Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
Nemrég kezdtem tippmixelni, a magyar-francia vízilabdánál a *(0-8,5) mit jelent? Köszi!
-
Flyme
senior tag
Hát ezt elqrták 2 szelvény ugrott is..
-
Flyme
senior tag
155 1 *(0-9,5) Olaszország - Franciaország 2.07 --- 1.50
Érdekes, előbb vettem meg a szelvényt, még 1,84 odds járt az olaszokra, de még előtte is kevesebb volt, most meg már 2.07.. Ez jó, vagy rossz jel? Néztem sportfogadas.org-on, 7-en tettek olaszokra, 2-en franciákra...
-
Flyme
senior tag
Melyik online fogadoirodat ajanljatok? bet365? Vagy mar nem erdemes egyikre sem regisztralni, mert be lesznek tiltva, ha jol hallottam? Kb. 2 napja nincs tenisz ajanlat Tippmixen, meg amugy is gyer a kinalat ezert kezdenek online fogadni. Koszi!
-
Flyme
senior tag
Betettem penzt, viszont az a gond, hogy kidob az oldal egy ablakot tovabb es befizetes opcioval, ranyomok a tovabbra erre frissiti az oldalt es ujra bedobja ezt a menut Vagy a mobilnezettel, netan az Operaval lehet vmi gond es probaljam meg masik bongeszovel? Egy par napig csak mobilrol tudom nezni az oldalt, amig nem vagyok otthon. Kep
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
Beten nincs lehetoseg olyan fogadasra mint Tippmixen, hogy nem kulon, hanem egyben fogadok mondjuk 5 esemenyre, es az oddsok osszeszorzodnak,majd ugy kapom a vegleges lehetseges nyeremenyt? Mert igy, hogy esemenyenkent adok meg osszeget, es ha mar egy jo nyerek sok ertelme nincs szvsz., csak biztonsagi jatek igy az egesz, olyan mintha 5 esemenyt 5 kulon szelvenyen adnek fel, es igy ugye toredeke a nyeremeny annak, mintha egyben tudnek 5 esemenyre fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
Beten mi van, ha toroltek az esemenyt, amire fogadtam? Ervenytelen lesz a szelvenyem (bar ezt nemhinnem), vagy olyan mintha rajta sem lett volna az esemeny?
-
Flyme
senior tag
Tippmixpron ha kizartam magamat, van lehetoseg regisztralni egy uj fiokot ugyanazokkal az adatokkal, mint a kizart fiokom volt, vagy ezt regnel mar eszrevenne a rendszer?
-
Flyme
senior tag
Ennek a betclic 17K-s kockazatmentes fogadasnak mik a feltetelei? Minimum hany esemenyre kell tenni?
-
Flyme
senior tag
Sportingbeten hogyan tudok fogadástípust választani?
-
Flyme
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ezeket néztem mára X-nek, mi a véleményetek róla?AEK Larnaca - Ermis
Fredrikstad - Ranheim
Palermo - Lazio
Kazan - T.MoszkvaEgyébként ajánlom a Randers - Odense dán női kézit, hétfőn gyakran szoktak döntetlent játszani
-
Flyme
senior tag
Aki bwin-en játszik megnézné, hogy be tud-e fizetni? Nekem már több napja a kapcsolat alaphelyzetbe állt szöveget dobja ki Chrome alatt, de többi böngészővel sem megy: [link]
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
a betclic 17K-s bóusz kihasználása hogy működik? Semmi bónuszkódot stb. nem kell megadni az 1. fogadás előtt, egyszerűen teszek 17K-ig egy háromesélyes meccset? Köszi
Szerk.:[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
Jatszik valaki rajtam kivul betclicen? Csak en nem tudok fogadni? Rakattintok a fogadas mostra es semmi..
-
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
beten hogyan működik a 15k-s bónusz? Megadom a kódot és a köv. fogadást amit megteszek a bónusz egyenlegemből vonja le automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest