Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
A botok tényleg zavaróak.
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak.
Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell.
Stb.
Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi...
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat.
Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Stb.
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.