Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja Battlefield Premium rendszeréről dumáltak nemrég ugyhogy nem lepődnék meg itt is kitalálnák hogy másik 10 ezerért lesz prémium. Azt se nagyon cáfolták meg ami terjed a neten hogy 20 dolláros kiegészítő formájában teszik majd elérhetővé a 12v12 multiplayer módot.
Bf4 döglődik ebböl akarnak most hasznot húzni. -
nmy1212
tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Sajnos nem sűrűn veszek játékot ekkora értékben, ezért is akarom megfontolni mielőtt megveszem.
A DLC nem zavarna, ha olyan árban(1-3€/dlc) lenne, ami még normális keretek között mozog.
Tippem szerint majd ehhez is jön egy külön Premium cucc, amiben benne lesz majd minden. -
nmy1212
tag
Nagyon tetszik a játék, de ez a DLC-s rendszer eléggé elvette a kedvem az egésztől.
Van már valami info ezekről? Ár, tartalom stb..? -
dunc
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
jólvan naaa futva írtam
(el ne élvezz!
) -
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
haha

-
-
dunc
nagyúr
Jó lesz ez a játék! Ami nem az igazi, a skilles célzás, a precíz lövések! Valahogy ez elveszik a játékba, egy szép pontos találat stb! (ez a bootokank is köszönhető, mert azokat könnyű elintézni) bootok, és titánok nélkül is kiprobálnék egy sima tdm et!
-
Thunder82
aktív tag
A burn kártyák mint láttad is nem fixek, tehát miért kell azt dondolni h a végén megszünnek ?? szépen adogatja majd és tovább fog számolni a 10. reboot után is. Persze meglesz addigra a bevált kasztod is mire lenyomod az utolsót is, lesz mit dobálni kifele

Gondolom így : ölj XY fegyverrel 500 majd 700,1000,1500,2000,3000..... ez mehet a végteléenségig !
Én pl a C2 pályafutásom alatt (ami több mint 2 év) lötem 300 000-nél is többet, itt miért ne dobhatna kártyát ? -
törölt tag
-
@rglaaf
veterán
Prestige emblémák

-
killer095
őstag
-
PhilBrick
őstag
Van folyamatos cloak és folyamatos adrenalin burncard, na azokkal és egy shotival városi harcban nagyon durván lehet aratni. Viszont a burncardos LMG-t én nem tudtam jól használni.
A rakétavetőt simán kikerülöm legtöbbször. Távolra a 40mm-es burst móddal vált be nálam, közelre pedig a géppuska szintén burst móddal. Ez 1-2 másodperc alatt pörög fel nagy tűzgyorsaságra, ezért ha nem lát a célpont, az elején a levegőbe lövök, amíg felpörög a fegyver. Ezalatt befogja a rakéta is, aztán egyszerre kapja az áldás. Mire feleszmél, már nincs is pajzsa.
-
L4mie
veterán
shoti nekem pl nem jött be
de még a smg se...karabély na az igen, bár az összes gameben karabéllyal toltam
anti titan weaponból kinek melyikkel milyen tapasztalata van?
én általában rakétavetővel támadtam, mert golyószóróval eléggé gyorsan észrevesznek így kevesebb a dps.
ellenben kaptam bursttal valami gránátdobálót, na azzal nagyon keményen lehetett sebezni az ellenséges titánokat. -
dunc
nagyúr
Elég jó lett a játék, valószínű második körbe megveszem.
-
szami777
addikt
Engem hidegen hagy a smart pistol. Elölről még nem szedtek le vele, mert face to face azért egy gépfegyóval le lehet szedni simán. Ha meg hátulról jön tök mindegy hogy smart pistol vagy nem, mert így vagy úgy megöl. Engem a bolhaként ugráló shotisok sokkal jobban felmérgesítettek

-
kribe
őstag
Aimbot pisztoly azért idegesítő tud lenni egy gyakorlott játékos kezében, ha cloak-olva, vagy hátulról, esetleg felülről támad akkor nem tudod kivédeni. Ráadásul kiváló eszköz ahhoz hogy a borokat leszedegetve vele gyorsan összelője vele a titánját. Csakis szemtől szemben, pilóta ellen gyengébb, de még úgy sem gyengébb mint a többi pisztoly.
-
PhilBrick
őstag
Azt ugye mindenki vágja hogy a gruntok és az autogun azért van a játékban, hogy a kocajátékosoknak is legyen sikerélménye.
Ilyen szempontból jól van megoldva az autogun: csak akkor van előnyben ha látszögön kívülről jön. Ilyenkor aki nem tud célozni rendesen, türelmesen kivárja míg megteszi helyette a gép. Szemből pár százalék esélye van hogy ugrabugrálva elkerülje a golyókat és a target mezőben tartsa az ellenfelet.
Kispisztolyokhoz meg ne hasonlítsuk, primary weapon slotot foglalja! -
törölt tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
már az is hatalmas hülyeség, hogy egy pvp küzdelemben a gép helyetted céloz. hátulról ha becéloz az ellenfél akkor esélyed sincs. hasonló esetben ha smgvel van pl eltévesztheti a célt és van rá opció, hogy ő haljon meg. ehhez jön a röhejesen nagy sebzés. a sniper/shotgun duón kívül mondj még egy olyan fegyvert, amiből ilyen kevés lőszer kell, amit ráadásul a gép visz be helyetted precízen, hiba nélkül.
senki se a szemtől szembe küzdelmet mondta, hanem azt, ahogy leginkább használják.anno a bo2ben voltak piszkosul erősek a kispisztolyok (3 lövés egy ember). én megértem, hogy szeretnék játszhatóvá tenni ezeket is, de ez akkor is erős túlzás.

én ipont láttam eddig, ami olcsóbb.
-
PhilBrick
őstag
-
Thunder82
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Majd akkor érdeklődj ha kijött a gém, addig úgysem lesznek kulcsok sehol,
más:
valaki kapott rajtam kívűl másféle titániokat is ? Kaptam Strydert meg Ogre-t is , mondom majd egybe letololm őket 1 vidi alatt, erre nem el vette a szemét a kártyáimat, szal a kártyákkal is tudni kell majd bánni mert nem végleges az sem ! Nemsokára rakok fel 1 pár vidit a streemjeimből
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
azért remélem a titánokat nem akarod kikapcsolni.

lényegében unalomba fullasztanád a játékot, ha az általad felsorolt dolgokat mind kilőnénk. az se mellékes, hogy a cloak a titán-ember harc egy fontos eleme.Furkoo: nem találtam semmit a sztoriról (bár annyira nem is érdekel). csak azt tudom, amit a töltőképernyőnél kiírt a program.
illetve a multi folyamán fogunk majd megtudni infókat majd. -
wjbhbdux
veterán
Ez a játék úgy ütne, ha PC-n lennének server beállítások és ki lehetne kapcsolni ezeket a játék kimenetelét teljesen véletelenszerűen befolyásoló elemeket:
-smart pistol
-burn cards
-cloak
és még a véglegesbe bekerülő ki tudja mennyi bullshit dolgot.Sajnos konzolport révén semmi remény, de cserébe vehetjük majd a DLC-t 1.5 havonta hozzá, hurrá.
Marad a CSGO. -
törölt tag
Gondolom a sztori miatt nincs különböző skin. Csak Hammond Robotics videókat tettek fel és ez a militia is valami lázadónak tűnik. A segéd nevezte terroristának őket.
A színe alapján lehet megkülönböztetni. Illetve egy táv alatt kiírja a tulajnak a nevét is, szintén színeket alkalmazva. Szerintem nem baj ha külsőre egyforma mert így egyszerűbb tudni, hogy az most ogre v atlas lesz.
A hack az nálatok is bugos volt? Mikor meglékeltem a robotot se lett velem. A másik amit nem értettem, hogy miért nem számolta a gyilokot vagy halált amikor már csak menekülni kellett vagy az ellenfelet kiiktatni. -
Ventur@
senior tag
dunc: Tudtommal, ma hajnal 3-kor lett vége a mókának
.Más:
Ellen ledobott titánját nem lehet valahogy ellopni? Tehát mikor még nincs benne a pilóta
. Csak mert a tutorial-ban volt valami hacking rész, de nekem nem sikerült titánt lopni. Pedig mi zúzda lenne:Feltöröd az ellen ledobott titánjának a pajzsát valami bizbasszal, zúzol a feltört titánnal, majd mikor itt az idő behívod a saját titánodat, automata módra teszed és aratást végzel
. -
dunc
nagyúr
Vége a bétának?

-
@rglaaf
veterán
“Standby for Titanfall” – New Trailer
Burn Cards (Imgur Album)
Bottomless Frags
Shock Rocks
(Amped Arc Mine?)
(Amped Satchel Charge?)
Amped RE-45
Amped P2011
(Amped B3 Wingman?)
Amped Smart Pistol
(Amped C.A.R. SMG?)
Amped R97
Amped EVA-8
Amped R-101C
(Amped Hemlok BF-R?)
(Amped G2A4?)
Amped LMG
Amped DMR
Amped Kraber
Amped Sidewinder
Amped Archer
Amped Mag Launcher
Amped Charge Rifle
Active Camo
Ghost Squad (Rare)
Prosthetic Legs
Smuggled Stimulant
Adrenaline Transfusion (Rare)
Spider Sense
Packet Sniffer
Aural Implant
Echo Vision (Rare)
Satellite Uplink
Map Hack (Rare)
Double Agent
Conscription
WiFi Virus
Massive Payload
Rematch
Super Charger
Spectre Camo (Rare)
Decisive Action
Pull Rank
Outsource
Fast Learner
Thin The Ranks
Urban Renewal
Most Wanted List
Titan Salvage
Atlas Refurb (Rare)
Reserve Ogre (Rare)
Spare Stryder (Rare) -
kribe
őstag
Úgy látszik egy olyan meccsről se tudok feltölteni videót ahol nem ölöm meg magam legalább egyszer

-
birorichard
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én rosszabbul jártam... Ghosts....

-
L4mie
veterán
válasz
üzenetére
Jah, smart pistol egy gyenge dolog,botok ellen jó, de ha pilot előbb észreveszi a használóját halott mielőtt bemérné a targetet.
a Wallhackes burst kártya ellenben igencsak kemény cucc.amúgy a két frakciónak azért adtam volna 2 skinpackot a titanokhoz....vagy csak nekem nem tűnt fel a különbség?
-
törölt tag
én azért reagálnék rá, ha nem gond.

a lényeg, hogy közel se érzékelhető annyiszor mint anno cod vagy bf esetében. nagyon ritkán "jön elő" és csak annyit érzékelsz belőle, hogy "belelőttem egy tárat elfutott/megfordult egyből lelőtt".nekem ennyi volt a béta (origin 20 órát ír). a végére azért sikerült egy picit jobban belerázódni, bár most este már alig talált ellenfelet.

bejött nagyon, szerintem beruházok rá. a legnagyobb hibája a fent említett lagos dolog, de ez annyira nem jellemző. smart pistol egy idő után valszeg kikopik szóval attól se félek, hogy későbbiekben gondot okozna. -
ForRedGlory
félisten
Végre nem volt shuttering, marha jó lesz ez a játék, kell a francnak a B4 ezek után

-
törölt tag
ha nem kezdenek vele semmit én se veszem meg. úgy összeségében nagyon tetszik a játék (eltekintve a kontrolleres aimbottól és az okospisztolytól), de itt is előjött a szokásos betegség, ha valakinek nagy a pingje akkor nem lehet megölni, ami egy ilyen gyors játéknál pláne fontos lenne.
-
-
-
@rglaaf
veterán
A teljes játékban tovűbbi modok:
Team Deathmatch
Capture The Titan
Capture The Flag
Hardpoint
Attrition
Uplink
Last Titan Standing
Exfilration
Elimination
ATDM -
L4mie
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
dehogy baj, jöjjön ki végre

-
L4mie
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
én előrendeltem, limitedet, nem bántam meg, volt egy-1.5 jó hónap míg haverokkal toltuk csapatban, nagyon élvezetes úgy, aztán karácsonykor elkoptak a népek, egyedül meg felidegesítem magam a csapaton.
remélem ezzel nem így lesz
már megvan 2-3 fős alapcsapat. 
-
EczkE
veterán
Egyedül Bf3-at rendeltem elő, nem bántam meg.
Sem a Prémiumot. 
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
én utoljára a Mass Effect 3-at rendeltem elő, gyűjtőiben, 16k volt. na, azóta semmit, csak akcióban, kuponnal, egyéb úton. elég volt egy ekkora bukta.
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én még a naval strike dlc-n is gondolkozom

-
FuRiONight
addikt
Ebben a topikban mindenki előrendelte a BF4?!

Nem csak én voltam olyan hülye ezekszerint

-
Balika23hun
aktív tag
Én is bele toltam vagy 7 órát.Tény és való hogy nem egy forradalmi játék de eléggé megtetszett.
Sajna van egy-két dolog ami miatt húzom a szám, pl a botok, ill. ez a lobby-s szerver kereső se kedvencem (bár az jó benne hogy nagyon egyszerű együtt játszani haverokkal).
De mondjuk amíg itt csak húzom a szám addig a bf4-ben tépem a hajam.
Elővétel semmiképp nem lesz megvárom míg kijön (nem úgy mint a bf4-nél sajna
) és lehet már tudni hogy minden rendben a játékkal illetve az is fontos hogy mekkora tartalommal jön (nem akarok úgy befürödni vele mint a moh 2010-el). -
JamesHun
addikt
én sem tudom, hogy megvegyem-e majd
tetszik, de 9500 ért van most akcióba
Ha AMD kupon lenne és 3-4000 körül megszerezhető lenne akkor tuti vétel, de már most tudni, hogy lesz 2-3 DLC hozzá és BF4 után az EA DLC rendszerét nem kedvelemmeg jó lenne egy ping szűrés a szerverekre hogy ne 300-as pinggel rohangáljon, de ez tuti orvosolni fogják
-
végre bele tudtam tenni kb. 2 órát. a végére kezdtem ráérezni.
nem tudom, mit mondjak. nem rossz, de nem is tettem le a hajam. meglátjuk, figyelem majd a topicot megjelenés után is.
nem mondom, hogy nem játszanék vele néha-néha. -
Laptopról nyomnád? Az nem csoda ha nem indul...
The Mobility HD 4570 is based on the RV710 chip and features 80 stream processors 64 bit memory bus.
DirectX 10.1, Shader 4.1Direkt megvan tiltva az ilyen laptop gyenge cuccokon afutás, általában a dobozon is rajta szokott lenni hogy laptop chipszeteken nem garantált a futás.
-
Thome
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Próbáltam Dx frissítést, drivercserét, config mókolást, windowed módot, semmi eredmény. Egyébként 4570-ről beszélek, de a lényegen nem változtat hogy a menüig sem jut el, főleg hogy egy mókolt source motorról van szó, szóval nagyon döcögve, de be kellene indulnia még ha nagy is ehhez a kártyához képest a gépigénye.
-
dunc
nagyúr
Kiprobáltam pazarúl fút egy 270x kártyán, mondjuk semmi extra vagy erőforrás zabáló látvány sincs benne, és ami érdekes fix 60 fps , ha van double/tripla buffer. Kérdés mennyire lesz érdekes ez a játékmenet több idő
után ?! -
-
Dictator^
veterán
Ugyanez van nálam is, végigmegy az intró majd kidob.
Ami a vicces, hogy 5870 radeonnál is ez jön be, szóval nem értem.Gondolom azóta se sikerült megoldanod?
Asszem valaki felhozta, hogy baj van a HD Radeonos vga kezeléssel, mert az oké, hogy a minimum VGA sincs meg nekem, de a felette lévő 5xxx szérián se megy (persze van amelyikkel elfut).
-
Thome
veterán
-
raggg
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nekem is bejött a Titanfall de nem érzem azt az átütő fúdenagy koncepciót mögötte. Q3/Unreal/COD keverék. Egyelőre úgy érzem tudok nélküle létezni. :-) Aztán majd meglátjuk, lehet, hogy megveszem.
-
gyáliSanyi
őstag
Maga a játék nagyon pörgős. Talán az Unreal Tournament 3 óta ez most megint adja a hangulatot.
Amit láttunk bemutatókat maximálisan visszakapjuk, nem volt semmilyen negatív vetítés és ez még pedig csak a Béta volt. Nem azt mondom, hogy az év címe lesz, de garantált kikapcsolódás. Ha kell 10 percet leülök elé és nem érdekel, hogy hányszor született újjá a karakterem lehet vele zúzni.
Tuti vétel lesz, de csak a megjelenés után pár nappal.
Nyárig úgy sem jön ki semmilyen komoly Fps, addig meg úgysem szeretnénk tolni a Bugfieldet vagy a GhostDogot. -
raggg
senior tag
Kipróbáltam énis... nem rossz játék, de 60 dollárt szerintem nem ér meg.
-
Ventur@
senior tag
válasz
üzenetére
Ha ez cheat, sem lepődök meg
. Akinek volt szerencséje kipróbálni annó a MOH 2010 Open Beta-t, az tudhatja, hogy a beta megjelenése után már 4 órával, volt hozzá cheat. BF3 Open Beta-ban ugyanez, csak ott 1 nap kellett a cheat megjelenéséig.Remélem viszont a magas pingekkel tudnak valamit kezdeni, mert tegnap este én is 2 tárat toltam bele az ellenbe, plusz párszor megrugdostam, erre kispisztollyal szétszedte a pofámat
.Viszont ennek ellenére is kezd bejönni a játék. Nem hiszem, hogy első napos vétel lesz nekem, de be fogom szerezni az tuti
. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Fél másodperccel előrébb mozoghat mint ahogy te látod.
Kapott 1-2 sérülést ez látszik is, de hiába lőtt egy tárat, ha éppen mindaz arrébb ment. -
dejaris
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Nem a tuzeron mulik. Egyszeruen nincs ott, mint ahol te latod.
-
törölt tag
ma belefutottam egy srácba, akit konkrétan nem lehetett lelőni. lehet a lag miatt volt vagy nem tudom, de a szokásos beletárazok, majd megfordul, végig lekövet és megöl szitu jött elő. oké, elfogadom, hogy tudja(?) merre fogok pontosan ugrálni, de a halhatatlanságot nem.
bár ezek után semmi se lep meg:
[link]
mondjuk neki volt a legnagyobb amúgy is lagos lobbyban a pingje. -
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Sok történetet nem várok tekitve hogy ezt nyilatkozták:
Készítők tapasztalatai szerint az FPS játékok esetében csak egy kisebb réteg játssza végig a story módot, a fejlesztésre szánt idő azonban ennél jóval több energiát, időt (egy küldetés elkészítése akár több hónapot is igénybe vehet, míg a játékosok néhány perc alatt végigszaladnak rajta) és nem utolsó sorban pénzt emészt fel a fejlesztők részéről. Ettől függetlenül lesz némi narratíva a játék mögött, azonban ezt is a multiplayeren keresztül fogják számunkra közvetíteni.
-
gyáliSanyi
őstag
A játéknak mi az alaptörténete? Ki háborúzik kivel és miért?
Az E3-on videókon bemutatott részletekből talán többet tudhatunk meg a sztoriból, de úgy látszik ez most kimaradt. -
R3laX
addikt
Várhatóak Titanfall kuponok? Bejön a játék eléggé, és filózom hogy várjak e a megvétellel. HWaprón vszeg jobb áron belehet majd szerezni.
-
RMZ250
senior tag
Vajon ha megveszem a játékot, megmmaradnak az elért eredményeim

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(el ne élvezz!
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és lehet már tudni hogy minden rendben a játékkal illetve az is fontos hogy mekkora tartalommal jön (nem akarok úgy befürödni vele mint a moh 2010-el).