Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
8500-nál tud vki olcsóbbat? Köszönöm
-
szami777
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
50 giga?

a ghosts. bf4 fele ennyi volt. -
birorichard
őstag
Előtölthető a játék Originen. 50 GB!!! Mi a jó ég foglal benne ennyit? Textúrák?
-
@rglaaf
veterán
CEO Vince Zampella gave the news on Twitter, stating, “we won’t stop or ban legit copies”. He did add, however, “It is prelaunch, so there may be interruptions in service as we prep servers.”
-
Most akkor kedden jön a játék, igaz?

-
pohár
félisten
egy kisebb diszkurzus pár ismertebb youtuberrel a játékról
lesz 24 órás livestream a megjelenés után egyből, betegek ezek

-
-
Thunder82
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Azért sejtetni lehet h nEM nagyon mivel magában a játékban is van STATISZTIKAI adat arról mit kőttél ,foglaltál , STB eddig.
-
gyáliSanyi
őstag
Az első Dlc-t a játék megjelenése után 60-65 napra mondják, addig felesleges a Season Pass-on godolkodni, hogy vajon mennyi lenne. Egyenlőre még az alapjáték sem jött ki.
-
Pubszon
veterán
Lesz a játéknak battlelogja vagy valami hasonló?
-
KillerKollar
őstag
Nem lesz 8ezer forint.A Battlefield 4 Premium 50 euró és 10ezer forint.A teljes játék 60 Euró és szintén 10k...Originen valamiért jóval drágábbak a játékok,valószínüleg azért mert ott is az 1 Euró=1 Dollár-al számolnak,de szerencsére nálunk nem.Ezek alapján szerintem maximum 5-6 ezer lesz a Season Pass.
-
@rglaaf
veterán
-
törölt tag
-
ndave92
aktív tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Remélem igazad lesz!

-
válasz
Balika23hun
üzenetére
Steamen is ez van.
-
ndave92
aktív tag
válasz
-secret-
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyen multis kampánya lesz és elég rövidke. Nagy vonalakban vázolja a sztorit és ennyi.

Úgy vélik, hogy a single sok energiát felemészt a fejlesztés során és ezt az energiát inkább a multiba érdemes beleölni, mert azt sokkal többen és többet tolják. Vagy valami ilyesmit nyilatkoztak
-
ndave92
aktív tag
Valóban nem kötelező.

Ha már van ez a Season Pass, legalább értelmes áron adják már a tartalmat. 25 euró, az most majdnem 8.000 Ft. A játék maga 10.000 és vegyük figyelembe, hogy melyik mennyi tartalommal bír/bírhat. Megveszed a Season Passt és kapsz pár új térképet, pár új titánt (remélhetőleg) és még az is lehet, hogy 1-2 új fegyót is. Majdnem kiadsz ugyanannyit, mint az alapjátékért és a töredékét kapod csak meg, a tartalom szempontjából. Lehet, hogy minimálisan erősebbek is lesznek a fegyverek, amiket kapsz DLC formájában és máris megy majd a sírás, de ezzel is megvetetik sok emberrel, mert azt hiszik ettől ők lesznek a fasza gyerekek. Miután sokan megvették, patch formájában balanszolják és máris ugyanolyan erős lesz csak, mint a régiek. Aztán rá 1-2 hétre jön a kövi DLC, ugyanezzel a megoldással.
Ez most csak fikció, de az EA-t ismerve, lazán bevállalja a jobb eladási ráta érdekében. 
Ezzel a DLC-s hülyeséggel akkorát szakítanak, amennyit nem szégyellnek és az elmúlt években, az általuk kiadott termékek minősége folyamatosan csak csökkent. Nem hiába lett az év legrosszabb cége. Talán egymás után kétszer is.
A Titanfall bétáját kipróbáltam, beleöltem kb. 10 órát és tetszett. Előrendeltem és ha tényleg ekkora királyság lesz, akkor annak ellenére, hogy sajnálom kiadni azt a 25 eurót, valószínűleg meg fogom venni. Nem mondom, hogy adják ingyen, mert ez már plusz meló, plusz költségekkel. Szimplán adhatnák barátibb áron, mondjuk 10-15 euróért. Sokkal reálisabb az az összeg ennyi tartalomért, lehet így többen is rászánnák magukat a megvételére.
-
Most akkor lesz single player vagy nem lesz? Mindenhol mást írnak.

-
ndave92
aktív tag
Origin: [link]
25 euró, egyenként pedig 10 euró lesz a 3 DLC, ami jön majd a játékhoz.
Tipikus EA. Még meg se jelent a játék, de már azon furmánykodik, hogy még többet legomboljon a gamer közösségről.
-
nmy1212
tag
Get the Titanfall Season Pass and extend the fight on the Frontier with three new content packs.
The Season Pass expands Titanfall by delivering all three planned content packs as soon as they become available at a one-time price of $24.99, a savings of $5.
REQUIRES TITANFALL FOR XBOX ONE, XBOX 360 AND XBOX LIVE GOLD, BOTH SOLD SEPARATELY.For Origin PC gamers we have introduced the Titanfall Digital Deluxe offering which includes both Titanfall for PC and the Season Pass for $79.99. This offering is available now for pre-order within the Origin store.
Nálunk ez mind Euro-ban értendő...
-
kribe
őstag
Ingyenes, és Season Pass formájában fizetős dlc-i is lesznek a Titanfall-nak.
http://kotaku.com/titanfall-will-add-paid-dlc-and-a-season-pass-to-get-it-1536864561
-
proci985
MODERÁTOR
Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy térjen vissza a topik eredeti témájához

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor kéretik visszatérni a topic témájához, a problémákat pedig privátban lerendezni! Köszönöm.
-
pohár
félisten
én meg 200-ért vettem egy itteni sráctól, az se... minmeghalunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én már rendeltem mindenhonnan (kivéve 576, nincs szórnivaló pénzem), eddig semmivel se volt gond... a Konzolvilág pláne egy PH-s srácé
-
Hiába veszed át megjelenés előtt ha nem tudsz játszani vele. Még valamelyik cod részt hozták úgy nekem is, hogy 2 nappal a megjelenés előtt.. már nagyon megörültem.

UPD: Iponról meg annyit, hogy ott rendeltem meg a gépem anno... majdnem 250.000 forint és még a futárt sem engedték el.

-
ndave92
aktív tag
-
kribe
őstag
Én 576-nál rendelek általában, kivéve ha sokkal drágább mint máshol. Azért is kedvelem őket mert legutóbb pl. amikor egy olyan cod-ot kaptam gyári csomagolásban amiben nem volt aktiváló kód, szó nélkül kicserélték és adtak egy ajándék pólót. Szóba sem került hogy esetleg én vettem ki a kódot, vagy hasonlók.
-
Srácok, nem tudjátok valamelyik webshopban adnak a titanfall mellé valami promóciós cuccot?

-
pohár
félisten
Xfactorék tervezik megint, hogy a megjelenést követően azonnal nyomnak egy livestreamet JackFrags-zal, meg Tommyrage-dzsel (meg még volt 1-2 srác), és addig tolják, amíg kifulladnak, vagy nem vesztenek egy meccset

a bétában 70!! meccsig jutottak egyhuzamban, aztán belefáradtak

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi
üzenetére

-
Stanchore
senior tag
-
L4mie
veterán
-
törölt tag
Te jó ég
86ezer ft a gyűjtői kiadás?mi van ebben a játékban ami ekkora nagy durranás? A trailer és a gameplayek között túl nagy kontrasztot látok Igaz nem ismerem az előzményeket, de lehet egy alap verzióra beruházok mert a grafika jónak tűnik

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dunc
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nekem nem jött!

-
gyáliSanyi
őstag
Ment mindenkinek válasz, nem akartam reklámozni mégis az lett belőle.
-
Soucaller
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Engem is érdekelne ez a fajta "olcsó" megoldás

-
L4mie
veterán
a srácok és csajok /ha vannak/
már csak 10 nap
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Engem is érdekelne a forrás, köszi.
-
ndave92
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Igen, ezt tárgyaltuk kicsit feljebb.

Eléggé lehúzás gyanúja van.
-
gyáliSanyi
őstag
87 ezer a nagydobozos kiadás!
Elég sok. -
ndave92
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ha szabad kérdeznem, hol rendelted elő 9k alatt?

-
gyáliSanyi
őstag
Végül is csak előrendeltem a játékot. Rosszabb ne legyen mint a Béta és akkor talán nem volt mellényúlás 9k alatti áron.
-
kemotox
addikt
Hát ez a szobrocska tényleg nagyon gány. 18 inchnek hazudják, ami 45.72 centiméter, de hát nemtom, ha az a kis fos majd 46 centi, akkor én vagyok a pápa...
Plusz tényleg olyan gagyi hatása van. De legalább majdnem 90 ezerbe kerül
Plusz nincs semmi előrendelői extra... Ez a "nem lesz DLC egyhamar" szöveg úgy is hazugság. Persze, pont egy EA-s játéknál ne lenne. Mindegy, nincs semmi játékbeli extra az előrendelőknek. Akkor legalább egy fém doboz, valami gagyi poszter? Semmi. Kíváncsi leszek a játékra nagyon. Remélem, hogy ez az egész igénytelenség a kiadás körül azt jelenti, hogy minden energiájukat a játékba fektették inkább. -
Ventur@
senior tag
De ez gémör Titan, mert még kéken is világít
...ahhjj nem értetek ti ehhez és nektek semmi sem jó
. Mondjuk annak tudatában is eléggé húzós az a 80k-ás ár, hogy a lemez tokja is csak egy sima műanyag tok, semmi fém doboz vagy valami. Ennyiért azért csak ütősebb lenne egy fémtokban a lemez, mint egy sima műanyag tok. Mondjuk titánból lehetne
.kribe: Fasza kis videó volt
. 1:45 körül az a hanyagúl eldobott gránát és az utána lévő félképernyőnyi kiírás az laza volt
.Egyébként így a videókat nézve jöttem rá, hogy gőzöm sem volt mire jó a burncard. Mindíg csak nyomtam rájuk a B-ét, mint süket a csengőt, aztán sohasem történt semmi, mert blf*sz voltam
. Bár nem is túl sokat játszottam a bétával, mentségemre legyen mondva
. -
kribe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iPhone 17 Pro - 1TB, EZÜST, ONE FÜGGŐ - 3 ÉV JÓTÁLLÁS + AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)