Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wwenigma

Jómunkásember

válasz @rglaaf #550 üzenetére

Egy nagy mashup de a végeredmény krva jó lett. [link] (ebbe van minden, vortex shield, epilógusban evakualas, nuclear blast , pörgés :D)

Mondom ezt ugy hogy ki tudtam próbálni azaz most nem esek abba a hibába ami a Ghostnál történt, azaz túl hamar ítéltem. Fegyverbalanszok hellyel-közzel jók, a játék nem egysíkú hanem többszintes, bárhonnan ölhetnek de sehol sem vagy sebezhetetlen - ha más nem a botok kiugrasztanak (ja és le lehet szedni a Goblint is, az a hajó hozza a botokat :D - lehet ezert kaptam az Ogre titant?) A pályák változatosak, nem túl lyukasak (mint a ghostba) viszont be sem szorulsz sehova mert valaki kempel. Spawnok jók. Pörgés van végig, főleg ha megvan a Titan amiben ha jó vagy akkor egy miniterminátor lehetsz.... amig nem megy rád 2 másik mert akkor vége, max Vortex shielddel rájukrusholsz ellövöd minden fegyót , ráversz titánnal 2 állast és nyomsz egy nuclear ejectet majd a levegőből nézed ahogy berobban mind a 3. :DDD Lag, nem volt, odalősz-döglik. Gépigény nem nagy.

A negatívumai viszont az ára, multi only és egyedül egy idő után unalmas lehet - mint minden multi.

Összességében most kb. ez a véleményem: [link] 0:30-tól. ;]

Ezek az apróságok, mint pl. Mortal Kombat kivégzés-szerűségek - amikor ugrana ki, kitéped, ezek is sokat dobnak rajta.

yodamester10: most inditom a jatekot, kaveztam meg zenet hallgattam eddig. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés