Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dogfighter

csendes újonc

Last standon játszottam, és egyszerre csak a sportboltban eltűntek a bútorok , átláthatóvá váltak a falak láttam minden játékost, és lőhetőek voltak az ellenfelek a falon keresztül. Nekimentem mindennek, folyton elakadtam mindenben és nem értettem mi ez. Először azt hittem hogy valami grafikai bug de aztán lassan rádöbbentem, hogy valószínű egy csalás közepébe csöppentem tudtomon kívül. persze nem tudom lehetséges e ez hogy valamelyik csapattársam rakott e be valamit és az rám is hat.
    Valaki írta hogy bant kapott és nem érti miért. Lehet ő is ilyesmibe csöppent. Azután leesett a dolog és gyorsan kiléptem.
    Én azt hittem ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy a nagyon jó játékosok azért ennyire ügyesek mert született tehetségek, jobb a netük csapatban vannak, sokat gyakorolnak és még rengetek dolog szól az ő javukra.
    De most változott a véleményem. Ha akaratomon kívül ilyenbe csöppenek, és megtapasztalhatom milyen így játszani, igaz csak pár percet, akkor most már elhiszem hogy sokkal több pro játékos használ valamit min én azt naívan gondoltam.

Új hozzászólás Aktív témák