Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szerintem valamilyen szinten érthető a 6v6. Így lehetővé tették, hogy mindenki hívhasson titant. Ellentétben a codokkal, ezek nem időszakosak, hanem "halálukig" velünk maradó jutalmak. Lekorlátozni meg mem lenne értelme, mert mi van ha valami csíra bekempel vele a pálya egy részébe és megfossza a lehetőséget a társatól. 12v12 esetén az egész egy káosz lenne. A nagyobb pályák pedig kizárva, mert itt nincs kis terepjáró vagy bármi, mint bfben és így is piszok gyorsan futnak a karakterek és emiatt (is) ennyire pörgős a játék. Bár szerintem egy kicsit több töltényt elviselnének az ellenfél pilóták. Elhiszem, hogy nehéz volt a készítőknek egy fajta balanszot találni és ezért érthető sokak nem tetszése, mert nem az ő elképzelésük valósult meg, hanem valami új.
    Fura, de a legkirályabb dolgot senki se említette, ami tényleg nagyon feldobja az egészet, az pedig a parkour része a dolognak. Az UTn nevelkedett lelkem nem kicsit őrült, hogy valahol végre visszaköszön és nem csak egy AC szintű játékban csinálhatunk ilyen-olyan mutatványokat. :D
    A minionokkal sincs gond, nekem összesen kétszer okoztak gondot, ami 10 órányi játék alatt nem sok. Még a csatatér is jobban él velük, bár néha csinálnak ostoba animációkat. Kedvencem, amikor alig fél percnyi játék után az egyik a földön vonszolta a sebesült társát. :D
    Ezt a nyomorék smartpistolt viszont nem tudom hova tenni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés