Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-

Ez a pálya eddig is bent volt?

-
kribe
őstag
Az első fecske, legalábbis a teljes játékból...
troland11: a csapatjáték jó ötlet, de a toborzás módszere nekem nem megfelelő... tudod, "Légy igazi férfi és mondj nemet a Google+ -ra"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland11
csendes tag
[link] Ha csapatban szeretnél játszani !
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Egy kis video érdemes végig nézni ahogy játszik a gyerek (fiam).És akinek tetszik az ne habozzon nyomjon egy Tetsziket. -
L4mie
veterán
-
mcsabee
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nagyjából egyetértek. A Smart Pistolnak tényleg elég sok idő kell, mire befogja a célt. Aki nem noob, azt szemből nem ölik le vele, hátulról meg tök mindegy szerintem. A sótung csak közelre jó, ha már 10 méterre van az ellen, akkor kell 3-4 lövés is azzal a borzadály lassú stukerrel, bárki kétszer megkerül, fejre áll, wc-zik egyet, és utána lelő, mire én lövöm le vele...
Részemről is a 101-es a kedvenc, nagyon kiegyensúlyozott fegyver, nem kell hozzá godlike skill, de mégis élvezetes vele lődözni.

-
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Ha nem azért kapod meg, hogy noob.. akkor másért. Én leszarom. Azzal játszok ami nekem szimpatikus.

-
Something_
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
One-on SP csak botok ellen jo, pilotat eleg nehez olni..
Shotgun pedig egy sima shotgun, amivel kozelrol lehet daralni. -
messi6502
tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hasonlóan látom én is a helyzetet.

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Látom nagyon sokan panaszkodnak a EVA-8 Shotgun és a Smart Pistol MK5 - miatt. Ma én magam is megkaptam, hogy noob vagyok mert használom (az igaz csak azért mert ezek nélkül nem lehet Prestige -elni). Én úgy gondolom, hogy a Smart Pistol az egyik legszarabb fegyver a játékban ugyan is mire normálisan be fogná az ellenséges player -t addigra az lazán ki tud lőni ha meg nem akkor megérdemelte, hogy meghalt. Ami meg a Shotgun -t illeti az sem valami nagyon durva fegyver. A kedvenc fegyverem a R-101C Carbine (alap kezdő fegyver) és ezzel lazán probléma mentesen lehet darálni jobban mint a Shotgun -nal vagy a Smar Pistolal...
-
törölt tag
válasz
run4fun
üzenetére
minél többet játszom vele látszik, hogy ugyanazokban a betegségekben szenved mint a riválisai. bár itt nincs lagkomp (juhúú), itt a nagyobb ping = autowin érvényesül. tényleg nem jutottunk még el arra szintre, hogy akinek nagy a pingje azt nem engedi be vagy rúgja ki a lobbyból? ilyen gyors játéknál az a pár töredéknyi másodperc is rengeteget számít.
mennyire verték a mellüket, hogy itt nehéz dolguk lesz a mesterlövésszel rohangálóknak. nos jelentem tényleg. a sniper használhatatlan. kicsit nagyobb távon lefutja a golyót még egy grunt is. igazából nem is lenne zavaró, ha mellé nem lennének az előbb említett, közelharcban 0 tudást igénylő kacatok. -
run4fun
tag
válasz
üzenetére
Egy darabig úgy voltam, hogy "Ugyan már? Hogy lehet magad felhúzni azért, mert valaki SP-vel/shotival lőtt le?". Aztán megértettem én is, mikor minden második halálom abból származott, hogy valami noob a sarokban a doboz tetejéről hátba lőtt a fentebbi fegyverek egyikével...

-
törölt tag
a lobbyk legnagyobb részében: smart pistol, shotgun, "c4". egyszerűen aggyal nem fogom, hogy miért kell ilyen ostoba cuccokat belepakolni minden egyes netes fpsbe.
aki béna és képtelen normális statot összeszedni az ezektől se fog megtáltosodni... ezzel csak azt érik el, hogy a játékosok egy részének veszik el a kedvét, hogy állandóan ilyen hülyeségektől pusztulnak meg. -
kribe
őstag
Remélem valaki csinál majd egy videót a ph! csapat meccseiről.

-
ZoliBen
tag
Hali! Játszottam a bétával, és ma meg is vettem a teljes játékot. Felvennétek kérlek, hogy részt vehessek a PH esti lazításon?

Origin: ZoliBeans
-
nmy1212
tag
Elfogadnám ezt a pólót

-
Stanchore
senior tag
Készülőben van egy hasonló leírás a játékhoz, mint amilyen a Crysis 3-hoz is készült tavaly. Pályák, Loadoutok, leírások... meg nagyjából minden, ami eddig csak angolul volt elérhető, le lesz fordítva magyarra egy pár héten belül. Viszont lenne egy kérdés, ha már itt jelenik meg a cikk: Legyen benne PH játékoslista? (ha igen, jó lenne, ha mindenki rajta lenne innen, így könnyebben fel tudnánk venni egymást játékban).
-
Találkoztam az első aim-ossal...
Persze ellenem volt.
-
robyg
senior tag
Na Skacok.
Most szereztem be én is a gamet. Ma fogom kipróbálni.
Nekem igy láthatlanba tetszik.
Amiket videókat néztem róla nekem bejön.
-
kribe
őstag
-
nmy1212
tag
Patch log. [link]
-
törölt tag
válasz
STC Speed
üzenetére
én is codból jöttem át és némi bf is volt. nehéz velük összehasonlítani, mert annyiban egyeznek meg, hogy fegyverrel rohangálsz és van ads. optimalizálásban köröket ver rájuk és a net kapcsolatból eredő hibák is elenyészőek, ellentétben a másik kettővel.

maga a játék tartalmilag: vannak challengek dögivel, csak itt nagyon kevés után kap az ember bónusz cuccot, így azon felül, hogy megtalálod a kedvenc fegyvered (amiből egy picit tényleg kevés van, bár érthető, mivel fiktív cuccokról beszélünk) nem sok motiváció van a többi kipróbálására. nincsenek fegyver festések, emblémák és hátterek se, ezért némileg üresnek tűnhet azoknak, akik erre izgulnak. a noobpistol/shotgun duó kicsit erős, a többiek balansza egész jó lett. három féle titán van, amikre rengeteg cucc pakolható. online, coop kampány van, ami egy válogatott módokból álló küldetéssorozat. ezek jutalma, hogy megkapod az alap mellé a másik két titán fajtát és "bevezet" a játékba.
egyébként szó sincs "szén elfogultságról" egyszerűen csak mindenkinek mások az igényei és van akinek ez a játék nem nyújt eleget, másoknak pedig bőven jó, hogy lehet lövöldözni és bazi nagy robotokkal rohangálni.
amúgy neten jó pár helyen olcsóbban megkapható, mint itthon.
-
STC Speed
őstag
Nincs semmilyen lehetőség a játék kipróbálására?
Nem tudom eldönteni megéri-e megvenni.
Bf et sok éve nyomom,és a régi codokat is szerettem. Ez is tetszik nagyon. -
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Nem toltam, csak vidiben láttam én is.
Hardpoint a király, azt toltam a legtöbbet. 
-
birorichard
őstag
válasz
üzenetére
Bombing Run?

Nézegettem, UT-nek voltak igen jó játékmódjai. Tele kell vele spam-melni Vince Zampella üzenőfalát twitter-en, hátha lehet vele rá nyomást gyakorolni.

(#1843) ndave92: Hát akkor ugyanaz, csak van respawn. Nekem a Last Titan Standing valami miatt nem nagyon jött be. :S
Egyébként kíváncsi vagyok, valami taktikusabbat ki tudnak-e találni, a játékmenethez nem nagyon illeszkedne. -
törölt tag
válasz
birorichard
üzenetére
személy szerint egy régi UT-hez hasonló assault módnak örülnék.
tennének a pályák bizonyos pontjaira/szakaszaira akadályokat, hogy ott ne lehessen átmenni és ezzel generálnának egy lineáris útvonalat (néhány helyen azért lehetne olyan, hogy több fronton is kelljen védekezni). kár, hogy a mostani pályák ezt nem teszik lehetővé. 
vagy egy onslaught játékmód (szintén UT) is jöhetne. -
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Hmm, most hogy mondod. Valóban!
Meg egy olyan mód, ami a Pilot Hunter és a Last Titan Standing keveréke. Ugyanúgy 1 titánja van mindenkinek, de nem körökre van osztva, hanem mint a Pilot Hunterben, el kell érnie a csapatoknak egy adott Pilot killt, hogy nyerjenek. Vagy nem tudom, vmi ilyesmi. 
-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Király lenne!
Szerintem, ha hosszútávú terveik vannak a játékkal, akkor ez nélkülözhetetlen számukra. Minimum ugyanennyi game mode kelle, mint amennyi most van. 
-
birorichard
őstag
-
ndave92
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ahh!
Azt kérem karácsonyra! 
-
kovsol
titán
Én mondjuk egyszer nem használtam még multiban a smart pistolt és a shotit se. Na majd egyszer kipróbálom. R-101C Carbine-nél leragadtam.
-
kovsol
titán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Aztán egy 30-as tárat egy gombnyomással elszórna

-
L4mie
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
dehogyis

ironizáltam
-
L4mie
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
DLC-ben majd lesz Smart Carabiner C102 
mert szegény smartpistol gyengére sikerült, btw G2-3 között callange, shotgunkill, szóval én is fogok shotival futkosni :3 -
Zedz
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Tavasszal elvileg.
-
birorichard
őstag
Nem tudni, mikor jön az első a DLC? Attrition-ben az összes vérpistike Smart Pistollal, Hardpoint-ban meg Shotgun-nal szaladgál, egyedül a Pilot Hunter játszható.
-
L4mie
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
5 ről hatra talán, katapultáló pilótából kell nem tudom mennyit (10-20-50?) kinyírni....
hát mire azt összegrindeli a nép
-
birorichard
őstag
Na én egy kicsit kimaradtam, de vagyok megint. Du., este jön valaki?
Furkoo: Mire gondolsz?
-
L4mie
veterán
azért van pár érdekes generáció váltós challenge.....
-
Eversmann
senior tag
Érdekelné esetleg a többséget egy hétvégi nagy PH Titanfall csatározás?

-
Olympos
senior tag
Szívesen csatlakoznék Titanfall meccsekhez.
ID: Barack_palinka -
ndave92
aktív tag
The Other World Online kritika: [link]
-
ndave92
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Elég sokan felvettük egymást Originen. Gyere te is!

-
szami777
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
persze, páran már felvettük egymást, amint megcsinálják a netem jövök vissza játszani, már 2 napja titánoktól mentes az életem

(origin: szami777) -
kribe
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Add meg az Origin ID-d, és lesznek itt páran akik felvesznek az biztos.
Én is most értem haza, ha lesz este valami csapatosulás akkor remélem be tudok szállni -
Sonja
nagyúr
Titanfall to get Nvidia GameWorks features and 4K support on PCs
"The first person mech shooter will get a graphical shot in the arm by the companies artists and engineers working together to integrate Nvidia GameWorks features into the blockbuster title. Respawn and Nvidia will also update Titanfall to support 4K displays and make the most of SLI multi-GPU technology to give "a fantastic high-end PC experience"."
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Van valaki akinek lenne kedve játszani csapatban?
-
L4mie
veterán
sorry, benéztem, hosszú távon ezen a szinten elég, igazság szerint ritkán renderelünk, főleg cadvent 6,2,5 és revit 2009/2014 amit használunk 3D-re,
FireGL-t akartam, de arra nem volt már keret :/ vagy a nagyon gyengécskékre így maradtak ezek, eddig amúgy jól teljesítenek, bár nem vagyok róla meggyőződve, hogy megy a 3D gyorsítás revit alatt, de majd ha érződik a szükség akkor majd utána kell járni
20 perc és tesztelem
a különbség, hogy itt 2x1680x1050 a két monitorok otthon fullHD+1680x1050 van rákötve a gépre. szóval itt nem fullHD ban fog futni a game. -
L4mie
veterán
válasz
ndave92
üzenetére
vlaho: köszönöm, megnézem.
időm nincs, lehetőségem lenne

Gépek meg azért ilyenek mert én raktam őket össze
mivel 3d ben tervezünk kell a vas én meg aktív ph-s ként jobban konyítok hozzájuk 2 fokkal mint az átlag user ezért befogtak ebbe a feladatkörbe is, mondjuk ezt szívesen csinálom akár dalolva is.
4-5 hónapja volt géppark frissítés, előtte p4-ek hasítottak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Okés, mégsem szeretnék venni.

Meg egy olyan mód, ami a Pilot Hunter és a Last Titan Standing keveréke. Ugyanúgy 1 titánja van mindenkinek, de nem körökre van osztva, hanem mint a Pilot Hunterben, el kell érnie a csapatoknak egy adott Pilot killt, hogy nyerjenek. Vagy nem tudom, vmi ilyesmi.