Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz .LnB #21386 üzenetére

HVT-t nem, max a heti legdrágábbat, hátha megint 4 boss lesz és 4x reward mint múlthéten, egyébként nem dob semmi értelmeset, hacsak nem zúztad be véletlen az ammo felvevős lone star 2 itemedet, akkor felejtős.

Legyszerűbben leggyrosabban még mindig a DZ adja a legtöbb lootot, csalók klasszikus falonátlövős nagyon ritka, az elmúlt 2 hétben nem találkoztam vele, az elmúlt 2 hónapban talán 3 volt összesen.
    Nagyon erősek a mobok fent, DZ 1-2 oké egyedül is egy értelmes karakterrel, viszont nagyon sok a rugó manapság.

UG heroic adhat jó cuccot, a szintlépéses cache UG-ben, és showstopper named fegyver heroic küldikből, más nincs.

Ug mehet egyedül is, skálázódnak az ellenfelek, az hogy milyen fokozaton mennyi nehezítéssel tőled függ.

M1A helyett inkább SVD, bár kevesebbet sebez, sokkal pontosabb és gyorsabban lehet vele lőni, kb olyan mint a balanced m1a régen.

• arnikusz

veterán

Szép napot mindenkinek.

HVT-küldetések a PxC-ért a napikat érdemes, mert a fegyver kalibrálásnál csak úgy huss elfogy a PxC amit meg dobál eladni a szettek átalakításához jó credit forrás.

A Divtechekkel óvatosan gyorsan fogynak.

DZ-be egyedül felejtős én nem járok, más hozzáértő majd leírja.

A tegnapi patch után felmérném a gearemet és utána néznék challenget, azt is csapatban.
    A Lexington hétvégén még jó volt ad 50 PxC-T meg 30 ezer creditet a fegyverek 204-ek voltak.

Underground egyedül hard 2. fázis nekem megy, de figyelni kell, tegnap ketten majd hárman először hard, majd challenge.
    A challenge 2 fázis hosszú hamarabb lépsz harddal.
    3 Striker/3Blind a szettem a 32-es páncélos LMB-et szépen bontja a Striker 2-es bónusz, 34-esek ellen lassabb figyelni kell.
    Gazdálkodj okosan 2 fázisnál vigyázni, mert tegnap vagy bug volt, vagy nem találtuk meg a ládát, de a második fázisra első hullám x45 maradt (204-es) de nevetséges, hogy 108 ezer volt a DPS, 14.4 K mellett kiegészítő nélkül, míg a G36 92ezer DPS 10.7 volt kiegészítő nélkül.

Egyenlőre meghagytam a G36-ot és M1A-t.
    De azt beszéltük kellene egy jó LMG, vagy Showstopper.

Még gondolkodom, a korábban használt 3Blind/3Firecresten.

A Gear kalibrálása nagyon fontos és hosszadalmas elindulsz egy itemről 81 ezer creditért és észre sem veszed és 528-728 egy pörgetés.

Undergroundon is, de mindenhol a Rambózásnak annyi, taktika és csapatmunka.
    Az Undergroun csomag bontásnál pedig a legmagasabb Gearbe öltözés ajánlott.
    A divtech átalakítókat megvetted uplay-ért?

• norti

addikt

Re

Gyors 1500 szavas összefoglaló :D

1. HVT hetiket érdemes (bár főleg Lone Start dob), de inkább csapatban, egyedül kevés leszel még hozzá
    2. DZ 231+ elég nehéz lett, magyányosan max. az alsó két részbe menj be először. Viszont sokkal jobb uccok es(het)nek ott, főleg DZ5-6-ban
    3. van egy csomó új challenge pálya + heroic módok, amiket már nem annyira jó lootot dobnak, de azért nekeed még biztosan kihívás lesz
    4. Underground simán játszahót egyedül, Hard, több direktívával, több fázissal, később ha erősebb leszel, challenge is talán, bár onnantól inkább csapat ajánlott
    5. Fegyver terén nincs sok jó hír, M1A legyen, a többi rád van bízva, sajnos a G36-ot nerfelték, nagyon

UG-t nyomd, az még élmény lesz az elején és dobálni fog új dolgokat neked ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés