Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
A botok tényleg zavaróak.
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Lényeg, hogy nem egy eSport jelöltről beszélünk, hanem egy pörgős, agyonhypeolt, "mindenhonnan kukázunk egy kicsit" lövöldéről. Hogy miért is? Vegyük észre, hogy több sikercím jellegzetességeit beletették a fejlesztők a játékba.
Minionok? LoL vagy DotA. Maga a UI szvsz. hasonlít a BF-ben találhatóhoz, főleg a kiírások, amikor megölsz vkit/vmit. A loadout systemről nekem a CoD sorozat jutott eszembe. Tudom, hogy a Respawn Entertainment tagjai anno IW-sek voltak.
Pörgős, mint régen a Quake 3 vagy az UT bármely tagja, noha itt tárazni is kell.
Stb.
Én kicsit keveslem a fegyvereket, lehetett volna több típus alapból. Burncard (vagy mi...
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.
A 15 pálya nem rossz, kíváncsi leszek, hogy mennyire lesznek változatosak.
Sajnos a legnagyobb negatívum számomra, hogy az EA-nek köze van hozzá. Tuti, hogy ismét félkészen adják ki márciusban és majd fél év elteltével felpatchelik játszhatóvá. A másik, hogy megveszed 10k-ért, de még legalább ennyit rá kell majd költeni a DLC-k miatt, ha 100%-osan ki akarja élvezni az ember a játékot. Legalábbis mostanában ez a divat.
Mindenesetre nem voltak nagy elvárásaim a játékkal szemben, így összesítve a dolgokat, csak pár dolog volt zavaró számomra, de ezek pont olyan dolgok, amiken szerintem nem fognak változtatni.
Hogy megér-e 10k-t? Nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- Docker konténerizálás
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor volt, hogy azt hittem egy botra, hogy player és azt kezdtem el lőni, miközben meg leszedett az igazi játékos. Szerintem lehetne alapból több a játékosok száma, de ne legyenek botok. A grafika nem nagy durr, de legalább még a mosógépen is elfut. Szeretem a Source motort, szép emlékeim vannak róla. 
Stb.
) által ugyan lehet pár új fegyót szerezni, de azokat ugye csak egyetlen körre, amíg meg nem halsz.