próbálnod, hogy ugyanaz a Cel. processzor Vistával mennyit fogyaszt vagy XP-vel a Core. Megdöbbensz az eredményen... -
válasz
wienattwo #2050 üzenetére
ez nagyon jó kérdés
lehet, hogy ugyanaz a kettő, csak máshol máshogy hívják, mint pl a fényképezőket. néhol meg 950-essel hirdetik itthon, mert jobban hangzik. a vista eszközkezelője mobile intel(r) 945gm/gu express chipset family-t ír, egyebet nem sikerült még kiderítenem.
-
BluEyes
őstag
És tényleg!
5.20-WIN
This Bios is NOT compatible for Notebooks with Windows Vista!!!1.80-WIN
This Bios is only compatible for Notebooks with Windows Vista!!!Eszerint döntsd el, hogy viszta, vagy az összes többi kell neked. Az én olvasatomban a bios az bios, oszt működik bármelyik OS-sel jól. Amelyik OS-hez (nem hw, hanem sw!!) külön bios köll, az egy szar szoftver. De ez csak szvsz.
-
BluEyes
őstag
Érdekes mindenesetre...
Linkeld már be légyszíves a biosokat, hátha meg lehet fejteni, hogy mi micsoda. Amúgy biost egy hibátlanul működő gépen általában nincs miért frissíteni, legtöbbször csak néhány nem túl gyakori hw működését javítják a frissítésben, és ha neked nincs olyan, akkor nem leszel előrébb az újjal.Pl. tegnap egy Asust installáltam, a friss biosban egy usb-s hangszórószett hibáját javították, nem is raktam fel (mert nincs ilyen hsz a környéken se), maradt a gyári.
-
atos30
aktív tag
válasz
Satellite #2036 üzenetére
Cpu fogyasztásról: A síma celeronos procimmal működő gép XP-vel kb:20 W-ot emészt fel.A T2300-as duplamagos Vistával (a duplamag miatt sztem csak vista a jó, bár a fene tudja) 25-30 W-ot a speedstep szorzojától függően.
Tehát az én tapasztalatom, hogy az olcsóbb CPU-val szerelt gép tovább bírja ,mint a modernebb. -
kavarc
aktív tag
válasz
BluEyes #2042 üzenetére
Szia BlueEyes!
Igen én is valami ilyesmire gondoltam először.
Viszont indításkor 1.5-ös BIOS verziót jelez a gép (amit még vista alatt tettem fel); a kisördög viszont nem alszik: vajon miért 1.8-as a vistás és miért 5.2-es az xp-s? Mármint a rom file maga is ilyen néven fut, nemcsak a flashelő progi.
Szal nem tudom igazából, hogy megkíséreljem-e... Viszont csak azért nem szeretném visszatenni a vistát, hogy upgrade-eljem a bios-t. -
-
Nos leteszteltem az akksit. Msn-ezéssel, netezéssel, zenéléssel másfél ótánál tovább bírja egy-két perccel. egy 2000mAh-s akksitól ez szerintem nem rossz. bár amit megspóroltam a lenovo garihosszabításán, azt itt költhetem majd akksira
de megérte, má most nagyon megszerettem a notit
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
BIOS frissítéssel kapcsolatos kérdésem lenne.
Vásárlás után gyári Vista alól frissítettem a BIOS-t. Most ismét van új BIOS a notimhoz, de kétfélét is felajánl: 1.8-ast és 5.2-es verziót, amik eléggé különböznek egymástól a verziószámot tekintve. A különbség abban rejlik, hogy az egyik Vistára való a másik XP-re.
Közben az én gépem is xp-s lett, de az 1.5-ös Vistás BIOS-szal fut.
Sajnos számomra nem egyértelmű az egyes BIOS-ok leírása, mert az én értelmezésemben azt írják, hogy az egyik nem kompatibilis XP-s gépekkel a másik pedig Vistás gépekkel. Nem igazán értem, hogy most nekem melyiket is kellene feltennem...
please help! -
válasz
szatocs #2035 üzenetére
én szerda óta avgyok egy l40-es tulajdonosa. sajna sokmindent nem tudok még róla elmondani, mivel idáig az albiban nemvolt net, és semmi programom nem volt a géphez. mostmeg az albiban hagytam a töltőjét, szóval holnap reggel el kell ugranom érte... utána tudok bővebb infot mondani. az akksiról nem tudok nyilatkozni, talán olyan 80-90 perc lehet amit kibír. elég ovány sajna, be kell majd ruházni másikra. külsőleg szerintem szép, a bill felülete kicsit puritán, meg nincsenek extra gombok sem. minőségile szerintem teljesen korrekt ebben a kategriában, a tapipad is kellemes. így hirtelen ennyi
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
válasz
Satellite #2036 üzenetére
Néztem volna én magamtól, de hát gyorskereső eltűnt, keresgetni meg most nem nagyon akartam
L40 - Ezek szerint ami ebben van proci, azt lehet állítgatni? Nekem a tecra - ban a dothan procit 7 fokozatban lehet állítani, 400 MHz - től 2000 - ig. Ennél a procinál is lenne lehetőség valamilyen módú visszavételre, hogy tovább bírja az akksi? -
Satellite
tag
válasz
szatocs #2034 üzenetére
szatocs:
Ha visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy már többször is részletesen ki lett tárgyalva a CeleronM és a PentiumM (CoreDuo, Core2Duo, stb.) közötti összes különbség, amik közül talán a leglényegesebb az, hogy a SpeedStep technológiát nem tudja alkalmazni az olcsóbb CPU, tehát nem szabályozható az órajele, és ezáltal a fogyasztása sem.
A hűtést tudod állítgatni bizonyos keretek között, de ez a felület a Vistá-ban már nem annyira rugalmas, mint az XP alatt volt.Tehát CeleronM-es L40-es: állandó órajel, DualCore-os L40-es: némileg szabályozható órajel.
Az akku egyébként ebben a gépben is ugyanúgy 2,000 mAh-s, mint az L30-asban volt.
(De abban volt egy nem is olyan rosz Ati X200-as, ami - ha kibővítetted a géped memóriáját legalább 1 GB-ra - már 256 MB-os keretpufferrel gazdálkodhatott...) -
szatocs
őstag
Na, akkor kinek van itt L40 - ese? Medig atrt az a 2000-es akkumulátor benne? Meg ha lesz valaki, akinek van, akkor még lenne pár kérdésem
-
szatocs
őstag
Hát nem tudom már
Lehet, hogy L40 lesz ebből... A másik topicban olyan hangzott el, hogy az L30 - asnál a CeleronM-440 (Yonah-1.86GHz) - t nem tudom visszavenni? Vagy pedig csak azt nem tudja eldönteni, hogy kell-e a teljesítmény, vagy nem, és magának nem állítgatja vissza?
Az L40 ilyennel van szerelve: Intel Pentium 2080(1.73GHz)kétmagos processzor
Az már tudja magának is szabályozni? -
wienattwo
tag
válasz
szatocs #2031 üzenetére
Sztem az L40-es gyönyörű, csak azért belerakhattak volna egy gma950-et a 900-as helyett. Sebességben nem lehet vmi nagy a különbség, bár ki tudja. Hiába vesz vki notit munkához, egyre inkább terjednek a 3D-s alkalmazások. Pl a Google Earth core duo-s gépen gma950-el működött, de nem olyan simán, mint egy nem integrált vga kártyával. Állítólag az x3100 nagyon jó (elfogadható 3D és kis fogyasztás). De ha vki tud vmit a gma900-ról, írjon, mert én is be akarok szerezni egy gma900-as gépet, ha nem vészes.
-
Satellite
tag
válasz
szatocs #2031 üzenetére
Az L40-es szebb, mint az L30-as, (az A200-as dizájnterve és legalább 1 USB-vel több van rajta), de csak Vistával kapható.
XP: Mivel nincs hozzá gyári XP-s Recovery, szerintem felesleges kínlódni vele.
(Felrakható persze egy mezei XP, csak nem biztos, hogy minden drivert megtalálsz hozzá, és ha visszaolvasol, gyorsan kiderül, hogy az eredmény még ebben az esetben sem 100%-os).
Az viszont jó hír, hogy a Vista alatt nem csak az Office 2007 fut...(viszont aki még szeretne eredeti Xp-s L30-ast, nagyon(!) akciós áron, annak azt tanácsolom, várjon még egy kicsit...
Ugyan a mondás szerint csak egyszer volt Budán kutyavásár, (tavaszi MediaMarkt-os akció, 99,990-ért), de azért vannak vetélytársai is az említett multinak, akik alig várják a lehetőséget, hogy visszavághassanak... -
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Tesómnak kellene egy gép, office menne csak rajta, meg zene (de tényleg - csak szakdoga miatt kell enki a gép, és sokat kéne hurcolászni).
L30 - asakat, és L40 - eseket nézegetem. Mediamarkt - ban meg tudtam lesni az L30 - as egyik példányát, külső érdekelt leginkább, hogy mennyire lehet strapabíró. Nem mondom, hogy elájultam, de árkategórián belül nem is rossz, sőt. Az L40 -eseket még nem láttam külsőre, nem tudtam megtapizni, hogy mennyire tér el az L30 - tól, mennyivel lehet jobb, rosszabb. A nagyobb gond viszont az, hogy szinte mindet Vista - val adják, az meg kellene a bánatnak. XP menne rá, csak arra meg nem tudom, hogy honnan varázsolnám rá a drivereket, mert ami nekem van noti, ahhoz egy cd van, az pedig kompletten felnyom wint, drivert, mindent, beavatkozás nélkül.
Vagy esetleg xp - s office rámegy vista - ra? -
KisApám
addikt
Amugy en 8600M GT GDDR3 memorias notit szeretnek venni.
Eddig egyrol tudom biztosan, hogy ilyen, az az ASUS G1S, de iszonyatos aron van, 450 000 ft felett...
Valaki tud meg masik laptopot GDDR3 memoval??? -
lúúúzer
tag
Ha jól láttam az összes l40-ben intel GMA900 a videó. Az kevés lesz a H5-höz. Az l30-ban lévő X200 sem viszi, pedig már mindent megpróbáltam... A H3 viszont nem kérdés, az mindenen elfut ami újabb 6 évesnél:-)))!
Egyébként a toshiba elég megbízható, de a H5-höz lealább egy X1400 vagy nvidia 7400 fog kelleni, azt meg toshibában elég drágán adják...:-((((
Nézd meg a DELL gépeket! -
Kbali
nagyúr
A szervízről csak annyit, hogy már 3 importőre van a Toshibának, a legrégebbi a Technotrade, nekik vannak vidéki kirendeltségeik is, sok hiba nincs ezekkel a gépekkel. A választottad egy viszonylag új masina, nem biztos, hogy van már ilyenje itt valakinek, de olvass vissza bátran.
-
Sziasztok!
nagyon szimpi nekem a toshiba új notija, az l40. mint tulajoknak mi a véleményetek a márkáról? mennyire minőségi anyagokat használnak? szervízháttér? support?megbántátok-e egyáltalán, hogy toshibát vettetek? persze nem szabad csodákat várni egy ~170k-s notitól, de szeretném, ha kiszolgálna legalább 3 évig. csak egyetemre kell netezni+office, és néha heroes 3 vagy 5
köszi a válaszokat -
Kbali
nagyúr
Tesztelem a Technotrade notebook szervízét: 20-án írtam nekik egy e-mailt, amiben megkérdeztem, hogy ők mit tudnak erről a "nem működik akku nélkül hálózatról" esetről. Még nem válaszoltak...
-
Satellite
tag
válasz
V.Stryker #2014 üzenetére
V.Stryker:
Nincs ilyen program.
A töltést nem egy ''program'' szabályozza, (hiszen tökéletesen működik kikapcsolt gép esetében is), hanem a belső tápegység igen intelligens akkutöltő áramköre.
A gépben lévő Li-Ion akku különben sem érzékeny a rátöltésre, tehát teljesen mindegy, honnan kezdődik a töltése.
Lemeríteni (mélykisütni) sem lehet, mert ezt meg maga az akku képes meggátolni.
A PowerSaver kissé ''bonyolultabb'' annál, hogy csak úgy egyszerűen installálgatni lehessen.
A gépeden lévő Xp (Prof.?) SP2 gondolom nem gyári, - tehát ne csodálkozz, hogy nincs ''jogosultságod'', stb...
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
válasz
StoneBridge #2019 üzenetére
-
1010
őstag
túlsokat nem kell várni az l30 szériától
annak való aki nemigazán használ gépet
és akkor se nagyon ért hozzá -
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #2014 üzenetére
Jah, találtam a honlapon egy Power Saver progit, direkt ehhez a notihoz. Felrakom, a telepítés végén kiírja,hogy fatális hiba történt és leáll....újraindításkor ugyanez, gondolom,hogy magától indulna.
Bemegyek a Vezérlőpultba, ott van az ikonja. Rákattintok, erre pofátlankodik, hogy nincs hozzá jogosultságom. Nekem,mint rendszergazdának.Mindjárt szétverem az egészet. Uninstallálni sem tudom,mert ahhoz sincs jogosultságom, szerinte.
Beléptem csökkentett módban,mint rendszergazda és ugyanezzel szivat a rohadék.
Mi a bánatos jó anyja van? Egyébként XP SP2. -
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
Valaki tudna abban segíteni,hogy az L30-as notihoz, milyen progit tudnék feltenni, amelyikkel be tudnám állítani,hogy milyen akku töltöttségnél kezdjen el tölteni?
Tehát,hogy ha hálózatról használom, akkor a 99%-nál ne töltsön rá mindig, hanem mondjuk én ezt be tudnám állítani 50%-ra. -
KisApám
addikt
NEMETORSZAG - TOSHIBA X200 - 2100 Euro - 530 000 ft
Emberek!
Irany Germany!!! 120 000 ft-al olcsobb ott!
[Szerkesztve] -
KisApám
addikt
USA - TOSHIBA X205 8700M GT - 2000$ koruli
EUROPA, MAGYARORSZAG - TOSHIBA X200 8700M GT - 3500$ (650 000 ft)
Megint alkottunk valami jot... de kinek???
Az eg szakadna ilyenkor arra aki megerdemli... -
1010
őstag
érdeklődnék
egy stallite l30 ba lehet kapni lightsribe dvd írót?
és ha igen hol?
és hogy énis betudom szerelni
mert a hp laptopot ugy szétkaptam mint a sz.... -
Satellite
tag
válasz
ufonauta #2005 üzenetére
''Pedig frissíteném én is. (hogy minek azt nem tudom).''
Igen, találkoztam a ''problémával''.
De mivel a 2.80-as BIOS-ú gépre csont nélkül fölmegy a 2,60-as BIOS, (downgrade?) úgy tűnik a gyári BIOS verziószáma hibás.
(jobb ötletem nincs, ugyanis rendes esetben a TOSHIBA ellenőrző rutinja a meglévőnél csak magasabb verziót enged feltelepíteni, régebbit nem... Viszont ezen a gépen Phoenix-BIOS van, és az más tészta...) -
wienattwo
tag
Nem kértem ramot, mert nem az enyém lesz a gép, az illető pedig csak office+filmek szinten használná. Gondolkoztam, hogy 512-t még bele kéne tenni aztán duálban hajtani, de úgyis majd még esnek a ram árak. Ha pedig vmikor felkerülne a Vista, akkor pedig az 1 giga már kevés lenne. Szóval majd egyszer bele kell nyomni 2x1gigát duálba. Amúgy jópofa ez az M100-as, csak sajnos van egy pixelhibája; fehér, de csak fekete háttérnél, többi sz;nnél működik.
-
sigsauer
csendes tag
Tisztelt Urak/Hölgyek!
Sajnos családi okok miatt sürgősen eladósorba került az L30-134-es(Celeron M 1460 Mhz-es) gépem.
A notebook pont fél éve lett vásárolva.(így még fél év garancia van rá )Azóta persze jóval csökkentek az árak! ...éppen ezért az ajánlatom a következő(és remélem kedvező):
Amennyiben valaki egy reális árat mond a gépre magával viheti a következőket gratiszba:
1. a géppel együtt vásárolt D-Link DI-524 airplus router
2. egy kifogástalan, karcmentes állapotú védőfóliás HP IPAQ h2210(összes tartozékával: töltő,bölcső, CF-SD m.kártya, tok)
A notebookról még annyit csak otthon volt használva átlagban napi egy-két órát(fénykép-videóalbummak,netezésre) és csak hálózatról. Az aksiját azért lelkiismeretesen lemerítettem és feltöltöttem havonta.
Egy kis szépséghiba: egy vörös alpixel hiba(ha jól tudom a gyártó szerint ebből 7 a megengedett) fedezhető fel a kijelző aljától 2mm-re ami már a vásárláskor feltűnt de bármennyire is maximalista voltam és vagyok ez mégsem befolyásolt elhozatalában.( előtte két originál lett kicsomagolva, mindkettőn a képernyő közepén mosolygott rám egy-egy hibás pixel - na ezt azért mégsem!
Ez alatt a fél év alatt maximálisan meg voltam elégedve hibátlan,megbízható működésével. A hozzá fűzött reményeket beváltotta.Ha újból gépet veszek csak Toshibát!!!
Köszi a figyelmet! További jó napot Mindenkinek! -
Kbali
nagyúr
válasz
wienattwo #2003 üzenetére
Wlan-t használsz: Nekem azzal használva bír ennyit közel egy év után. A hirdetésben adott üzemidő laboratóriumi körülményeket idéz, mint az autók fogyasztása. A teljes kapacitást ezek az akksik csak néhány lemerítés/feltöltés után érik el. Nem kértél bele plusz ram-ot?
-
Isu Taki
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 nagy problémám. Ellopták a notebook táskámat, a gép nem volt benne, csak a hálózati adapter (Toshiba U200-182). Valaki tudna segíteni, hol tudnám megvenni emberi áron? Előrre is THX! -
wienattwo
tag
M100-164 (core duo, 14 wxga, 512ram, gma950) akku paraméter a hirdetésekben: lítium-ion, akár 4 óra 10 perc (Mobile Mark™). Első feltöltés után 2h45min-t bírt úgy, hogy fényerő félig volt, fele időben neteztem, fele időben hozzá se értem a géphez. Akku 4000mah-s, cellaszám nincs rajta. Még fogom próbálgatni, de azért ez nem kevés egy picit? Másfél óra hiány azért soknak tűnik.
-
Satellite
tag
válasz
Jodanovich #1999 üzenetére
Miből gondolod, hogy egy más típusú noteszgép Xp-s Recovery-jének másolata gond nélkül fog futni a gépeden...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest