- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok urak!
Hétfőn meglett az új VGA-m úgyhogy végre tudok megint játszani. Tegnap már nyomtam is kicsit, de kellene a segítségetek. Egy picit le vagyok maradva minden téren. Konkrétan Clear Sky megjelenése napján játszottam utoljára. Azt lenyomtuk normal-on és ennyi. Az óta semmit nem tudok. Itt a fórumban kb 2500-3000 kommentet nem olvastam el. A kiegről semmit nem tudok. Azt hallottam, hogy nerfelték a fegyókat. stb stb.
Szóval szükségem lenne egy gyors (olyan 1500-200 szavas) felzárkóztató tanácsra.
És arra, hogy kik játszanak még azok közül akikkel régebben nyomtam alkalmanként.
Kérdéseim:
-HVT-t érdemes csinálni? Ha igen milyen erősségűnek mehetek neki egyedül? GS-em 214.
-DZ-ben mi újság a csalókkal? Még mindig jobban járok ha DZ-t erőltetem? Jól jönnek a cuccok? Mi változott ben?
-Esetleg valami challange küldi van új (úgy hallottam lesz), azok jó cuccot hoznak?
-Underground küldetések egyedül? Esélytelen?
-Milyen fegyóra? Gearre menjek rá?Meg bármi tanács jól jönne. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Debian GNU/Linux
- Teclast Tablet Topic
- AliExpress tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest