Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Na valami PRO gamerek tojják lájvsztrímben [link]
-
cashback
őstag
Utálom az Origin-t... ennyit szenvedni egy beta kulcsért? Tiszta szégyen. Felidegesített már a beszerzésének a módja is.
Videók alapján a játék nem lesz rossz, hacsak nem hal ki félúton. Majd valamelyik bundlben megveszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A chat tiltva van, a beállítások között olvasható is. Mikor még nem tudtam, lenyomtam a szokásos chat gombokat és szépen ki is fagyott a program.

Amúgy nézd meg a challangeket, ott írja, hogy miért lehet kártyát kapni. -
Zedz
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
A bétában nem lehet, a véglegesben majd lesz all és team chat is. ( Szokásos gombokon. )
(#588) mcwolf79: Igen a véglegesben is lesznek botok. Bár szerintem nem sok vizet zavarnak, ha kapnánk egy 12v12-őt akkor már teljesen korrekt lenne a produktum. Bár érdekes lenne egyszerre ennyi Titán a pályán... szóval lehet nem véletlen a 6vs6.

-
L4mie
veterán
innen melóhelyről jobb volt a pingem 50-60 között
mentem 3 jó kört
13-0 ás statom is volt 4 pilot 1 titan killel maradék minion. -
EczkE
veterán
Sikerült szereznem egy beugrót!

-
mcwolf79
veterán
A véglegesben is tömve lesz a csapat bot-okkal?
Mert akkor nálam felejtős a cucc. Ezt a baromságot nem tudom melyik találta ki, de jó nagy hülye volt. -
kribe
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Legtöbb titan kill-em eddig 6 volt egy meccsen (attrition), nem tudom hogy hoztam össze.

Én is kevésbé húzom fel magam ha lelőnek mint cod-ban, kivéve ha az aimbotos pisztollyal csinálják, az nagyon idegesítő és nem csak én gondolom így.
EczkE : ezt láttad már?
http://youtube.com/watch?v=LAWUc3IxzwA
Bocsánat de mobilok vagyok nem tudom hogy kell linkelni...
-
-
Cheesus
senior tag
válasz
szami777
üzenetére
Amúgy bennem meg van még a CoD-os reflex, hogy tabbal nézem a statot, és bevallom néha utolsó vagyok, de olyan jól szórakozom a játék alatt hogy azt el se lehet mondani, és a stat ilyenkor nem számít. BO2-ben néha nagyon felhúztak ha úgy jött ki a lépés hogy sorozatba meghalok, itt max akkor vagyok morcos, ha egy smartgun-os betalál, bár az szerencsére ritka. Ha lejjebb megy az ára (neadj Isten lesz vmi premium edition vagy GoTY a DLC-k miatt sztem én beruházok rá.)
-
EczkE
veterán
Üdv!
Bocs ha low a kérdés, de most látom hogy YT tele van gameplayekkel és megtetszett. Azt tudom, hogy most béta van éppen. Erre lehet még jelentkezni? Ha igen hogy? És még meddig tart?
Köszi a segítséget előre is!

-
szami777
addikt
válasz
killer095
üzenetére
Pont ez a jó a játékba, hogy pont le@arom, hogy hányszor öltek meg. Ha 1-2 titánt, vagy 3-4 pilot-ot megölsz (vagy csak assist), akkor már sokat tettél a csapatért. Nem is szoktam nagyon nézni hányszor halok meg. 3 mp és megint lövöm az ellent, úgyhogy édes mind1

csomószor kirohanok a titan elé egy sidewinderrel, belelövöm ami van, vagy ráugrok, aztán megpóbálok elbújni, Ha nem sikerül, űsse kő. -
killer095
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Most azonvagy kiakadva hogy nem hal meg?
Olyan easy ez a játék hogy besz@rtam rajta.
Kb minden második köröm 10-0.. -
Dictator^
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Are you enjoying your time in the Titanfall beta? Good. Treasure it while it lasts. The mech-on-mech-on-human-on-human combat comes to an end on February 19 at 6pm PST, the game’s official Twitter feed confirms
Elvileg ma még felrakhatod, holnap este 6kor PST time szerint fog lezárulni.
8-9 óra eltérés van, azaz, du. 6-kor PST time szerint itt hajnal 1-2 lesz. /az már 20.-a itt) -
gyuromoj
veterán
Most léptem be Origin-be és láss csodát BF4 mellett Titanfall Beta virít. Sajnos mennem kell dolgozni, de este tuti lehúzom és neki is esek.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
yodamester10
üzenetére
Azok botok. Most egyik palyan egy faszi kempelt fent lathatatlansaggal egy magaslesen, sniperrel a kezeben, hasonlo stat. Vajmi keveset segit a csapatnak ezzel...
Atritionba 1pont a minion, többit nem tudom de az a lenyeg minnel tobbet gyujtsetek, nem azert nyertek mert neki 0 death volt hanem mert a Te csapatod eléggé low volt. Titanokat minnel hamarabb le kell szedni, rakétaval meg mindennel segiteni a sajat titanjaitokat, duplaugrassal ra tudsz maszni az ellenfelre, aztan eleg komolyan lehet sebezni a fejét ilyenkor.Gyere csapatba. Originen wwenigma
-
szami777
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem hiszem hogy csalt extended mag miatt volt hogy én is csak a botokra mentem.

Meg lehet oldani halál nelkul, csak ne hivd fel magadra a figyelmet. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
yodamester10
üzenetére
-
yodamester10
őstag
Flix59 34-0,érdekes.
Sajnos nem így van
[
Na ez lett a végeredmény
4 meccsből 0 halál 3 játékosnál
Tuti nem veszem meg,anno ezért hagytam abba a codot. -
yodamester10
őstag
Wible011 nevű emberke 3 tdm meccs után 0 halál.Már most lenne hozzá csalás?18-0,21-0,19-0.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
sokan egyáltalán nem tudják jól használni a titánt. bár én is nem régen jöttem rá, hogy kijelzi szép piros színnel azt a részét, amit lőni kell.
mivel nagyon kevesen mozognak vele össze-vissza csata közben, így nem marad más csak a futkosás közbeni egy pontba való lövöldözés.
szerintem amúgy a 40mm-es ágyú a leghatékonyabb sebzés/tűzgyorsaság arányában.
egyedibb kártyákat pedig challangek teljesítése után ad amúgy.
én már megkaptam korábban azt a vékony (stryder talán) titánt is. -
wwenigma
Jómunkásember
Egy nagy mashup de a végeredmény krva jó lett. [link] (ebbe van minden, vortex shield, epilógusban evakualas, nuclear blast , pörgés
)Mondom ezt ugy hogy ki tudtam próbálni azaz most nem esek abba a hibába ami a Ghostnál történt, azaz túl hamar ítéltem. Fegyverbalanszok hellyel-közzel jók, a játék nem egysíkú hanem többszintes, bárhonnan ölhetnek de sehol sem vagy sebezhetetlen - ha más nem a botok kiugrasztanak (ja és le lehet szedni a Goblint is, az a hajó hozza a botokat
- lehet ezert kaptam az Ogre titant?) A pályák változatosak, nem túl lyukasak (mint a ghostba) viszont be sem szorulsz sehova mert valaki kempel. Spawnok jók. Pörgés van végig, főleg ha megvan a Titan amiben ha jó vagy akkor egy miniterminátor lehetsz.... amig nem megy rád 2 másik mert akkor vége, max Vortex shielddel rájukrusholsz ellövöd minden fegyót , ráversz titánnal 2 állast és nyomsz egy nuclear ejectet majd a levegőből nézed ahogy berobban mind a 3.
Lag, nem volt, odalősz-döglik. Gépigény nem nagy.A negatívumai viszont az ára, multi only és egyedül egy idő után unalmas lehet - mint minden multi.
Összességében most kb. ez a véleményem: [link] 0:30-tól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek az apróságok, mint pl. Mortal Kombat kivégzés-szerűségek - amikor ugrana ki, kitéped, ezek is sokat dobnak rajta.
yodamester10: most inditom a jatekot, kaveztam meg zenet hallgattam eddig.

-
ETOM
addikt
HD4850-n elfut bár nem a legjobb ha valakit érdekel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ezaz, a pörgésben körbenézek és nem veszem észre, utana mar csak hallom a retkes silenceres smartpistol recegését és jön a killcam. :] Esetleg az EVA tompa püffögése töri meg néha a lenduletem egy sarokból.

-
Ventur@
senior tag
Furkoo: Akkor megnyugodtam a pingekkel kapcsolatban
.Egyébként tényleg rá kell hangolódni, mert tegnap is lőttem mindenre ami mozgott. Még a csapattárs által lelőtt ellen összerogyó testére is ellőttem a tárat. Mit érdekelt, hogy már nem él. Mozgott és lőttem
.Zedz: Kösz neked is a visszajelzést. Akkor az 50 körüli érték az jó lesz
. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
yodamester10
üzenetére
Ami rá van irva azt adja abban a körben amikor berakod spawn előtt (B betűvel választod ki) de csak a halálodig tart. Pl shrek-et szvsz lehivni tudom amikor megvan a titánom szoval ha berakom es elotte megolnek akkor nem kapom meg.
-
yodamester10
őstag
A kártyákat mire lehet használni?
-
wwenigma
Jómunkásember
Asszem valami "most wanted" kártya korrekt felhasznalasaert adta.

kribe: neztem meccsed, jo lett. Kartyakat okosan kell hasznalni akkor a csapatnak nagy elonyt tudunk adni. Persze sorsolt neha olyan balfékeket hogy még a botokat se nagyon szedték le.... smart pistol viszont kezd idegesiteni, egyere tobben hasznaljak alcazassal.
-
Akkor ha jól értem ez egy multi only játék lesz, mint a BF régen?

Vagy lesz valami single player kampány is benne?
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Sikerült kipróbálnom nekem is a Titanfall-t és így kb. 1 óra játék után azt mondom, hogy nem is annyira rossz
.De lenne egy kérdésem:
Ez most a beta tesztből adódik, vagy az EA szerverek ilyenek, vagy netalán a Source motor miatt van, hogy szinte alig látok alacsony pinggel szaladgáló ellent?!
Tegnap is az ellenben jó, ha láttam egyet, aki 50-70 között volt a többi, mind 2-300 vagy feletti értékkel rohangált. Nem egy kört nyomtam le, ezért volt érdekes.
Nekem is ilyan 50-70 között állt (bár számomra szokatlan, mert BF3-ban magyar szerveren 515 között volt, német szervereken meg max. 30), de egyébként minden rendben volt. Viszont a magas pingeseket lőhettem én, de csak nem feküdtek meg (és egy rúgással leszedett. Mondom: Okéjó
).10.000-et nem fogok kiadni érte, de kevesebbért jöhet majd
.Azért érdekes, hogy úgy volt meghírdetve a beta teszt, hogy csak az nyomhatja, aki kap kódot. Ehhez képest boldog-boldogtalan lővöldözik ezerrel (regisztálram én is hogy kapjak kódot, de nem kaptam. Erre még is ott volt a játék az Originben
). Nekem kicsit olyan felmérés íze volt az egésznek, hogy mennyi embert érdekel a játék. Nem rossz húzás egyébként...szerintem
! -
L4mie
veterán
9500 dobozzal.
-
Telda
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Asus Nvidia 660Ti
A v-sync be volt kapcsolva, szóval minimum 60, de nagyobb füstben leszaladt 40 környékére. -
ndave92
aktív tag
A botok tényleg zavaróak.
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak.
Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell.
Stb.
Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi...
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat.
Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos. -
kribe
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Jók ezek a Burn card-ok, csak mindig elfelejtem használni őket

COD-ból nagyon bennem van hogy átugrom a killcamet ^^Itt a legelső meccsem, utólag visszanézve nem is sikerült rosszul. Persze a csapat sokat segített

-
szami777
addikt
válasz
KillerKollar
üzenetére
sehonnan. Igazából korábban el kellett volna kezdeni gyűjteni akkor össze jöhetett volna a 25 ezer.
1 próbát megér, de mire összejönne a 25 ezer, már -75% be lesz a játék. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
szami777
üzenetére
9500-ért is van.
Persze, ha nem ragaszkodtok a dobozhoz is. -
szami777
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
legolcsóbban amd gaming evolved-nél pontgyűjtéssel

Komolyabbra fordítva a szót 10ezer alatt én még nem láttam.
ez van 10k-ért
digitális árakat néztem főként, ott is 32 eurótól indul. -
FuRiONight
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Ez màsodik topic ahova ezeket irod. Nem unod mèg? Mert èn màr nagyon.
Nem csak az ea ilyen, màs is ugyanezt csinàlja.
Ebben a topicban a jàtèkròl van szò.
Első nèhàny jàtèk utàn èrkedes volt szàmomra.
Addig-Addig pròbàlgattam, amig rà nem kaptam

Pörgös, gyors jàtèkmenet, a titànok nagyon jòl megvannak csinàlva.
Nèhàny kèrdès: lehet tudni milyen fegyverek èr pàlyàk lesznek a teljes verzióban?
Hol kapom meg a legolcsòbb a jàtèkot? -
KillerKollar
őstag
-
válasz
KillerKollar
üzenetére
Ha pénzt lehet vele keresni és EA a kiadó boritékolható hogy a többi is kész van csak pénzért fogják adagolni.most is van valami botrány egy Mobilra kiadott játékukban .. Előtte a bf4 játékukkal nem törődtek amig a részvényesek nem kezdték beperelni a céget. Nem azt nézik hogy a vásárló élménye meglegyen..
Ugyhogy érdemes kivárni aki már beszpta velük az tudja, érzi a zsebén. -
törölt tag
Szerintem valamilyen szinten érthető a 6v6. Így lehetővé tették, hogy mindenki hívhasson titant. Ellentétben a codokkal, ezek nem időszakosak, hanem "halálukig" velünk maradó jutalmak. Lekorlátozni meg mem lenne értelme, mert mi van ha valami csíra bekempel vele a pálya egy részébe és megfossza a lehetőséget a társatól. 12v12 esetén az egész egy káosz lenne. A nagyobb pályák pedig kizárva, mert itt nincs kis terepjáró vagy bármi, mint bfben és így is piszok gyorsan futnak a karakterek és emiatt (is) ennyire pörgős a játék. Bár szerintem egy kicsit több töltényt elviselnének az ellenfél pilóták. Elhiszem, hogy nehéz volt a készítőknek egy fajta balanszot találni és ezért érthető sokak nem tetszése, mert nem az ő elképzelésük valósult meg, hanem valami új.
Fura, de a legkirályabb dolgot senki se említette, ami tényleg nagyon feldobja az egészet, az pedig a parkour része a dolognak. Az UTn nevelkedett lelkem nem kicsit őrült, hogy valahol végre visszaköszön és nem csak egy AC szintű játékban csinálhatunk ilyen-olyan mutatványokat.
A minionokkal sincs gond, nekem összesen kétszer okoztak gondot, ami 10 órányi játék alatt nem sok. Még a csatatér is jobban él velük, bár néha csinálnak ostoba animációkat. Kedvencem, amikor alig fél percnyi játék után az egyik a földön vonszolta a sebesült társát.
Ezt a nyomorék smartpistolt viszont nem tudom hova tenni... -
válasz
KillerKollar
üzenetére
Ezt igy sose fogják mert akkor kutya se venné meg csak éppen a nyilatkozat erre enged utalni. Április végén megtudjuk az első dlc akkor jön.
-
KillerKollar
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Ez meg lett erősítve?Hogy csak 3 lesz az alapjátékban és hogy DLC-kben lesz más fajta Titán?Mert DLC-n belül jöhet map,fegyver,perk,játékmód akármi,nem feltétlen csak új fajta Titán.Ahogy mondtam annyit tudok hogy jelenleg 3 lett bejelentve,de tudtommal azt nem erősítették meg hogy több nem is lesz,vagy tévedek?
-
válasz
KillerKollar
üzenetére
Az nem buli az Ea-nak. Majd jön 3 jóval erősebb titán a dlc-ben, ami miatt az alapjátékodat kidobhatod vagy kötelezően megveszed a dlc-t. Utána megint jön és igy tovább. Ezt fel is vázolták hogy majd a combósabb titánok egy eljövendő dlc-ben lesznek.

-
-
válasz
KillerKollar
üzenetére
3 lesz utána majd szépen megveszed a dlc-t már előre levan irva hogy x nappal a megjelenés után jön plusz titánokkal is.
Pont erröl beszélgettünk a másik topikban , lehet készülni hogy arról aki megveszi az utolsó bőrt is lefogják húzni. Már két dlc-t bejelentettek és tuti jön még. -
KillerKollar
őstag
Nem tudjátok esetleg hogy hány Titán lesz majd a végleges játékban?Eddig 3 lett bejelentve,az Atlas ami a bétában van,a Stryder egy fürge de kevésbé páncélozott Titán és az Ogre ennek az ellentéte egy lassú erősen páncélozott Titán.Ez eddig jól hangzik de a még kicsit karcsú ez a szám.Ahogy nézegettem a 15 map az nagyon jól hangzik,fegyver is lesz bőven ahogy láttam,a Titánoknak is lesz még a bétában látottak mellett Titan sniper shotgun arc cannon és még egy fajta rakétavető a quad rocket mellett.Játékmódok terén a bétában lévő 3 mellett lesz még TDM és CTF is,de még ezek mellé is jöhetne 1-2,de igazából a 3 Titán classt érzem a legkarcsúbbnak,ha még legalább 1-2 bekerülne akkor azt mondom hogy a tartalom is rendben van,amúgy nagyon tetszik egyenlőre a játékmenet,tényleg ha lesz elég tartalom a teljes játékban hogy sokáig lekössön akkor lehetséges hogy beruházok a teljes játékra.
-
Dictator^
veterán
Kinek rosál be a játék indításkor ezzen az üzenettel? : Game startup failed because video card does not support the required features.
Olvasom, hogy épp a minimum req. alatt vagyok, de van akinek hd 5870-el sem megy, ugyanerre hivatkozva.
-
aizen92
addikt
Kipróbáltam. nekem nem jött be. kicsit COD feeling, ami nem gond.nekem nem jön be ez hentelős robotos világ.
-
Lacek89
tag
Na végre sikerült futni párt kört ebben a Combat Training, akarom mondani Titanfall-ban.
+
baráti gépigény
iszonyat pörgős
lehet futkozni még a falon is.-
60 dolcsi egy only multiért és nincs dedikált szerver.

botok
Nekem valamiért nem sikerélmény hogy gagyi A.I.-t lövöldözök. Pár kör után már frusztráló volt.
gyári "aimbotos" pisztoly
Megértem hogy legyen mindenkinek sikere, de ez már sok.
6v6
Szörnyen kevés. Alig volt 1v1 gunfight-om, egyszerűen elveszik a 6 ember a mapokon.Nagy hirtelen ennyi. Alapvető dolgok hiányoznak a játékból, csak néhány feature menti meg a tucat fps jelzőtől. A tizenpár éves casual rétegnek pedig ismételten ki lett nyalva a hátsó fertálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

robotot hogy lehet megszerezni kártyán?

!

Ideje gatyába rázni!