Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem valamilyen szinten érthető a 6v6. Így lehetővé tették, hogy mindenki hívhasson titant. Ellentétben a codokkal, ezek nem időszakosak, hanem "halálukig" velünk maradó jutalmak. Lekorlátozni meg mem lenne értelme, mert mi van ha valami csíra bekempel vele a pálya egy részébe és megfossza a lehetőséget a társatól. 12v12 esetén az egész egy káosz lenne. A nagyobb pályák pedig kizárva, mert itt nincs kis terepjáró vagy bármi, mint bfben és így is piszok gyorsan futnak a karakterek és emiatt (is) ennyire pörgős a játék. Bár szerintem egy kicsit több töltényt elviselnének az ellenfél pilóták. Elhiszem, hogy nehéz volt a készítőknek egy fajta balanszot találni és ezért érthető sokak nem tetszése, mert nem az ő elképzelésük valósult meg, hanem valami új.
Fura, de a legkirályabb dolgot senki se említette, ami tényleg nagyon feldobja az egészet, az pedig a parkour része a dolognak. Az UTn nevelkedett lelkem nem kicsit őrült, hogy valahol végre visszaköszön és nem csak egy AC szintű játékban csinálhatunk ilyen-olyan mutatványokat.
A minionokkal sincs gond, nekem összesen kétszer okoztak gondot, ami 10 órányi játék alatt nem sok. Még a csatatér is jobban él velük, bár néha csinálnak ostoba animációkat. Kedvencem, amikor alig fél percnyi játék után az egyik a földön vonszolta a sebesült társát.
Ezt a nyomorék smartpistolt viszont nem tudom hova tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest