Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
már megint ezek a összeesküvés-elméletek...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Én tavaly többször láttam tőlük eladott meccset. Ilyenekből lehet következtetni:
- Pontatlan passzolások majdnem mindenkitől
- Folyamatos kaput el nem találó lövések
- Rengeteg hátrapasszolás
- sok időhúzások
- pár perc van még a meccsből kikapásra vagy X-re állnak és akkor cserélnekSzóval ilyenekből azért le le lehet vonni, az oké hogy néha egy két játékos szar formában van de mikor mindenki hülyeségeket csinál a pályán olyan nincs, ilyenkor bundáznak.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bennem már a meccs alatt is ez fogalmazódott meg, mikor Isco 2m-re volt a kaputól és esze ágában nem volt (látszólag) hogy a kaput eltalálja.
Láttam már reált kikapni és X-elni is, de akkor azért a szándék megvolt bennük, nyomtak meg minden a lehetőségekhez mérten, most meg úgy gurigáztak, mint ha a grundon lennének. -
pohár
félisten
LA Kings & Montreal CAN = ~2 x 2500ft
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Az a vicc hogy annyira nagyképűen vették a mait, hogy hihetetlen. Személy szerint annak is örültem volna így hogy már nem jött, hogy a hazai gárda nyerjen.
És kupa ide vagy oda, nézd meg a másik Madridot, vertek 4-et, nem bohóckodtak. De akár mondhatnám a Bayernt is, hogy nagyon sokszor nincs tétje épp a meccsüknek, még sem ZS csapattal állnak ki, hanem odateszik magukat akkor is. És ez különbözteti meg a jó csapatot, egy nagyon jó csapattól.
És oké, a Reál se az A kerettel állt ki, így még ha nem is vártuk volna el a gálázást, de azért ott volt di Maria, Arbeloa, Isco, Morata aztán egy gólt nem bírtak rúgni, de lehet nem túlzok ha azt mondom, hogy még értelmes helyzetük se nagyon volt. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Igazad van lehet nem fogtam volna vissza, viszont a Te esetedben mikor 20 szelóból 17-en egy megy el már alapból visszafognék főleg hogy mint írtad nem 2 ezer jöhet hanem 30. Legalább pár ezret rádobtam volna hogy a feltett tét visszajöjjön. Na meg ugye kupa meccs, tudod ilyenkor a kis csapatoknak is esélye van, mondjuk vicc a Realtól ez, de benne van mindig kupáknál...
Persze most én is okos vagyok utólag, de ha látom ennyi szelódra kell ugyan ezt elmondom neked előtte mivel tudom mindig 1-1 meccsekkel szopol mint én szoktam.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azt nem is néztem hogy az 5K-s szelóra is ráhúztam.
Csak furcsáltam hogy még nem írták jóvá, és akkor néztem, hogy azért mert ott is rajta van, de ekkor már félidő volt. akkor hugyok voltak az oddsok.Mellesleg azt ne mond már hogy a két szelvény összértéke 30K, és a reál van hátra te visszafogadsz 10 forintal is a 2.5 underra....
Senki se gondolta hogy ekkora egy gyökerek lesznek hogy egy hozzájuk képest senki csapatnak nem hogy 3 de még1 gólt se voltak képesek rúgni eddig. -
válasz
ANDROID???
üzenetére
Apróval max, mert szerintem 1 mákos gólt összeszed a Real
-
-
válasz
Zjunior
üzenetére
Biztos nyernek ezek a mocskok egy hugyos góllal majd meglátod.
Sajnos ebből már nem jövök ki sehogy jól.
Nagyon remélem félidőben fejmosást kapnak, mert eddig ezt szerintem innen 11-en összeállva is tudnánk produkálni, ezek meg milliókat keresnek azt szenvednekErősen kétlem hogy itt esik 3 gól

-
sch_a
addikt
Most kell rakni az overt pedig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zjunior
veterán
1x 2,75 ert!!

-
válasz
föccer
üzenetére
És visszafogadni se tudok értelmesen, mert egy rakat fos az összes odds.
Kétlem hogy ezek a második félidőben magukhoz térnének. Még ennek a reálnak is vernie kelett volna legalább 1-2 gólt a nevek alapján.
Remélem így hogy már nem nagy esély van a 2.5+-ra ki is kapnakHova fogadjak vissza?
1.40-ért a 2.5 alára?
ugyan ez már rég elment.Még a 2.5 alatt is 2.10

-
föccer
nagyúr
Nézi valaki a reál meccset? Meg lesz a 1-0* V?
üdv, föccer
-
giigz
veterán
Lehet visszafogadás lesz belőle holnap, még nem tudom, de ma 8/8 meccs jött, csak nem kellene elbukni az utolsó 2-n

Az 1. szelómon St. Liege győzelem kell 13.400 Ft-hoz, a 2. szelón Dinamo győzelem 14.300 Ft-hoz

Kb. az eddigi legjobb hetemet készülök zárni fogadási karrierem alatt

-
nagynandi
csendes tag
Szerintetek van olyan, hogy nem teszek meg 2 meccset, mert arra gondolok, hogy: 'áá egy nap úgy sem nyerhetek kétszer".. Erre mikor megnézem a végeredményt akkor kiderül, hogy mégis nyerhettem volna...

-
-
-
gery2123
őstag
-
Szurkoljátok már ki a Din. Bukarest győzelmet, akkor gyönyörű napot zárnék

-
Zjunior
veterán
Galata Juve.
3,60 van H ra 3,60 X re érdekes.... -
gery2123
őstag
Hát a nap ajándéka volt Leverkusen
elfelejtettem beírni hogy a Dortmund ma nem nyer. Aki rakta az most biztos mérges -
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Húú izgultam itt az ajaxért, de kár volt

-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem ahoz szólna aki használ tippmixprot. Mennyi a legkisebb összeg ami kivehető?
-
GabN73
addikt
X / Milan kéne...
De ahogy elnézem őket, még z X se lesz meg...

-
Remelem nyer az ajax akkor jon fincsi 16.5k

-
gery2123
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Van étvágyad akkor.

Na de hajrá Ajax!

nagynandi: Ha tényleg nem szeretnél sokat bukni, akkor ne játsz
De komolyan, erre szerintem nem nagyon van stratégia. Valakinek a nagyobb oddsok kötésben, valakinek a kisebb de tutibb jön be. Ja és használd a szerkesztés gombot is -
nagynandi
csendes tag
Sziasztok, az utóbbi időben elég sokat játszom, de nem meglepő módon nem igazán nyerek..

Valaki tudna valami féle tanácsot adni, hogy hogy érdemes tulajdonképpen játszani?

Azért használjam, hogy többször tudjak egy bejegyzésbe írni?

-
B-L-A-C-K
titán
Jaj de jó hogy nem raktam, tudtam én a City, Chelsea közül az egyik ssssopni fog, mondjuk mind2 ssssopott...

Na végre egy kis főtt kaja...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fedora Linux
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elfelejtettem beírni hogy a Dortmund ma nem nyer. Aki rakta az most biztos mérges
Sok sikert