Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Most nyomtam egy meccset az Angel City nevű pályán... aztakutyafáját ez brutálisan jó cucc, amint leárazzák megveszem, nagyon begyere részemről.
-
Zedz
addikt
Na! Játszottam pár kört én is, és meg kell mondjam nekem teljesen bejön az egész. Furcsa de a botoktól meg kicsit mintha "élne" a csatamező. Értem ezt arra, hogy húzzák a földön sérült társaik, leülnek a gépek elé ügyködnek valamit és ehhez hasonló dolgok. Persze egyből kiszúrni ki bot és ki nem.

Érdekes mert a játék előtt azt hittem végig a Titánokban fogok ülni, erre jó párszor jobban jártam ha csak guard módba raktam és védtük az állást.
Az viszont nem tudom, hogy beállítás kérdése e vagy BETA mivolta miatt, de a játék sokszor dobálja nekem le az fps számot és hajlamos laggolgatni. Pedig szerintem a gépemnek simán bírnia kéne. Nektek van ehhez hasonló tapasztalataitok?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akarom mondani észak eu, rosszul emlékeztem.

-
Cheesus
senior tag
Titeket enged játszani? Ha rámegyek Nyugat-Európára, akkor a végtelenségig tölt, be se dob a szobába, ha meg Kelet-Európába megyek akkor rögtön bedob, kiválasztok mindent, betölt a pálya, kiválasztom a katonát és titánt aztán kidob lost connectionnal... Hiába béta meg minden, eddig egy kört játszottam az egésszel...

-
vhunor
őstag
Na, megjött a hozzáférés, örülés van.
-
pohár
félisten
kezdek egészen belejönni, tetszetős

-
xrace77
tag
-
DokiBaxxi
őstag
Na lejátszottam az első 2 meccsem, hát mit mondjak... nagyon tetszik eddig
Remélem megfosztja a COD-ot a trónjától 
-
Zedz
addikt
Retrieving matchmaking list és számol 10-ig. Ezt meddig kellene csinálnia?
-
sittes79
addikt
Melyik oldalon lehetne találni több infót a játékról, mert nem világos minden. Mi miért van...
Illetve hol rendeltetek elő jó arasitva?
-
breakout123
aktív tag
Én is meg tudom erősíteni, hogy bátran lehet írni a supportnak! Egy órát vártam, de utána egy perc volt az egész és rajta is volt a fiókomon a játék. Azóta játszottam is már pár kört, nekem nagyon bejön eddig.

-
Zedz
addikt
Na, sikerült nekem is. Jövök!

-
dantambt
tag
Már én is töltöm lefelé!

-
spanglee001
addikt
én azóta ki sem léptem

nekem annyira azért nem jön be, de előrendeltem
el lehet vele lenni, unaloműzőnek jó -
Cheesus
senior tag
Na toltam énis egy pár kört, nekem nagyon bejött. maxra húzva még szépnek is mondanám, a játékmenet meg elég pörgős. Szerintem a játékosszám is megfelelő, bár a botok tényleg csak ágyutölteléknek vannak.
Amúgy nektek meccs kezdetén nem szaggat be a játék? 270-es pingről áll be 50 körülre, és elég erősen beszaggat, pedig az adatlapomon levő konfiggal nem illene. Tudom hogy béta állapotban van, és ettől eltekintve meg vagyok vele elégedve, de teljes áron biztos nem fogom megvenni.
-
dealerman
aktív tag
emailt is írjatok,nem muszáj a chat-re várni akinek kell ! dél körül írtam,és 3 után már bent volt az Origin-ben a game

-
szami777
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nekem kb 2-3 perc mire berak valahova.
-
Slystyle
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Lehet makrója bárkinek, de ha csak egyedül játszik és nem segíti a csapatját, akkor semmit sem ér vele. És akkor még a reflexeiről meg a pontosságáról nem is beszéltünk.
Nem véletlen a CS az egyik leghíresebb játék mind casual és competitive vonalon. Grafika meg annak számít, akit érdekel. Crysis 3 esete, csili-vili grafika, multi tele bug-al. Inkább legyen középszerű grafika terén egy játék, minthogy tele legyen bug-al és lássam a hajszálerek dagadását az ellenfél szemében. Single-nél számítson a grafika, ne multiban!
Amúgy sem hasonlítottam össze a Titanfall-t a CS-vel, csak leírtam, hogy mit gondolok a Titanfall-ról és mellé megemlítettem, hogy nekem a CS az elsődleges játékom és az is marad. Nem értem, hogy ez egyeseket miért bánt.JamesHun: Mivel a szóban forgó játék kiadója az EA, ezért is említettem EA-t. Legfőképp rájuk vonatkoznak a korábban leírtak, de ugyanúgy mindenhol megtalálható ez a koncepció. Sajnos a játékipar annyira kinőtte magát, hogy inkább a profit számít a fejlesztőknek, nem pedig a vásárlók elégedettsége.
-
atidzsiforc
őstag
Most csak en nem tudok csatlakozni, vagy a nyugateuropai szerver halott?
csak beengedett..
-
Azharel
aktív tag
nem lesz rossz ez a game most hogy kipróbáltam, de ez 10k-t tuti nem ér meg.
-
sittes79
addikt
Nem tudom, hogy próbáltátok e, mentem most pár kört, szerintem állat, iszonyat feldobják a titánok, barom jó lesz ez szerintem. pörgős, de mégsem cod!
-
spanglee001
addikt
frissitgeted az oldalt és bejön a chat gomb legalábbis nálam.
55-60 perc várakozás pont annyi, és megindult a beszélgetés
1 percen belül bennt is volt originben a játék, már jön lefele
kérte origin email cimem, nevem és már mondta hogy dolgozik rajta, megjött orignbe
Írtam neki
'thank you succeeded bye'
irogatot valamit még, de azt nem fordítattam le a vége az volt hogy köszönt és kattintsak az end chat gombra
majdcsak 13 giga#264 nekem is ugy volt, frissitsd az ablakot, aztán várakozz ha időt ír
-
Én mondjuk eleve nem értem ezt a szenvedést megérne egy cikket az Ea genyósága , egy megejelenés előtti terméket nagy kegyesen engednek kipróbálni a leendő vásárlónak..bf4-et meg se veszem ha előtte nem tudom kipróbálni, szerintem nekik is alapvető érdekük ez. Akkor meg mit csinálnak ugy mint Pistike az óvodában...
-
-
xrace77
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Bemutatkozik, megkérdezi, hogy miben segíthet,leírtam a kívánságomat, majd egyből hozzáadta a játékot a fiókomhoz. Szerintem nincs ideje fölösleges kéréseket feltenni. Majd megkérdezte, hogy van e más problémám. Megköszöntem. Ennyi. kb 1 perc alatt megvolt.

20 perc alatt le is jött a játék.

-
szami777
addikt
Köszi az infót. 3 nap nem túl sok, de legalább hétvége van

Addig kijátszom magam. -
-
szami777
addikt
2 kör után nagyon tetszik. Igazi pörgős játék és van az embernek sikerélménye. A grafika nem tátott szájjal ámuldozós , de alacsony gépigényének köszönhetően sok emberhez eljuthat. 9-10 ezer forintos árát viszont soknak tartom, az első akcióba biztos beszerzem. Valószínűleg elsiklottam felette, de tudja valaki, meddig tart az ingyenes béta?
-
xrace77
tag
1 órát kellett várnom a chatre,majd 1 perc alatt megjelent a játék a fiókomban.
EA support gyors és udvarias volt.
Kezdődhet a letöltés.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Slystyle
üzenetére
Ahapersze, AK47 full tar egy pontba a norecoilos egermacroval, true story.
Random helyett fix recoil path, a jatektervezes csucsa, es meg a grafika is ottragadt valahol...Egyeb netcode cfg piszkalassal meg csak olyan elony van, hogy a full tarat a hataba eresztem es utana megfordul es leszed. Vagy nezz tickrate-rol videokat, mekkora zsir a hitreg, neha 5 talalatbol 2 elveszlik az éterben...
De inkabb hagyjuk, jo az akinek tetszik.
-
Slystyle
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Makró és cfg edit a játékok 90%-ban benne van és figyeld meg ez sem lesz különb. Cfg-vel meg nem tudsz hihetetlen nagy előnyökre szert tenni. Ha pl valaki csinál magának egy egyedi célkresztet (sehol se tiltott és nem csalás), mert neki úgy kényelmesebb, az nem értem miért zavarna téged. Csinálj te is egy megfelelőt magadnak. Így az általad említett érvek véleményem szerint elég soványak.
Az esetek többségében csak competitive-en játszom benne úgy, hogy mindig megvan a 4-5 ember, akit ismerek is, tudunk csapatban játszani és van rendes kommunikáció. 10 meccsből 8-at mindig megnyerünk. De akinek a casual játékok jobban bejönnek, az maradjon is annál. -
pohár
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
ez így is lesz, előbb nem fog jönni az emberke, szóval nézz valamit addig

-
spanglee001
addikt
Végre bejött a chat gomb csak frissitgetni kellett az oldalt.
azt írja várjak 55-60 perc
-
Slystyle
őstag
djculture: Persze nem azt mondom, hogy minden szempontból rossz a DLC elképzelés, inkább azt, hogy sok esetben az ember fejéhez vágnak egy, a megjelenés előtt már kihirdetett tartalmat (ami szerintem simán bekerülhetett volna alapjáraton) elég necces áron, mivel sok esetben adnak 1-1 új pályát meg 1-1 új fegyvert pl. Tehát nem magával a tartalommal van a gond, hanem azzal, hogy ezzel próbálják a játékuk életciklusát kibővíteni ahelyett, hogy inkább még rászánnának plusz fél-egy évet a fejlesztésre/bővítésre.
albert8: Ennyivel megjelenés előtt szerintem már biztos nem lesz nyílt. Mindenki kikerülte a kulcs osztás rendszerét és szerintem ők sem annyira buták, hogy ezt nem vették észre. Szóval akik tényleg ki akarták próbálni, úgyis hozzá jutottak egy kulcshoz.
A Smart Pistol elképzelés számomra egyszerűen vicces. Értem én, hogy sci-fi meg leginkább a casual réteget célozzák meg, de szerintem akkor sem lenne szabad ilyennek lennie egy multiplayer játékban.atidzsiforc: Tudtam, hogy még kifelejtek valamit, a burn card-ok. Egyszerűen lenyűgöző elképzelés, jobb pluszt el sem tudtam volna képzelni egy játékhoz... Szerintem egy multiplayer játéknak az legyen az egyik pillére, hogy mindkét fél egyenlő esélyekkel induljon. Szvsz az lesz a vége, hogy lesz két tábor, egy, akik a nerf-ökért, másik pedig, az adott idő jelenlegi állapotát megőrzésért szólal fel, ezt követően a fejlesztő majd nem tudja eldönteni mi legyen, ezt is csinál, azt is csinál és a végén egyik fél igényeit se fogja tudni kielégíteni, a játék pedig a süllyesztőbe kerül "félkészen". Kijön hozzá 1-2 DLC a remény fényében, aztán már csak pár száz játékos marad a végére.
Összességében számomra nem kínál semmit, amit tudnék élvezni. Ha hentelni akarok menni, akkor ott a Loadout, ami nem mellesleg F2P (igazi F2P, nem Pay to win, igazi pénzért csak kinézeti dolgokat lehet vásárolni). Elsődleges játék meg marad a CS:GO, abban minden megvan számomra, ami kell egy játékba.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Majd' egy órát vártam hogy legyen valaki szabad chat-en... de már meg van, szerintem te is sorra kerülsz hamarosan.
-
tDr1v3r
veterán
Na meg is kaptam a kontómra a hozzáférést, hamarosan nekiállok letölteni.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Slystyle
üzenetére
Burn cardkent van bent radarhack is.
Egyebkent mire a smart pisztollyal belockolsz egy playert, mar reg lelotted manualisan.Amugy erzem a pontjaidat, ennek ellenere nekem egyelore tetszik a jatekmenet. Az meg, hogy esetleg versenyjatek lesz-e belole, majd kiderul megjelenes utan.
-
-
tDr1v3r
veterán

Rechyyy-nek bejött a játék.

-
Slystyle
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Lenne egy pár:
- Botok jelenléte (Ezzel még annyira nem is lenne probléma pub-on, de még competitive módra sincs lehetőség.)
- Competitive mód hiánya (Egy only multiplayer játéknál elvárná az ember, hogy valamiféle competitive módra legyen lehetőség. Mondjuk no bots, no titans, pilot vs. pilot.)
- Eleve a béta elképzelése (Only multiplayer játéknál alapvető lenne a nyílt béta manapság.)
- A játék eddig csak arról szól kb, hogy botok farmolása -> titán behívása -> meghalsz ->... ezt rakd egy folytonos körbe = Titanfall experience.
- Auto Pistol (Szerintem ezt nem is kell különösebben magyarázni. Eléggé vicces látni egy only multi játékban egy ilyen fegyvert. Lassan már ott tartunk, hogy az x22 és a WH feature lesz a játékokban.)
- Hiába állítgattam a grafikát, nem változott semmi (Origin felhőtárolás power! A grafikai és egyéb játék beállítások legyenek már lokál tárolva. A loadout-ok és key bind-ek felőlem mehetnek olyan felhőbe, amibe akarnak)
- EA, mint kiadó és az Origin rendszere (Lehet sok embernek ezzel nincs problémája, de szerintem egyértelmű, hogy amit az EA ad ki, az mindig elbukik valamilyen szinten. Lásd BF4, a DLC-k repkednek, de még egy normális bug mentesítés nem volt tudtommal.)
- DLC előre bejelentése és még csak a béta folyik (DLC-t nem tudom miért kell erőltetni, tipikus EA. Fizettél 12-13k-t a játékért és még fizess a plusz tartalmakért 3-4-5 ezreket. Természetesen beszerezhető olcsóbban is egyes helyeken, de ez a nagy átlag)
- A játék bár only multiplayer, mégis teljes árat kérnek a termékért (Persze van egy kis történet a multiban, de nem túl sok. Tehát kiadsz egy multiplayer játékért 12-13k-t, megveszed még mellé a DLC-ket is, mert tele vagy hype-al és máris ott vagy, hogy 20k-t kiadtál kb a semmiért. Nem hinném, hogy annyira tele lesz tartalommal a végleges verzió a kiegészítőkkel együtt.)
- Még van egy pár apróság, de a fentebb soroltak lennének azok, amik leginkább zavarnak.Kiemelném, hogy ezek a saját véleményeim a játékról. Ha másnak tetszik a játék, akkor áldásom rá és élvezze minden pillanatát.

-
Kevin's
senior tag
Na első benyomásra nagyon jó játék lett, tuti vétel !
Szerverek is jók egész nap ezt fogom tolni 
-
JamesHun
addikt
nekem eddig tetszik
igaz pár szintet emelkednem kéne
-
-
albert8
veterán
Nekem nagyon bejön. Van benne pár bug, de olyan marha nagy nem állt az utamba.
Lehet benne szépen apritani.
Kb a crysis multihoz tudnám hasonlitani. -
Slystyle
őstag
Na én is kipróbáltam egy kedves ismerős jóvoltából. A következő a véleményem a dologról. Ha jót akartok magatoknak és a pénztárcátoknak, akkor nem fogjátok megvenni a játékot.
Én maradok CS:GO-nál fő játéknak, ha pedig csak fun-olni akarok, akkor megyek Loadout-al játszani.
-
tDr1v3r
veterán
subb'd
-
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor ez így nagyon jó lesz =/
-
albert8
veterán
Valaki benne van egy kis mókában? XanderHUN néven megtalál.
-
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Köszönöm de mintha már nem menne a chat.

-
JamesHun
addikt
király
már töltődik is lefele

csak 12,4 gb a béta
(20-30 perc kb és lent is lesz ha jó az idő amit kiír)chaten kb 3 perc volt a művelet 40 perc várakozás után

-
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi van.
Melyik linket használtad? Amit itt adtak? -
Zedz
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meddig vártál rá?
-
törölt tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
A "pörgés" miatt van benne az a sok bot. Mivel teljesen máshogy számolja, mint az eredeti ellent így nincs velük gond. Szerencsére a streak/titan vadászok akik bujkálnak se hiszem, hogy olyan jellemzőek lennének, mert bárki megkaphatja a robotot egy idő után (az mellékes, hogy semmire se megy vele, mert pillanatok alatt szétkapják.

-
Balika23hun
aktív tag
Na sikerült jó pár kört menni vele, eddig egész jónak tűnik a játék (elkiabálni nem akarom).
Sokan írták hogy olyan mint a cod, sztem viszont a játék olyan mint amilyennek a cod-nak is kéne lennie.
A grafika nem kirívó de szép, a játék menet pörgős de sokkal letisztultabb mint a cod-é.Nincs tele idióta killstreak-ekkel. A falakon való ugrálás egész mókás és nagyon sokat segít a harcban.
A játék beta állapothoz képest nagyon szépen fut, látszik hogy source motor van alatta.Nem is igazán találtam benne bugot, nem fagyott ki, nem laggolt, a hitbox is rendben van.
A botok hát hogy mondjam, nagyon megmosolyogtatók. Vicces amikor megyek egy épületben és egymást ölelgetik (próbálják kinyírni egymást). Továbbra sem értem hogy minek kellettek bele (azonkívül hogy a tizenéveseknek is legyen sikerélménye) de szerencsére annyira nem zavarók mint azt gondoltam.
Troll ON:
Remélem a játék bebukik és törlik
. A respawn-t pedig átirányítják bf-et hegeszteni mert nagyon szép munkát végeztek a játékkal 
Troll OFF -
törölt tag
lenyomtam két meccset gyorsban én is. látszik, hogy sok előre sírtak, mert milyen erősek lesznek a titanok meg minden. szerintem baromi jó lett az egyensúly ilyen téren. senki se halhatatlan, aki titanban ül. ami egy picit fura volt, hogy kicsit több lövés kell a "valódi" ellenfélbe, mint cod esetén pl. összeségében nagyon bejön.
-
szami777
addikt
26 perc után nekem is ott van a fiókomon. Köszönöm Ea support.
(#210) Zedz szerintem már várd végig
-
JamesHun
addikt
De király
Végre bejött a chat, de semmit nem ír a túloldal :S
Kezdhetem elölről a sorban állást :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) tuti vétel lesz.

Remélem megfosztja a COD-ot a trónjától

Egyebkent mire a smart pisztollyal belockolsz egy playert, mar reg lelotted manualisan.
Szerverek is jók egész nap ezt fogom tolni
. A respawn-t pedig átirányítják bf-et hegeszteni mert nagyon szép munkát végeztek a játékkal