Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez mondjuk relative, attól függ mennyit gyártanak belőle és mennyire ritkaság.
Ha valaki nem bontaná ki és nagy ritkaság lenne, akkor lehetne jóval értékesebb is ennél is, persze idővel. Főleg ha befut a franchise...

Vannak műanyag babák amik vagyont érnek mert ritkák.
Na de persze ebben az esetben ez nem garantált... és az ár tényleg vicc kategória jelenleg.
Kb a dubaji "hova tegyem annyi pénzem van" kategóriájú embereknek jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.OM.
aktív tag
Titanfall = BF2142 II
-
-
ndave92
aktív tag
Ja! Amikor megláttam, hogy csak ennyi cucc van a dobozban, nem hittem el. Szerintem nem kerül ennyibe az a titán cucc. :S Érdekes amúgy, hogy előrendelésben már mind elfogyott, akárhol néztem. Csak kíváncsiságból.
Nem tudom, hogy ki az, aki látatlanban kiad ennyit egy játékra, ami nem is biztos, hogy olyan jó lesz, mint amennyire hypeolják. 
A Blizzard szokta a legjobb CE-ket csinálni, van is egy pár tőlük.
Példát vehetnének róluk a többiek! -
dunc
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Szerintem igényes a pack, nem venném meg de szerintem nem lett rossz!
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
400 dollárért már nem ilyen gagyi műanyag izére az biztos...
-
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Igen.
-
Március 10-én jelenik meg a cucc de 13-tól játszható málunk most jött az email. Egyébként úgynézki sima mezei dvd tokos kiadás lesz csak a 80 ezres gyűjtői mellett ami már kifogyott pc-re, sokat nem költ rá az EA.
-
-
Thunder82
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
ott a pont "griffendél győzőtt" XDDD
-
törölt tag
Emlékszem, jó pár éve az unreal tournament 2004 6(!!!!) CD-t foglalt el. Bár annak a játéknak a tartalma simán leveri a mostaniakét...
-
dunc
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Legyen 500 gb leszedem
(8.3 mb /sec) Az ssd még valoban komolyabb méretbe nagyon drága, sdd csak rendszer ( 120 gb samsung evo ) HDD ről játszok multiplayernél mindegy mert hiába vagy gyors, a többi játékost ugyis szinkronizálja, tehát várhatsz. Normál dl dvd esetébe is 5 dvd lesz, remélem kulcs esetén letölthető lesz mert nem rendelekezem optikai meghajtóval !
Ha veszek akkor blu ray meghajtót vásárolok, de akkor nem ártana ha választható lenne pc re is blu ray, és dvd verzió is, mert a lemezcsere bere kicsit a 2000 évre repítenne vissza! 
-
-
Thunder82
aktív tag
Na pont én is erre gondoltam, de számítható most már a méretek miatt is egy kis változás! Anno mikor meghallottam (volt vagy 8 éve biztos) haver letöltött valami MMO gammát hogy 9 CD lemezes, uhh mondom az szép, és az akkor volt annyi !
El tudnám képzelni hogy a közeljövőben akkora méretekre rug majd ezeknek a szoftvereknek a méreteik hogy nemsokára kissebb wincsin vagy SSD-n fogjuk kapni a gammákat, amiket már csak csatlakoztatni kell a gépbe
No install, fast game! 
és az ígért gameplayek
lehet szemezgetni XDDDYahh és aki még nincs feliratkozva tessék megtenni !!

-
Ventur@
senior tag
Az úgy konkrét mennyiség
. Akik megveszik a lemezes verziót hány dvd-ét fognak találni a tokban? 5-öt
?...és vajon a 48 GB-ban már bele vannak építve a majd később megjelenő DLC-ék is, vagy az majd még külön csomag lesz? Csak mert ha külön lesz még hozzá cucc, na akkor szép baleset lesz a játék mérete
. -
L4mie
veterán
hát nem hiszem, hogy SSD re teszem, mert mire betölti a pályát meg rdy-k lesznek a többiek úgy is 1 perc.....addig meg HDD ről is betölti,
-
pohár
félisten
-
birorichard
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Én is nagyon ráálltam, de az első hét fórumvéleményeit meghallgatom, meg kíváncsi vagyok az első tesztekre, aztán meglátjuk. Origin meg hát... Steam jobb volna, de igazából számomra nem sok vizet zavar.
Béta nekem is tetszett, pár napom volt játszani, bár pont akkoriban sokat mentem melózni, mégis azt éreztem, amit te is - kicsit kevés volt. -
cashback
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Erősen fontolgatom.

A béta nem volt rossz... csak kevés volt. Mind játék időben (az utolsó 2órára sikerült aktiválnia az Origin-nek az accomra), mind játékélményben...
Illetve még mindig jobban tetszene Steam-en.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cashback
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Ipon a befutó eddig: [9.591 Ft]
-
birorichard
őstag
Jézusom, láttátok? Mi fog ennyi helyet foglalni? Itt is mega-giga textúrák lesznek, mint a Ghosts-ban?
"Vince Zampella @VinceZampella 7 ó
@MyStoryTVyt @Titanfallgame about 21GB of download and 48GB installed." -
cashback
őstag
Titanfall merre most a legolcsóbb?
Digitális és fizikai formában is érdekelhetne...
----
Ipon-t láttam hogy írták, de esetleg digitális verzióban nem olcsóbb valahol máshol?
(nem gyűjtögetem a dobozokat, van már elég
) -
-
Iponnál előrendeltem 360-ra, de ott március 13 a szállítás napja, kíváncsi leszek végül mikor hozzák ki mert elvileg 360-ra csak 25.-én jön

-
-
kemotox
addikt
Jó akkor 21,5
Na de ezt a kérdést én is szeretném feltenni amit már felettem feltettek: Fémdobozos lesz az alap változat??? Az mekkora jó már! Most ez eléggé a "vegyem" felé billentette a mérleg nyelvét a "vegyem - ne vegyem" dilemmában. -
-
kemotox
addikt
Ja a robotosat vágom, valami kb 47.5 centis cucc, 86,990 JMF-ért.. Nem semmi

FuRiONight: Még azzal a kuponnal is sokkal drágább, mint a dobozos változat
(Ha jól sejtem ezt csak Originen lehet beváltani, ahol kb 18ezer a játék, a kuponnal lesz ~ 15 ezer. Boltban egy tizes és kapsz jó igényes 20ft-os DVD tokot is
) -
-
kemotox
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Nah ez egész jó hír. Csak gondoltam, hogy ha megveszem (még nem tuti, de nagyon úgy néz ki), akkor már lehetne vadászni ilyen kiadásra is (ha van persze), hogy ne maradjak le semmiről. De ez egy nagyon korrekt dolog, remélem tartják is magukat hozzá. (Ha az EA-n múlik, akkor nem
) -
Nem lesz első napi dlc szerencsére majd később jönnek a dlc-k a megjelenés után 1 hónappal.
Pcguruban ez van irva:
Drew McCoy producert a megjelenés utáni tervekről kérdezték a Titanfall kapcsán, így felelt: „Erről konkrétan még nem beszéltünk, de azt elmondhatom, hogy nem tervezünk se első napi DLC-t, se mikrotranzakciót vagy hasonlót. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy nem akarjuk kicsalni a pénzüket mikrotranzakcióval, és nem akarjuk, hogy megvedd a játékot, betedd a konzolba, és azt lásd az első nap, hogy még több pénzt kérünk el tőled az újabb tartalmakért. A lemezen az lesz, amit megvásároltál, így akarjuk csinálni.”
-
kemotox
addikt
Hellósztok!
Valaki tud valamit olyasmi dologról, hogy lenne a játékhoz first day DLC, és ha van ilyen, akkor van-e olyan hely ahol ha előrendeljük megkapjuk? (Mint az utóbbi BF-eknél a Limited Edition meg Deluxe Edition vagy mi volt a neve.) Na ez egy szép kusza mondat lett, de remélem érthető. EA-ről van szó, szóval kétlem, hogy ne lenne ilyen, de nem találtam róla semmit, gondoltam megkérdezem. Köszi. -
L4mie
veterán
nekem simán megéri haverokkal tolni esténként pár óra kört

tapsztalat szerint induláskor esélyesebb
1-2 hónap aztán úgy is visszatér mindenki a jól megszokott rutinkockuláshoz....WoW , WoT, CS, LoL, etc.
ebből meg nem biztos, hogy olyan game lesz ami évekig kiszolgálja az igényeket, de egy időre jó lesz
-
-
sittes79
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ha be mered vállalni a mexikói originen 37 dollár átszámítva. Én onnét vettem BF4-et és "még" nem lett semmi gondom belőle
Írj privit ha érdekelnek a részletek. -
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nyárra öt ezer lesz vagy még annyi se, mert kijön asok dlc és az alapjátékot szoksás szerint kisózzák fél áron.. bf4-et is így vettem meg, a megjelenéskori 11 ezret a franckarika se fizette volna ki érte.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight
üzenetére
Sorry akkor.
AMúgy nem sajnos, nincs gépem amin elmenne, pedig nagyon érdekelne. Mondom ezt úgy hogy CoD sorozat kimaradt nálam. (Black Ops 2-vel toltam csak tesztelés miatt)
-
raggg
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én már előrendeltem volna, de annyira félek, hogy megint nagy pofáraesés lesz a nagy hájp után. :-(
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha még nem volt. Lesz itt is presztizs.

-
FuRiONight
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Komplexebb ez igy van, látszik is, mert azóta se tudják gagyába rázni a játékot

Új patch és/vagy DLC=újabb bug(ok)
Standby for Titanfall

-
kribe
őstag
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát remélem mert nekem is bejött de én zsákbamacskát az EA-tól nem veszek. Elég sok diszdobozos EA games porfogóm van már igy is a polcon. Majd ha első héten nem lesz itt köpködés akkor megveszem

-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
sonigeri97
üzenetére
Simán.
-
kribe
őstag
válasz
sonigeri97
üzenetére
Nekem 670-esen is elfutott, kivéve az Insane textúra beállítást, amihez 3gb vram ajánlott.
-
szami777
addikt
válasz
sonigeri97
üzenetére
nagyon simán
-
sonigeri97
csendes tag
Hali, nagyon felkeltette az érdeklődésemet a Titanfall. Arra lennék kíváncsi hogy egy gtx 770 oc kártyán elfutna-e max grafikán, fullhd-ba, 60 fps-sel?
Válaszaitokat előre köszönöm! -
X3B6O0X
aktív tag
Ez mennyire lehet igaz? Mert ha a dataminereknek igazuk van, a béta gyakorlatilag csak a játék 10%-át tartalmazta körülbelül.
-
Zedz
addikt
Ha lehet hinni ennek akkor nem sikerülhetett rosszul a béta. Link.
-
Kibicnek semmi se drága.. esetleg olvass bele a bf4 topikba hogy mi szívás van az uj dlc óta .. Locker, Dawnbreaker, Paracel meg a Metro pályák fagynak ..
Amugy már a battlelogon is kinntvan "WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE"
-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen routert?
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönjük!

Na de ezt a kérdést én is szeretném feltenni amit már felettem feltettek: Fémdobozos lesz az alap változat??? Az mekkora jó már! Most ez eléggé a "vegyem" felé billentette a mérleg nyelvét a "vegyem - ne vegyem" dilemmában.