- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
yodamester10
üzenetére
Azok botok. Most egyik palyan egy faszi kempelt fent lathatatlansaggal egy magaslesen, sniperrel a kezeben, hasonlo stat. Vajmi keveset segit a csapatnak ezzel...
Atritionba 1pont a minion, többit nem tudom de az a lenyeg minnel tobbet gyujtsetek, nem azert nyertek mert neki 0 death volt hanem mert a Te csapatod eléggé low volt. Titanokat minnel hamarabb le kell szedni, rakétaval meg mindennel segiteni a sajat titanjaitokat, duplaugrassal ra tudsz maszni az ellenfelre, aztan eleg komolyan lehet sebezni a fejét ilyenkor.Gyere csapatba. Originen wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Atritionba 1pont a minion, többit nem tudom de az a lenyeg minnel tobbet gyujtsetek, nem azert nyertek mert neki 0 death volt hanem mert a Te csapatod eléggé low volt. Titanokat minnel hamarabb le kell szedni, rakétaval meg mindennel segiteni a sajat titanjaitokat, duplaugrassal ra tudsz maszni az ellenfelre, aztan eleg komolyan lehet sebezni a fejét ilyenkor.