Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Lehet még béta kulcsra vadászni?

-
Jani18
aktív tag
Nekem így első benyomásra eléggé tetszik.Nem lesz ez rossz.Bár egy dolog kicsit idegesít.Fix 60 fps-t ír de időnként érezhetően belassul.Akkor is fix 60-at ír.Gondolom ki lesz javítva.
-
Lacek89
tag
Eléggé marketingszagú ez a béta, szerintem. Miért nem lehetett simán letölthetővé tenni mindenkinek? A júzer csak szeretne belekóstolni abba hogy mire dobja ki a pénzét. erre megy a ködösítés, meg könyörögni kell a rongyos kulcsért. Majd ha lemegy az ára kicsit, akkor megveszem addig is jó szórakozást a bétához.
-
KillerKollar
őstag
Na én is megkaptam a béta hozzáférést
Nagyon jófejek tényleg,meglepett hogy csak így kérni kellett 
-
SkyS1gn
félisten
titanfall.exe működése leállt dobál folyton... ez már ilyen EA betegség marad?
-
Balika23hun
aktív tag
Na sikerült nekem is hozzáadatnom az origin fiókhoz, tényleg rendesek voltak.
Az EA elég nagy kaki cég de legalább a supportjuk jó.
Mentem két kört gyorsan, nem rossz játék de teljes árat nem ér meg nekem.
Ez a lobby-s szerver rendszer a halálom, egy f2p játéknál elmegy de egy AAA címnél szégyen ilyet alkalmazni de hát mit is várhatnánk a cod készítőitől. -
hepa
csendes tag
Nagyjából egy órás várakozást követően nekem is aktiváltak egyet. Hihetetlen rendes volt a pali nekem is, 1 perc alatt be is lőtte a dolgot.
-
pohár
félisten
most megnyitottam a chates linket, aktív a chat gomb

de tényleg ~1 óra, mire sorra fogsz kerülni

-
wwenigma
Jómunkásember
We really apologize for the inconvenience, no need to worry, I'll give you code for titanfall.

-
albert8
veterán
Aki tud megoldást a chates problémára irja le kérem!

pohár
Jelenleg nem elérhető valszeg a live chat! -
pohár
félisten
na Amit gyorsan berakta a játékaim közé

albert8... mi a probléma?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Starpunk
üzenetére
Most már nekem sem talál szerót.
De ez az autómata célzó egy akkora baromság, mindenki azzal fog menni, még utánad kanyarodik a lövedék.
Zászlós mókával játszottam egy pár menetet, de egy összeszokott csapat ellen vajmi kevés esélyed lesz ha mindenkinek lejön a robotja. Amúgy nem olyan rossz, elég pörgős játék lett. -
SkyS1gn
félisten
Van akinek talál szervert?! Csak keres keres keres és semmi.... No servers found....
Tipikus EA! -
törölt tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
max fél perceket kellett várni, de nagyon segítőkész volt.
-
Carvus
senior tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
nekem az 50 perc várakozás után, egyből végig vissza írt! nagyon korrekt volt a tag

-
Balika23hun
aktív tag
Mennyi idő alatt válaszolt nektek mert én már 5 perce itt ülök hogy visszaírjon vmit.
-
Carvus
senior tag
én is csatlakozom az előttem szólókhoz! már 28%-nál járok...

-
törölt tag
nekem is minden gond nélkül adtak a live chaten. csak a nevemet kérdezte meg, bár újra leírni már nem tudta (Gergő helyett Gegro lettem
). -
killer095
őstag
Na megérte várni, simán adtak

-
KillerKollar
őstag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nem értem amúgy hogy miért nem lehetett Open Beta...Battlefield 3 és 4 esetében is az volt...
-
namenyicsavo
tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Mindenki várja, ki szeretné próbálni stb... Csak nehogy pofára esés legyen a vége

-
KillerKollar
őstag
Nálam most már föl se dobja a live chat-et,csak a telefonszámot.Gondolom hétvégén nincsen úgyhogy erről lecsúsztam :/ Azért remélem küldenek kulcsot,elvileg még bőven kaphatok csak hát türelmetlen vagyok

-
killer095
őstag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Hidd el tudok angolul nincs szükségem copy&pastere

-
Starpunk
csendes tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Remélem azért nem fogja azt bemásolni, de soha nem lehet tudni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Starpunk
csendes tag
válasz
killer095
üzenetére
Én azt írtam neki hogy egy nagy kéréssel fordulnék önhöz és akkor leírtam hogy "Jelentkeztem a Titanfal bétájára, de sajnos nem kaptam kulcsot és ezért ki szeretném próbálni a játékot megvásárlás előtt,mivel régóta EA\Origin felhasználó vagyok és ezért szeretnék egy kulcsot kérni" aztán írta a supportos srác hogy oké 1-2 perc intézi is nekem, én megköszöntem neki aztán kész is voltunk az accountomon van a Titanfall Béta.
A lényeg kedvesnek kell lenni vagyis én az voltam nem csak úgy belevágtam a közepébe a dolognak!

-
namenyicsavo
tag
-
Starpunk
csendes tag
Érdemes live chaten megpróbálni, mert nagyon rendesek!(vagyis akit én kaptam ő nagyon segítőkész volt) Én is kaptam Titanfall hozzáférést, már rajta is van az accountomon
Tőlem még e-mail címet meg semmit sem kért csak hogy milyen platformra szeretném aztán 1-2 percet várnom kellett és el is intézte az accountomra a játékot
Remélem mindenkinek sikerül
Akinek meg sikerült azoknak jó játékot így Valentin napra! 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére
Nekem is kérdezte hogy pc vagy xbox, mondom PC, aztán már azt írta hogy aktiválta is.. relogoltam originre és lám!

-
namenyicsavo
tag
"Shashank.: Please provide me your Email address. Let me get this fixed for you."

-
SkyS1gn
félisten
kajak 12gb?

-
SkyS1gn
félisten
Énis kaptam livechaten basszátokmeg

-
Kevin's
senior tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
En ki vártam nekem hozza adtak
Thy EA -
pohár
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére
kaptad vagy kérted? ahogy megláttam, hogy 50-55 perc a várakozási idő, inkább hagytam a picsába

-
namenyicsavo
tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Origin/fiókbeállítás/tagság kezdete
Nekem 2010 óta van origin accom (azóta se sokat változott xD) 16db játékkal..... Kíváncsian várom, hogy mi lesz

Talán ez?

-
KillerKollar
őstag
-
Pepe_K
csendes tag
-
Pepe_K
csendes tag
Lehet kérni EA-től hozzáférést simán, nem kódot küldenek, hanem hozzáadják az originhez.
Olyan 25-30 percet kell várni a live chatre, aztán valami ilyesmit lehet írni:
Hello, I signed up for the Titanfall beta when the signups started and I didn't receive the key for it. I've been a long-time EA customer (as you can see from my account), and I wanted to try Titanfall before buying it. I would be grateful if I could receive the key.
(lehet függ attól is kivel chatel az ember, de eddig mindenkinek adtak ahogy olvastam)

-
RMZ250
senior tag
Köszi, figyelem a postát de még semmi

-
wjbhbdux
veterán
email Your Titanfall Beta Code címmel
-
vlaho
aktív tag
Elég pörgős a játékmenet. Live steram.
-
wjbhbdux
veterán
Nekem megjött pár órája a pc kulcs, origin egy pillanat alatt letöltötte. Sajna olyan codos lett az egész, legalább jól fut a source motornak köszönhetően (fps_max 60-ra zárva azért érdekes húzás, de biztos olcsón sok servert nyomatnak aztán úgyse lenne 120as tickrate.). Titanben igazából úgy érezem magam mint egy chopper gunneres hülyegyerek, inkább jobb kiszállva az épületekben védeni a domination pontokat. A végén a ponttáblán meg az hogy háromszor annyi bot kill jön össze egy körben mint player, mert annyi van belőlük, hát elég elszomorító. AI kb nincs, a pályák elején aki már 15 percnél többet játszott és vágja merre mennek, rohan lefarmolni az 5ösével érkező botsereget.
A pályákat kiismerve biztos lehet majd tehetségesebben ugrabugrálni, ez lesz a fénypontja a PC verziónak.
Úgy érzem hogy én ezért egy tizest biztos nem adok, ha codozni akarok csak pár kattintás a korábbi években összevásárolt ikonokra, játékos van ott még elég..
talán ha a 30 dolláros orosz kulccsal megoldható lenne, az még a határeset. CS meg egyéb hardcoreabb játékok kedvelői messziről kerüljék. -
-
törölt tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
5 sims játék van a fiókomhoz csatalolva, plusz egy bf3. ha elfogad sims2es cuccokat is, még hozzá tudok csapni kettőt. Akkor én most reménykedhetek?

Amúgy twitchen láttam már jó pár streamet reggel is, aki pcről tolta. -
killer095
őstag
Kapott már valaki kulcsot ?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KillerKollar
üzenetére
Xbox ONE topicban kollega már kapott kulcsot,szerintem már le is töltötte. Kicsivel több mint 4GB, szóval nem egy nagy cucc.
-
@rglaaf
veterán
válasz
KillerKollar
üzenetére
szerintem még senki, mert már tudnánk róla

-
KillerKollar
őstag
Fórumról hányan kaptak már béta kulcsot?
-
Telda
addikt
Le sem tagatdhatnák hogy a készítők honnan jöttek.
Az UI, a kill cam, de még a betűtípus is megegyezik a korábbi játékokkal, még a streamelő is megjegyezte, hogy ez egy az egyben C*D.
Az eddig látottak alapján nekem sajnos nem jön át. De a hype miatt biztos viszik majd mint a cukrot
. -
pohár
félisten
iszonyat durva képminőséget

de ha 10-15Mpbs közt van a neted, az 1440p-s verziót elindíthatod, ott folyamatosan megy a töltés, míg nézed a videót (és nem akad meg)amúgy a 6v6 elég kevésnek tűnt első hallásra, de úgy látom, hogy a pályák úgy vannak kialakítva, hogy ne tűnjön kevésnek ennyi ember... (plusz a botok is)
nem egy Armored Shield méretű a pálya, az biztos
béta után kiderül, hogy előrendelés lesz, vagy majd kulcs, egyszer...
-
pohár
félisten
TitanFall 4K PC Gameplay - Snipers, ARS, Burn Cards + More by JackFrags
egy kicsit nagyon durva 4K-ban (30 megás net alatt nem is tanácsos elindítani, tapasztalat
) -
@rglaaf
veterán
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Skinny26
üzenetére
Végre egy videó amiben nem a hányingert keltő gamepod-os irányítás van.
Mindazonáltal nagyon viccesek benne ezek a agyaggalambként funkcionáló összevissza futkorászó botok.
Továbbra is az a véleményem hogy teljesen feleslegesek a játékba és nem többek mint ingyen frag-ek azoknak a játékosoknak akik a valódi playereket csak nehezen tudják megölni.
Na mindegy ha be tudok jutni a beta-ba ki tudom próbálni hogy mennyire zavaró ez a sok bot vagy sem, ha meg nem jutok be számomra felejtős. -
Skinny26
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kell valami körítés vagy csak szépen rebegtessem a pilláim? 

Zászlós mókával játszottam egy pár menetet, de egy összeszokott csapat ellen vajmi kevés esélyed lesz ha mindenkinek lejön a robotja. Amúgy nem olyan rossz, elég pörgős játék lett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
E-mail címre vagy Originen belül?
![[L:http://i4.minus.com/iimUGzbc8xQBa.png][link][/L] [L:http://i4.minus.com/iimUGzbc8xQBa.png][link][/L]](http://i4.minus.com/iimUGzbc8xQBa.png)
![[L:http://i4.minus.com/itGEsEQHacRvg.png][link][/L] [L:http://i4.minus.com/itGEsEQHacRvg.png][link][/L]](http://i4.minus.com/itGEsEQHacRvg.png)