Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
plus44
veterán
Zaragoza - Betis egy GG-t megér nem? (Wawrinka meg grat...)
-
szpal17
őstag
Én +500ft-ba vagyok.

Egyébként fogalmam sincs...talán pár ezer ft mínusz...sosem játszottam nagyban. Néha jöttek szelvények tippmixen, meg neten is kiszedtem pár bónuszt...

Tipikus az a versenyző vagyok, hogy bukok három szelvényt aztán jön egy amivel megvan az előző szelvények mínusza és ez így forog folyamatosan....
Amikor egyáltalán játszom...hetek, hónapok is kimaradtak tavaly. -
juliabrilke
veterán
Mai nap sajnos unalmas, nem lesz fogadás nekem.

-
janos1988
addikt
Felutaltam 5000 Ft-ot, hogy rakok online is ilyen "komoly" 2-es szelvényeket. De nem bírtam megállni, hogy ne üljek be pókerezni kicsiit
5 euróval egy 25-ös asztalhoz. Bár én elszórakozgattam majd fél óráig, de 31 euróval szálltam ki.
Nem annyira látványos, mint itt másoké, de jól jött. Ment is inkább az a két "talán bejövős" fogadás. -
B-L-A-C-K
titán
Én attól függ hogy nézzük, ha az elmúlt 3-4 hónapra akkor - 150-200K, ha egy évre visszamenőleg nézzük + ~50-100K, ha pedig idén akkor eddig - 5700 (ebből még az 5 ezres él), viszont ha kezdetektől nézzük meg több száz ezer plusz...
Ha meg úgy nézzük amin csak 1 ment el és ha az jött volna akkor + 5-10 millió plusz...
Ilyen ez a popszakma. 
-
A Magyar-Lengyel kézimeccset lehet valahol nézni? Legalább az eredmény alakulását?
-
szpal17
őstag
Al Ahli Club Dubai v Al Shabab Al Arabi Club Match Prices Draw 1.571
Dobtam egy ilyet most...ez a baj a a nettel, hogy ilyen hülyeségekre is fogadok..ez most jött, de fogalmam sincs ki kik voltak. (al Ahlit hallottam már)

2.626 HUF Nyertes Egyszeri 4.126 HUF
Betis, Walsall győzelem estére szerintem...
-
stefyY
őstag
Trinec 2-2, wuááá.

-
Rég jártam már erre...
Tegnapelőtt volt egy nyerő szeló, tegnap egy bukó, szóval most egálban vagyok eddig idén...
Ma ezt passzintottam fel:
Magyarország-lengyelország H 1,74
Dinamo moszkva-Torpedo NyN. H 1,41 ez már megvan...
YYP-Ilves Tampere H 1,40
Linz-Dornbirn H 1,23
Zaragoza-Betis lesz Betis gól 1,34ods: 5,66
meglássuk..... -
Tompo92
senior tag
AAlborg - Herlev Eag. ez a aab pirates - herlev meccs?

-
stefyY
őstag
Hajrá Trinec

-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Ezen a szelvényen nagyon eldurrant az agyam tegnap. Ma idegből raktam egy ilyet, csakazértisnehogymár.
-
Daniel Alves
őstag
Nálam ma a kecskeméti hírös lesz a befutó... arra tolok vagy 5k-t

-
Vangelis
félisten
Spanyol 3 ban lesz 2 gól a félidőben?
-
WaterWave
veterán
mai szelóm, tipsarevic, betis gól
-
WaterWave
veterán
végre van olyan lehetőség hogy ahol hozzászóltam már topikhoz azt ki turom törölni az előzményből

-
plus44
veterán
Wawrinka nagyszerűen játszik eddig, így tovább!

-
umek7
őstag
Hétvégére, ha megéli

-
B-L-A-C-K
titán
Mit szóltok egy ilyenhez?
Zaragoza - Betis X 3.20x
*(0-2) Barcelona - Espanyol V 3.10x
Genoa - Bologna X 3.05xOdds: 30.2x
-
Vangelis
félisten
Egyen sót megint a bet365

Kiszurkolok egy félidő gólt 6 szorzó... erre 60 perc után veszik észre, hogy nem is azok a csapatok játszonak....
érvénytelenítik majd.
Baxák meg!!!!!
6000ft minusz.
Attila T Maccabi Ironi Kiryat Malakhi játszott Maccabi Ironi Kiryat Ata helyett ezért érvénytelenítve lesz.
Felett 0.5 Maccabi Ironi Amishav v Maccabi Ironi Kiryat Ata
(1. félidő gólok)
0-1 lett a 45+1 ben.-....Hát még ilyet... jó, hogy észrevették a barmok!
-
umek7
őstag
Boldog új évet mindenkinek utólag is!
A Zaragoza - Betis meccset az egész világ pakolja vendégbe, nem túl jó ómen. Nyilvánvaló hogy a Betis jobb csapat, de az év eleje mindig olyan mintha a bajnokság vége lenne, simán becsúszik 1-2 váratlanabb eredmény. A hazaiak 15 meccse nem játszottak döntetlent a saját pályájukon, illendő lenne valamikor (pl. amikor mindenki vendég sikert vár..), ráadásul Vitienes Texeira fogja vezetni a meccset, szóval jó esély van rá hogy lesz pár sárga lap. Piros @2,85, büntető @3,20 szintén próbálható, illetve én az overt is bekombizom, 2-2, 3-2, 2-3, 3-3 simán elképzelhető. Illetve a Betis ellen szól még hogy 3-4 kulcsjátékosukat (pl. Benat, stb) megkörnyékezte 1-2 külföldi nagyobb klub, nyilvánvaló hogy jól akarnak teljesíteni, de kitudja mi jár a fejükben...
Mallorca - ATMA meccsel is csak óvatosan szerintem, a szigetlakók 3 hónapja nem nyertek odahaza, valamikor felébrednek ők is, ehhez jön még hogy újév előtt a Betis otthonából hozták el a 3 pontot. Még nyomosabb ok az ATMA ellen hogy nem lesz Miranda, Arda Turan és Falcao sem!
-
stefyY
őstag
049 Magyarország - Lengyelország 1.74 H
051 CSZKA Moszkva - Nyeftehimik Nyizsnyekamszk 1.50 H
052 Dinamo Moszkva - Torpedo Nyizsnyij Novgorod 1.41 H
060 Trinec - Zlín 1.91 H
073 Linz - Dornbirn 1.23 H
081 Ingolstadt - Iserlohn 1.61 H
084 Aalborg - Herlev Eagles 1.38 H
090 *(0-7,5) Zalgiris Kaunas - Unicaja Malaga 1.75 V
100 Walsall - Portsmouth: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.87 H
104 *(0-1) Zaragoza - Betis 1.53 V200 forintra hoz ~20k-t, ez megy mára.
-
törölt tag
azta. en se vagyok normalis teljesen. 1,04-es szorzora tettem 9000 Ft-ot. 9998-am volt, 900-at akartam, hogy meglegyen a 10k, erre elnyomtam. valami Prayag-Dempo meccsen 0,5 felett.re nyomattam, erre elkezdtem nezni a meccset, 90'-ben a gyerek becsavarta a szabadrugast

-
szpal17
őstag
A Betis-re miért 3 feletti az odds mára...? Egyáltalán nem értem...nem annyira jó az a Zaragoza...vagy tudnak valamit..

Betis ráadásul vendégként elég jól muzsikál.
-
Suzuki swfit 1.0 csere:
1: Golf III GTI 2.0 16V
2: Golf III 2.8 VR6
3: Audi A4 1.8Túl sok meccset raksz kevés pénzel, de nem is csodálom , nem könnyű eltalálni 7-8 vagy akár több meccset , ha meg 3-4 meccses fogadásaid is bukók akkor már jobban megértem

Nem ezzel van baj, hanem hogy mindig 1 megy el, mind1 hogy 3 meccs, vagy 14 van egy szelvényen

-
pohár
félisten
hú, de szép lenne, ha most rálökném mind a 39 ezret a Nuggets-re... de nem merem

megy rá 4k, igaz, hogy kevés jöhet, de biztos haszon
-
plus44
veterán
Mo. - Lengyelo. ff kézilabda? Jók egy győzelemre a srácok?
menne mellé még:
Al. Bedene - S. Wawrinka - V
G. Soeda - J. Tipsarevic - V
Linz - Dornbirn - H
Vienna Capitals - Innsbruck - H5000Ft-tal megrakva.
-
#32724) b4sxe
Annyi nincs, de most tényleg fogok
Sajnos nagyon sok 1 meccses szelvényem van az utóbbi időben, erzért nem erőltetem azt ami nem megy.
Most autócsere előtt állok, így egy időre befejeződik a szerencsejáték, majd valamikor március környékén az F1-el visszatérek kb.
Addig szerintem ilyen hébe hóba 1-2 kami 2-500 forintal lesz csak, más nem nagyon.(#32725) pohár
Az amire te gondolsz, az 1 millió 200 ezer
-
föccer
nagyúr
-
pohár
félisten
megint meghülyült a SportingBet

New York Knicks - 1,95
New York Knicks +1 - 1,952háezmi?

-
Daniel Alves
őstag
egy kis megjegyzés a Barca-Espanyol mérkőzéshez....
Sajnos "teljesen" kiszámíthatlan a mérkőzés mivel városi katalán rangadó ilyenkor azért harapni szokott az Espanyol. Nem egyszer fircskázták meg a Barcát és ezt a mérkőzést sosem felejtem el.... Amikor Messi duplája után Raul Tamudo 2. gólját a 90. percben szerezte és elbukta a barca a bajnoki címet....
Az én tippem 2:0 vagy 3:1
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

5 euróval egy 25-ös asztalhoz. Bár én elszórakozgattam majd fél óráig, de 31 euróval szálltam ki.
Nem annyira látványos, mint itt másoké, de jól jött. Ment is inkább az a két "talán bejövős" fogadás.