Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
szami777
üzenetére
Amúgy bennem meg van még a CoD-os reflex, hogy tabbal nézem a statot, és bevallom néha utolsó vagyok, de olyan jól szórakozom a játék alatt hogy azt el se lehet mondani, és a stat ilyenkor nem számít. BO2-ben néha nagyon felhúztak ha úgy jött ki a lépés hogy sorozatba meghalok, itt max akkor vagyok morcos, ha egy smartgun-os betalál, bár az szerencsére ritka. Ha lejjebb megy az ára (neadj Isten lesz vmi premium edition vagy GoTY a DLC-k miatt sztem én beruházok rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest