Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
A botok tényleg zavaróak.
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak.
Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell.
Stb.
Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi...
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat.
Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Stb.
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.