Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
válasz FerNandor #3855 üzenetére
Hello!
Gondolom akkor még nem láttad ezt [link]. Én személy szerint féltem az MSI vásárlásától, mert elég sok embernél előjöttek hibák ld. MSI notebookok topic. Én is egyetemre megyek, úgyhogy semmiképp nem akartam olyat, amit havonta szervizbe kell hurcolászni. 4-5 évig jó lenne ha kibírná. Ezért vettem Toshibát Eddig nincs csalódás. Havernak A200 van, csak vmivel gyengébb típus, mint amit linkeltél. Elég jól össze van rakva, szerintem nem csalódnál benne. Neki még csak pár hónapja van meg, egyelőre semmi probléma vele. Újabb játékok is futnak rajta, úgy tudom hogy egész jól
-
őstag
válasz FerNandor #3855 üzenetére
Hello !
Nekem ugyanez a gép van. Kb.2-3 hete vettem az Ipon-nál. ott volt a legolcsóbb.
Bivaly gép . A Crysis-t nyomom vele éppen. Meg se kottyan neki.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
malisonX
aktív tag
válasz FerNandor #3858 üzenetére
CD/DVD író esetében:
"Mi is a firmware? Az író azokat a lemezeket tudja tökéletesen kezelni, amelyeknek az adatai a firmwareban megtalálhatóak. Nagyon gyakran jelennek meg különféle DVD lemezek és az író is élete folyamán valószínűleg nagyon sokféle lemezzel fog találkozni, ha ezek a lemezeket nem ismeri az író, nem tudja hogyan kell megírni nagy valószínűséggel nem lesz jó az írási folyamat vagy használhatatlan lesz a végeredmény. Ezért fontos, hogy az író mindig rendelkezzen a legfrissebb lemezadatbázissal!"Ha meglesz a notebookod, akkor az alaplapi BIOS-odat lesz elsősorban érdemes majd frissíteni, ha esetleg nem a legújabb lenne gyárilag rajta. Ez általában valami hibát javít, vagy növeli a teljesítményt, de az is lehet hogy mondjuk csak egy újabb processzort támogat. Rendszerint szokott lenni egy leírás, hogy miben nyújt többet egy adott BIOS verzió. Azért ilyesmivel csak óvatosan, mert ha frissítés közben jön egy áramszünet/lemerül az akksi, akkor problémák lehetnek
-
malisonX
aktív tag
válasz FerNandor #3877 üzenetére
Szerintem kb. annyival jobb, mint amennyivel drágább. A300 burkolata szinte mindenhol csilivili, ezért jobban kell rá vigyázni. Viszont élőben sztem jobban is néz ki, mint az A200. (Bár, kinek mi tetszik...) Én helyedben A300-ast vennék. Ezek a Toshibák elég jól össze vannak rakva, szerintem egyikben sem csalódnál. Senorg jó hely amúgy, én is náluk vettem a notimat
-
ABE
őstag
válasz FerNandor #3895 üzenetére
A képek alapján a két akksi nem ugyanabba a gépbe való, szerintem elírás történt.
Itt tudod megnézni a géphez kapható tartozékokat, és a megfelelő akksi pontos típusát:
Gondolom az A300-as gyárija 4000mAh-s, egy ilyen akku maximum 3-3,5 órán át tud táplálni egy ilyen gépet. A nagyobb a kapacitásának megfelelően arányosan többet bír, tehát egy 6000 mAh-s 1,5-szer annyit tud.
-
ABE
őstag
válasz FerNandor #3904 üzenetére
Van itt egy PH!-s teszt: A300 teszt
Itt látható, hogyan kell passzolnia az akksi "kisebb" részének.
Alulra kilóghat az akksi. Itt egy jobb kép róla: Akku
Vélhetően az első linken szereplő is ugyanilyen, tehát valószínűleg jó (modellszám ha egyezik a Toshiba oldalán leírttal, akkor tuti).
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz FerNandor #3957 üzenetére
1280*800-as felbontásban játszok többnyire(A300-nál úgyis ez az alap). Általában közepes grafikán mennek játszhatóan a játékok amiket kipróbáltam, 2X élsimítással, úgymint Grid, Flatout UC, Crysis. De a wow pl. megy 1440*900-ban full graffon
DDR2 memóriás a VGA, úgyhogy sokat ne várj tőle -
malisonX
aktív tag
válasz FerNandor #3959 üzenetére
Igen, szerintem nagyon rendben vannak, szép, és okos gépecskék ezek. Igaz, 3 hete van nálam, így a tartósságról nem nagyon tudok nyilatkozni,de úgy tudom hogy nem a leggagyibb márkák közé tartozik. A300-ra, P300-ra lehet hogy jobban kell mondjuk vigyázni mint pl. egy A200-ra, de annak sokkal puritánabb is a külseje. Ha már vesz az ember 2-300kjért notit, akkor gondolom az a minimum hogy vigyáz rá, magától meg nem fog összekarcolódni. Witchert ezen még nem próbáltam, csak asztalin, de elég gázul van optimalizálva, úgyhogy erre inkább fel sem tettem... Többekközött ezért lesz belőle egy új, és javított változat, azt hiszem még szeptember folyamán
[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
válasz FerNandor #3973 üzenetére
Hali!
Az A300 "csak" annyiban különbözik az A200-tól hogy a vidókarija jobb. Használatban nemtom mennyire jó a hd3650. De én a hd2600-al megvagyok elégedve. (Eggyel feljebb olvashatod) Hosszabb távon talán az A300 érné meg biztos (de csak azért mert újabb, teljesítményben kb ugyanannyit tud mindkettő). Ha nem akarsz crysisel maxon játszani és hajlandó vagy kompromisszumra a grafika terén akkor sztem elég neked az A200-20N.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS TUF GAMING FX505DT9 (SSD / 144Hz / 16GB RAM / windows 11)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell Precision 7550 Tervező/GAMER Laptop 15,6" i7-10875H 32/500 Quadro T1000 4GB FHD
- HP Pavilion GAMING15-RYZEN 5-15.6"FHD,IPS-16G DDR4-256G SSD-GTX1050+Radeon Vega8-szuper Akku-Olcsón!
- Lenovo Legion gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest