Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Nah végre sikerült kilőni azt az idegesítő 60 FPS-es limitet, így most 120FPS-es limittel egész jó.

-
kexksz
addikt
Van rá valami esély, hogy elfusson a notimon a játék? Ahogy néztem elég pici a min gépigény. Beta kulcsom egyelőre nincs.
i5-3317u, 8gb RAM, HD8730m, SSD.
-
vlaho
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bocsi, mindig elfelejtem, hogy nem csak pc-n lehet játszani.

-
Enton
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
És mikortól, és hogy elérhető, mert ezeddig csak a kódbeváltós művelet látszik originen belül.
-
gyáliSanyi
őstag
Nyitott lett a Béta! Nem kell kulcsot kérni hozzá, bárki letöltheti az Originről. Persze ha van már origines profilja.
Állítólag 19-20.-ig lesz majd csak játszható a Béta, szóval aki kíváncsi rá mihamarabb próbálja ki.Tudom írták már.
-
rongyi
aktív tag
Kipróbáltam én is, lövöldöztem kb. 1 órát, de valahogy nem érzem a késztetést, hogy megvegyem. Ha lesz benne single rész, akkor talán egy leárazás alkalmával beszerzem, de így ez a "megyünk körbe-körbe vagy szerte széjjel és lelövöldözzük a másikat" nem jön be.
A supportnak viszont megy a pirospont, mert szinte azonnal addolták a játékot a fiókomhoz mikor kértem chaten.
-
havast
aktív tag
Lejott a beta, egyik szemem sir, a masik nevet. Tetszik a jatek, de a crossfire (szerintem) miatt szemetel a kep. Valaki talalkozott mar ezzel?
-
pohár
félisten
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Na igen, meg amikor abban a kapszulában ledobják a botokat, annak is aztán van egy "kidolgozottsága", nem tudom hova figyelnek ezek, nekem ez első 5 perc játéknál feltűntek ilyen dolgok.
Amúgy a játék bejön, már csak az a kérdés hogy mennyi fegyver és pálya lesz a teljes verzióban, és hogy milyen játékmódok lesznek.
-
spanglee001
addikt
válasz
Freezbeee
üzenetére
nálam eddig semmi hiba semmi bug

bár lehetne kicsit kidolgozattabb az egész, a titánba beszálláskor elég randa a műszerfal
de ettől függetlenül, megvagyok vele elégedve
nembaj az ha már nyomtatják a borítót eddig nemnagyony volt senkinek sem különösebb gondja itt.
max patchel együtt jelenik meg.
-
Freezbeee
tag
Lenne egy problémám . Nem tudom miért de akadozik a kurzor amikor mozgatom. A játék elfut simán max grafikán , de a kurzor akadozik célzásnál , de csak a játékban a menüben nem . Valaki tud megoldást erre? :S
-
Ea bétája az tudod mivel egyenlő? Azzal hogy már rég nyers lemezen van a játék és nyomtatják a boritókat, meg gyártják a dvd-ket
Bf4-nél ugynez volt, ami hiba bennevolt a bétában az benne volt akkor is amikor kijött. 25 nap van hátra a megjelenésig már rég készen kell lennie a játéknak és sokszorosítás van. -
R3laX
addikt
Antialiasing-et nektek se jegyzi meg? Hiába állítom feljebb, visszaáll Off-ra.
-
havast
aktív tag
Nekem a costumer support azt mondta, hogy hozzaadtak a jatekot az accomhoz. De nem latom, hiba jelentkeztem ki-be..
Otlete esetleg valakinek,h miert?
-
dealerman
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
atidzsiforc
üzenetére
moba... hát akkor főleg humbum, ezt így még csak haverokkal se annyira élvezetes a hülye AI miatt.
-
szami777
addikt
Másnál is laggol a játék indulásakor? (hogy csak az elején-e nem tudom, mert 20 mp után kilépek)
Wi-firől fogom a jelet, ami ráadásul még közel sincs, de más játékoknál nem szokott ennyit laggolni. Ellehetetleníti a játszást
Csak nálam van ilyen? -
atidzsiforc
őstag
progaming es 12v12.... egyik mostani csapat alapu versenyjatekban sem latsz ekkora letszamot szerintem. 4-5-6 fo a max.
(#364) Cris99:: playerek nagyobb pottyel vannak jelezve a radaron. Az ai-t meg felreerted. Farmolni kell oket, mint egy moba jatekban, nem playereket helyettesitenek.
-
-
DokiBaxxi
őstag
Elég egyértelműen látható, hogy melyik mozog úgy, mint egy teknős, és melyik egy valódi player. Azok általában ugrálnak futkosnak, és egyből lőnek is. Meg amúgy sem vagyok egy "sarkos ember"

(#359) Algotis
Igazából ha a megjelenéskor már jó a játék, akkor sok mindent nem b*szhatnak el...
-
Thome
veterán
Sajna nálam nem indul el, kicrashel a bevezető EA videó után valami materialsystem_dx11.dll-el kapcsolatos hibával. Gondolom senki nem találkozott ilyennel.

-
DokiBaxxi
őstag
Majd belejössz, én már kapásból vágom, hogy melyik bot, és melyik nem
Jó ez így, legalább van akció a pályán(#355) Algotis
Ez még a COD4-nél is pörgősebb néha
Én azt mondom, engem megvettek [ha nem lesz cheater]. Viszont sokan azért nem fogják megvenni (olvastam este), mert hogy EA meg origin
Illetve, hogy vannak benne titánok és hogy jajj lelőnek
Ezek mire számítottak? 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na elvileg free beta lesz mindenkinek ps-re is, plusz egy napot kitolják az időtartamot.
-
DokiBaxxi
őstag
Minél többet játszok ezzel a játékkal, annál jobb
Remélem nem özönlik el a cheaterek 
-
Algotis
addikt
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Meg is kaptam, toltom is lefele!

-
vlaho
aktív tag
Én hónapokkal ezelőtt előrendeltem a játékot, aztán jöttek a hírek, hogy botok lesznek multis játékban. Ekkor nagyot csalódtam, hogy ennek nem sok értelme lesz. De, azért kuncsorogtam egy hozzáférést a beta-hoz, az EA support-tól. Kipróbáltam, és azt kell mondjam kellemesen csalódtam. A botokat nevetségesen könnyű leaprítani, és nem sok vizet zavarnak. Ekkor ugrott be, hogyha hosszabb távon fent akarják tartani a játékosok érdeklődését, plusz a DLC-ket el akarják adni, akkor a játékosnak sikerélmény kell. Márpedig a botokat még a gyengébb játékosok is könnyedén leszedik, ezáltal nem csak azt érzi, hogy ő csak egy céltábla a játékban, hanem lesz sikerélménye. Igen tudom, hogy a pro játékosoknak viszont ez nem kihívás, de gondolom ezért jön a 12vs12 DLC, bár ennek nagyon lehúzás szaga van, ennek az alapjátékban kellene lennie, és akkor mindkét tábor elégedett lenne.
Összefoglalva, nekem tetszik az elgondolás, a játék bejön, megveszem.
-
R3laX
addikt
válasz
breakout123
üzenetére
Thx
-
R3laX
addikt
válasz
breakout123
üzenetére
Megvolt közben köszi
. Mi az E-Mail cím amire érdemes írni? -
R3laX
addikt
Hali!
Bocs, hogy nem olvasok vissza, de már van béta esetleg?
-
válasz
szami777
üzenetére
Én elég jól tudok kontrollerrel fps-t játszani, ezt a titanfallt is igaz pc-n, de vezetékes xbox360 kontrollerrel játszom, és általában vagy első, max második vagyok. Sokkal jobban kézre esik egy kontrolleren minden (nekem). De ezt is játéka válogatja, bf4, CS:GO, ezek kontrollerrel felejtősek.
-
szami777
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
fps játék inkább pc-n, mint konzolon, lerágott csont, de akkor is. (aiming assist stb)

szebb se lesz xbox one-n. -
Na beletoltam ma egy 7 órányi játékidőt, és az első meglátásomat/véleményemet megváltoztatva azt kell hogy mondjam, egész jó kis játék lett.
Ami nekem nem tetszik az a sok bot, inkább emberek kellenének még, nem pedig botok, és egy csapatban mindig csak 2-3 ember kapna titant, csak hogy ne legyen túl sok a pályán. A másik ami zavar, az a pisztoly, ami azonnal bumm headsot
az nem kellett volna bele 
A többi elmegy, igaz a textúra részletességen még remélem dolgoznak, de a többi az rendben van, már csak azt nem tudom hogy melyik platformra vegyem meg. Pc-n tolom a bétát.
Úgy volt hogy ezzel a játékkal veszem meg a One-t, de mondják hogy eléggé tré a One-on, fps drop és hasonlók :/
Xbox 360-on meg gondolom majd okádék grafika lesz, szóval marad a pc-s verzió.
-
namenyicsavo
tag

-
szami777
addikt
Nem tudom próbálta e valaki, de a második anti titan fegyó (sidewinder) pilotok ellen ugyanannyira hasznos, mint titan ellen. Pár kör óta azzal megyek és nem rossz

(#334) sittes79 : az én karim már közelebb áll a tiedhez, minden ultrán és megy szépen, de én inkább az msaa meg a képsimítást lejjebb vettem eggyel. -
Algotis
addikt
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nem vagyok éjjeli bagoly, így inkább emailben írtam meg nekik!

Köszi!
Reggelre remélem ott lesz a játékok között.
-
namenyicsavo
tag
-
sittes79
addikt
I5 4570+gtx 660 ehhez hasonló konfiguráció - val rendelkezők milyen beállítással tolják?
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Szeretnék nagyon játszani a Titanfallal, lenne valaki olyan kedves, hogy megdobna egy beta kulccsal?

Üdv.
-
pohár
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
már rég kitették
-
gyáliSanyi
őstag
Nem sokat számítana, de hivatalos megjelenés előtt szerintetek az ajánlott gépigényt is közzéteszik?
-
tDr1v3r
veterán
Kipróbáltam az R-97 SMG-t, adja, jóféle.

-
SkyS1gn
félisten
-
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A nagy mobilitás nekem is tetszik.

-
tDr1v3r
veterán
Nektek melyik class adja Pilot-ban? Nekem a CQB, elég jó a shoti benne.
-
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Aztán majd csak azt veszed észre, hogy hívogatnád a Titánod, de nincs sehol.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Most lottem egy CS:GO 5v5 matchmakinget, eskuszom titanfall utan jobban adja.

-
gyáliSanyi
őstag
Sikerült kipróbálnom. EA oldalán a chatnél adták a bétát.
Tetszik, de egy kicsivel erősebb VGA kell majd nekem hozzá, de meglepődtem, hogy így is hogy elmegy már.Remélem kiüti a Cod-ot a helyéről. Előrendelésben most 9500 a PH-n, a Cod is ennyi csak az már 3 hónapja, hogy kijött. Majd megjelenés után remélem olcsóbb lesz, akkor úgy már jó vétel lehet.
CS-vel ne hasonlítsátok, ott minden egyes lövésért meg kell szenvedni +spread, persze becsületes módban nem hackel. Makro meg minek a Titanfallnál, ha van Smart pistol, na azon besírtam.
6VS.6 elég is egyenlőre a Titanok is hullanak ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Jövedelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Interactive Brokers társalgó
- Anime filmek és sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve, hogy vannak benne titánok és hogy jajj lelőnek
Remélem nem özönlik el a cheaterek