Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pendre54 #51089 üzenetére

Én tegnap kaptam emailt, hogy Braziliából jelentkeztek be a fiókomba, valamint reggel egy másikat, hogy Vietnámból... A linken reseteltem a jelszavam, valamint a két lépcsős beállítást is elvégeztem.
    Hivatalos az egész, semmi csavar nincs benne, mert utána akár webes, akár fiókos belépést választottam, mindenhol már az új jelszó élt, valamint kérte a kétlépcsős kódját. Majd direkt leellenőriztem úgy, hogy a telón lévő Hitelesítőben érvénytelenítettem az első kódot (a kód mellett lévő kis (sajt ikon nyomogatásával lehet), s utána azt már nem fogadta el, ugrani kellett a következőre a 6 közül a neten és a fiókban is.

Más: 763 játékóra után asszem befejezem a Division-t. Sztem valami cheat ingyenessé lehetett (vagy a globális vakáció teszi), mert annyi cheater van mostanság fent, mint még soha. S teljesen élvezhetetlenné teszik a játékot :/ Majd a Div2-nél visszanézek. Addig is, pár napja 2 hétig akcióban volt a GTA V. 19.95 €-ért a Steam-en, le is csaptam rá gyorsan, előröl kezdem a Single Playert is rajta, majd az Online, szóval lesz egy év elfoglaltság vele :DD

Új hozzászólás Aktív témák