Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Nah hello mindenki...
Gondoltam benézek, ha már naponta játszok, hátha el tudok lesni a profiktól valami trükköt...
Ki melyik játékstílust preferálja? 4/3, 5/3 vagy inkább a telitalálatos szelvényt? És mennyi meccset játszotok 2-3 (természetesen nem a kombinációson,mert ott adott)
yogibear: nagyon régóta űzöm az ipart, de nekem is el kellett ezen az angolszász rövidítésen gondolkodnom
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz szab.tam #75552 üzenetére
Köszi
alapelvem, kedvenc csapatra nem fogadok és magyar válogatottra sem (legalábbis fociban nem)...
Japán bajnokikra mindig rakunk, ma is játszunk eddig jól állunk, de még csak most kezdődik a 2. félidő... Meg raktunk egy dél.-koreai meccset is...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
-ejjj tegnap egy nüanszon múlt... Debrecen meccs jött, Montenegró ment (7-3-ól)
-
Sickboy25
addikt
válasz janos1988 #76108 üzenetére
Úgyanígy szoptunk mi is haverral, majd átálltunk 2/2-re, de a szopás folytatódik, pedig, már olyan tippeket játszunk, hogy 2x szorzó legyen meg, hogy legalább duplázzunk... ilyen 1,6 és 1,3 -as szorzóval... Nagyon ritkán jön ez is...
-
Sickboy25
addikt
Ma a tippmixpron 6 db focira lehet fogadni... Legalább nincs bőség zavara
-
Sickboy25
addikt
Debrecen ma nyer, arra tettem...
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
Japán másodosztály, hamarosan indul, ki nem hagynám
-
Sickboy25
addikt
válasz janos1988 #76286 üzenetére
Ezt igazából nem értem... Bármit játszol mindenhez szerencse kell... Ha ennyire biztos vagy magadban, meg az elveidben, gondolom akkor már degeszre kerested magad lóvéval... Ha meg nem akkor mehetnek a kukába a tutti tippjeid, meg elveid, mert szerencse nélkül semmit nem ér... Annyi az esélye nem több, mint a végkimenetelt eltalálni...
-
Sickboy25
addikt
Jaj tegnap volt két szelvényem egy 2/2 ezen a másodig meccs elment a 88. percben (Molde) illetve volt egy 3/3-as azon a 3. meccs ment el a 93. percben... Nah ez a méreg...
-
Sickboy25
addikt
Nah tegnap 500 -ból 4400 HUF ezt már szeretem...(Tromsö győzelem, és Tallinn döntetlen) Meg volt egy szombaton 500-ból 1700... (Kosice zakó, Los Angeles győzelem...)
-
Sickboy25
addikt
Tegnap Blackburn nem kicsit tréfált meg... 9x szorzó : )
-
Sickboy25
addikt
Bakker a héten volt 3 tuti tipp... Kb. 1,4 -es szorzóval... Természetesen mind3 elment 9x, 7,5 és 7 szorzóval...
-
Sickboy25
addikt
Tegnap jött is az apoel mellé a crystal palace és 2K zsebben előtte 4K előtt 2K most igen megy a szekér, kezdek formába lendülni... Taktikám kezd beválni Lassan tétet is kell növelnem, mert átlépen azt a hetárt, amit kitűztem... És onnantól jön csak a a nagy lóvé
-
Sickboy25
addikt
Nah tegnap megint jött egy kis lóvé, Malmö és egy portugál B jeje... Sajnos bátortalan voltam és 3/2 -vel raktam, megszgbve a kettes szabályt, persze a lengyel tutti X lett... DE mind1... 2K jött kb 440 ből... Ez már napi szinte megvan, elég jól állok, lassan jön a tétemelés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest