Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
tag
Sziasztok, mára vmi tuti tipp?

-
sz_abika
addikt
Ma a csajok Tokyoban durván papírformákat hoztak - még nem láttam ilyet női tornán.
-
Zé777
tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Magyar NB1es meccseknék a pontos végeredmeny csak 4 gólig van. (pl 4:1, 4:2, 4:4.. stb)
Viszont van egy "más" fogadási opció amire 101-es szorzót ad, tehát ha valamelyik csapat megrúgja az 5 gólt akkor már nyert.
De gyanús, hogy észrevették, mert múlt héten már lentebb volt a szorzó. Majd most kiderül.
-
stefyY
őstag
Kis tétes alapózón gondolkodok a hét további részére...City ma rakható? Komolyan veszik?

093 Barcelona - Real Sociedad 1.13 H
099 Atl. Madrid - Osasuna 1.22 H
117 Celtic - Greenock Morton 1.15 H
127 Manchester City - Wigan 1.27 HEzen gondolkodtam duplázósnak 300-ból, holnap menne egy hasonló a mai nyereményből, és akkor hétvégén 1200-al menne egy 6-8 meccses szeló.

-
Zé777
tag
-
sch_a
addikt
A héten fogtam három "nagyobb" szorzót is (Swansea, -3 Barca meg most a Leyton), de mivel rengeteg tutim elment, csak +2000-el zártam.

-
válasz
sz_abika
üzenetére
Mert éreztem a Leyton hendikepes győzelmét. Talán már ez is baj?

sose azt néztem hogy mekkora az odds, hanem hogy mit érzek és mit nem.
Ezt most éreztem és beletettem. Ha nem fog jönni a szelvény amire jó esély van, akkor is jól esik, hogy megéreztem már tegnap hogy nyer a Leyton -
giigz
veterán
Aki rakta a Leyton-t vagy Leyton hendit, grat, szép tipp volt

-
Bencus88
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm a Leyton tippet. 500Ft---->1700Ft

Amúgy Espanyolt megraktam kis apróval, de APOEl vitte azt a fogadást. De még lehet hogy x lesz vagy ki tudja Bilbao siker
-
sch_a
addikt
na még egyet
estére annyira lement a szorzó, végül nem raktam meg a hendit 
-
0-2 jeeeee

6.50-ért. fujják le fujják le -
sz_abika
addikt
Nem tudom kitalálta a Leyton tippet, de X2 miatt már nem kell aggódnom azt hiszem, thx

-
Bencus88
nagyúr
Ott a Leyton gól

-
stefyY
őstag
Leyton vezet

-
sch_a
addikt
Alakul a 0-0

-
zolee5016
őstag
Na eggyel beljebb...
15perc minden embenek jár...15 perc alatt kész egy új szupersztár......gyerünk Prága....
A 2 Maccabi maradhat -
janos1988
addikt
Jj ez a Teplice, piros lappal nyer. Legközelebb meg otthon kikap...
D-be kellett volna a 4/5-ön.
-
zolee5016
őstag
A Slovan B..persze hozza
raknom kellett volna....Hm 3-1 ről visszajavítva 2-1 re...Prága uccsó harmada 2 gólra kéne...na az a necc..... -
Ace owner
addikt
Na srácok ez a hétfő..

-
válasz
Bencus88
üzenetére
Ez nekem fura. Hogy vagyunk képesek 4-1-ről elbukni egy meccset.
Főleg olyan csapat ellen akiket oda vissza bármikor hendisen is vernünk kellene.Nézd meg a statot.
A vendégek az utolsó 10 (!) meccsükön nem voltak képesek nyerni, a mostanival 2 döntetlen volt a több vereség.
Nekünk az utolsó 10 meccs mérlege: 6 győzelem, 2 döntetlen. és 2 vereség. Mellesleg tavaly 5-1-re vertük őket.
Mi hazai oldalon nagyon jó formát mutattunk, és minden zokszó nélkül lehetett mondani, hogy félidőben ez már egy megnyert meccs volt. ez már csak elveszteni lehetett...mi jó szukásunkhoz híven meg is mutattuk,. hogy minden lehetséges.
Kíváncsi lennék milyen odds lehetett 4-1-nél a D-re
-
sch_a
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Mármint gondolom úgy érted, hogy idegenben nem tudtak még nyerni ellenük soha, csak mert 2012-ben kétszer is megverték őket. Nekem továbbra is furák az oddsok ilyen statisztikák mellett... Legyen 0-3 és mindenki boldog.
Raktam V-re és overre is, lehet estig még megrakom hendivel is V-re. Aztán lehet 0-0 lesz vagy 1-1, de ilyen statisztika mellett nem fogom kihagyni egyiket se. -
sz_abika
addikt
Mai duplához:
Espanyol meccsen 3,5 under
Denver -9,5
@1.98 körül tehető együtt.
Aki bwinen van annak az Espanyol meccsen "lesz X félidő vagy végeredmény" opciót is ajánlom még, mert szerintem magyarosan elpuskázott helyzetekkel teli gólszegény X lesz a vége.Lesz még challengeren egy Daniel Cox meccs is, 2.10re adják sikerét - ellenfele Futures helyett inkább challengereken megy, igaz kevés sikerrel. Lehet megkéne tenni Espanyol Xel együtt.
-
zolee5016
őstag
Mai:
Korong
Espoo-Lahti...a Pel egy csonttal,simán vezet,a Blues sokat üt...kb 4-4 es D-t várok rá
Lev Szófia ha meg nem is veri a Kazanyt,,de csontot adhat neki,ez is D
(Slovan Bratislava....sokat agyaltam eg H-n már ideje nyernie.....H,D re várnám,de az első ellen kihagyom inkább)
Foci:
A két Maccabi...gyenge gyanú de D lett
Xanthi meg hozza a kötelezőt H -
Zé777
tag
-
gery2123
őstag
Na akkor azt mondjatok hogy a Layton a nap ajándéka ezen az odson?
-
Zé777
tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Az Espanyol meccsen az over necces. Nincsenek formában a hazaiak és ha nem rúgnak gólt nem biztos, hogy kapnak 3at. Nekem az V gyanús meccs egyébként is.
A Leytont az St. Paulival kombizom 7es szorzóért. Szerintem a német csapat is (simán?) hozza. Szerintem.
Aztán lehet ők majd másképp gondolják.Külön pedig a német és spanyol meccs 2-3 gól megy kötésben. Én ennyi értelmes fogadást látok ma.
-
Bencus88
nagyúr
Engem is rádumáltatok a Leytonra. Így minden bizonnyal együtt bukunk
Félek az Espanyol overtől így csak ezt rakom. -
Zé777
tag
A magas odds leginkább annak köszönhető, hogy a:
- Brentford otthon van
- Brentford is jó formában van, otthon hozzák a meccseket
- Brentfordot soha nem verte még haza pályán a LeytonViszont szerintem ez most mind kevés lesz a hazaiaknak.

Egyébként csak a Bet365ön olyan magas a szorzója. Próbálják az embert elriasztani.

-
sch_a
addikt
Mi ez a majdnem 4-es szorzó a Leyton Orientre? Eddig 100%-osak.
-
L_YKing
addikt
Elche - Real M V
10000ft -----> 13000ft.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó egy s21+ 5g
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előző nap raktam meg őket.

Az X-es szelo halott ügy de most mérges vagyok picit 
Tenisz nekem katasztrófa volt, Halep hozhatott volna ...