Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ndave92

aktív tag

válasz Lacek89 #501 üzenetére

A botok tényleg zavaróak. :( Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. :)
    Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
    Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak. :) Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell. :DD Stb.
    Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi... :D) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
    A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
    Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat. :((
    Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
    Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés