- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Aktív témák
-
plus44
veterán
Na még egy ilyen szeló sem nyer. Vicc.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Most nézem, a Cardiff döntetlent játszott egy utolsó pillanatban esett ellen góllal?
beszarok én meg már mentem volna kiváltani a szelómat, amit kvázi kikukáztam, miután a Dortmund a semmiből továbbjutott. Jó nap volt a tegnapi...
-
plus44
veterán
Hűűű, ez a meccs.
Nem egészen 2 perc alatt lett a vesztes szelvényemből egy nyertes.
Legalább lesz mit felrakni holnap egyben.
-
plus44
veterán
Valaki nézi a MU-MC meccset? Mu gólra mennyire érdemes rakni?
-
plus44
veterán
Én ma Mainz és Espanol X-et mondanék.
-
plus44
veterán
Nagyszerű, akkor mindegy is, nem csak nekem rossz a bet365...
-
plus44
veterán
Bet365 mindenkinek megy rendesen? Se pénzt feltöteni, se élő chat-et használni nem tudok...Mi a fene van?
-
plus44
veterán
Na ma full bukó, -20k...
-
plus44
veterán
Remélem belenyúltam abba a 2 meccsbe, ahol 1 kib.szott gól nem születik... Iverness és Cambridge Unt...
-
plus44
veterán
válasz
leikomessi #48273 üzenetére
Ne sírjál, amíg az jön, amit teszel.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Kétlem, én kamira Chelsea-t húztam, annak teljes tudatában, hogy monggyon le' meg sohanemrakommertszarok
Egyébként meg ma érdemes 1-2-3-14 teniszt rakni.
-
plus44
veterán
Ez a mai hétvége parádés...
Mondjuk gondolhattuk volna. Amilyen hideg van/volt mostanság...
Ádám16: Bemásolom majd holnap délután fele, mikor otthon leszek, de nem egy nagy szám. 200ból jött 1100, de a többi szelóval el is ment 1000, így kemény 100 forint hasznom...
-
plus44
veterán
Ha a Lyon meccsen esik egy gól, akkor a mai nap 100Ft+...nagyon izgulok, hogy jön-e.
-
plus44
veterán
Meglátjuk mi lesz a többi meccs eredménye, de jelen állás szerint 140k nem jött.
-
plus44
veterán
Ha a Barca gólt kap, mert magra húzza a CG-t, kicsit idegbeteg leszek.
rwin5: kezdheted megszokni...
-
plus44
veterán
Azért még egyet, hogy megnyugodjunk.
-
plus44
veterán
A Barca is csak akkor nem nyer, ha nem akar. Látszik mennyire sietős nekik...semennyire.
-
plus44
veterán
Eger piros és 2 gólos hátrány, úgy tűnik eddig ez is pipa.
-
plus44
veterán
Tutikon megy el érzem, hajrá Barca így tovább.
szerk: na mehetnének mondjuk hárommal is az elmúlt 5 percet tekintve, de legalább 1-1
-
plus44
veterán
Ez a Barca is...olyan szépen lövöldöznek mellé...öröm nézni.
-
plus44
veterán
Ez a City...
-
plus44
veterán
Már első meccsen 8 oldali infarktus, köszi MU.
-
plus44
veterán
válasz
Chereiose #47279 üzenetére
Elvból nem rakom a Napolit, amennyit pénzt elvittek már többek között a Chelsea-val és többedmagával angol, olasz, francia és holland bajnokságokkal a nyomukban.... Lassan komolyan csak NBI rakható, itt legalább mindenki tisztességes és senki sem bundázik.
...jah de.
-
plus44
veterán
válasz
Chereiose #47275 üzenetére
Tegnap gyorsan összedobtam a szelót, ma kielemeztem őket, és véleményem szerint, ha Erdeinek sikerült bő 2 év kihagyás után rendesen felkészülnie, és nincs a többi meccs benne a napi bunda listában, akkor ennek simán jönnie kell. (aztán meg majd sírunk, mint általában
)
-
plus44
veterán
Mai:
107 Erdei Zs. (H) vagy D. Grachev (V) jut a döntőbe H
119 Sunderland - Manchester Utd. V
120 Arsenal - Reading H
121 Manchester City - Newcastle H
137 FTC - Eger H
149 Celta Vigo - Barcelona V
150 Zaragoza - Real Madrid V
165 Académica - Porto V10k --> 140k
-
plus44
veterán
Kikap a Maccelsfield...persze..
-
plus44
veterán
Na félidőben Cesena, Macclesfield és Minesota győzelem megtolva 10k-val, jöhet belőle 180k. Meglássuk.
-
plus44
veterán
Na most 2 magyar gól és kész is!
-
plus44
veterán
Tipicon ez az ingyen pöri (120 talán?) hogy érhető el?
-
plus44
veterán
Na Raonic walkover.
-
plus44
veterán
Gyönyörűen körbelőtte a Westerlo a kaput, csak találni nem akarnak. Ha így marad, akkor szokásos, 1...
-
plus44
veterán
Már csak egy Westerlo x2 kellene s szelvényhez, de természetesen 14perc alatt 2-0 az ellennek.
-
plus44
veterán
Na a svéd - Ír 1.5 overem megy el a mai mixem... nagyszerű.
-
plus44
veterán
Ma gólokra érdemes élőzni. Időigényes, de talán célravezetőbb, mint végeredményt fogadni.
-
plus44
veterán
A szokásos, mindennek csak a fordítottja jött...
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Megint csak egy, granada x... nem baj, minusz 325429857384759324783 eddig, sebaj, egyszer élünk,szarjuk a pénzt....
-
plus44
veterán
Olyan jó, hogy használható ez a bet365... a Club Bruge meccs például szerinte az első félidő 100. percében jár, Sporting meccs benne sincs, viszont rég lejárt belga meccsek mg inkább, lsd. fentebbi példa. Érdekes...
-
plus44
veterán
Modric csúnyán hálót lyukasztott
6. gólt a real rúgja 1,4-ért elgondolkodtató. Jó hogy nem tudtam megrakni...
-
plus44
veterán
Gyönyörű nap, ment a levesbe minden.
-
plus44
veterán
Szánalom ez a Pool, örülök, hogy tettem!
-
plus44
veterán
Akkor a mai:
Lyon
Montpellier
Real Soc.
Liverpool
Lille
Bolton -
plus44
veterán
Lyon idegeben duplázósnak? Megkenném 10k-val... Bastiánál van egy pár sérült meg rengeteg eltiltott, plusz ugye betlizett a OM, most ellóghatnak és mehetnek a PSG után. Gondolkozom, szerintem x2-ben tökéletes, de lehet meglövöm simán V-be, max így jártam. Megy mellé egy sima Real Soc. győzelem is, meg még nézelődöm.
-
plus44
veterán
As a spectator: Innen szvsz az Inter továbbmegy.
-
plus44
veterán
Na akkor Zenit - Basel 1.5 over, Kazan-Levante 0.5 over és Inter-Tot 1.5 over ment 21k-val.
-
plus44
veterán
Kazan meccsen lesz gól emberek?
szerk: az egy dolog, de hogy nem nagyon mennek előre... Hosszabbításra hajtanak vagy mi a tököm?
Mondjuk 101-gyel a Levante éppen lőhetne.
-
plus44
veterán
Kellene ma egy össz 10es odds, de ilyen kínálatból kb. vétek rakni. Max élőzés némi apróval, de talán még az sem. Önmegtartóztatás.
-
plus44
veterán
Slusszpoén.
Mostmár vágjon még egyet a Arsenal, rohadjon meg a Bayern...
B-L-A-C-K: ha elolvasod még 2x-3x csak leesik, hogy magamra írtam és nem rád.
m4rk_: Én ezen felül értettem az egy gólt.
-
plus44
veterán
Elképesztő, hogy ennyi támadással, kaput eltaláló lövéssel ennyi az állás. Letettem már a Bayern győzelméről...az én szelómnak annyi, de egy gól sokaknak kellene, és még az sem?! szánalom...
B-L-A-C-K: mondjuk utólagos okos az ember, de azt nem értem miért raktam meg??! Így utólag komolyan nem értem, minden érv ellene szól, és szaros 1.36-ért ráadásul belebaszom a szelvényembe, ami eddig kérdés nélkül jön... De nagy barom az ember édes istenem...
-
plus44
veterán
Akkor a mai szeló. Hasonló jókat kívánok, mint tegnapra...ja nem.
-
plus44
veterán
Jó ez a C.Palace...ilyen gólt kapni.
-
plus44
veterán
válasz
WaterWave #42586 üzenetére
A Besiktas-t néztem oda-vissza kétszer is, de semmit sem láttam, ami miatt ilyen irreálisan nagy az odds, ha csak nincs már előre lebeszélve, de még egy 2/1ben sem az az igazi bunda meccs. Kiderül.
Plusz, ugye bármi, bármikor elmehet, ezt nem is kell részletezni. Az Anzsi-n elment nagyobbacska összeget kellene most kompenzálni...
szerk: senki ne hallgasson tippekben a másikra, de rakjátok itt a hendiket dögivel, de nehogy benézzétek a végén... Én nem érzem ma, talán csak a Barca hendit (se...)
zolynet: e miatt érzem most őket, aztán lehet zsinórban kétszer is besz.patnak.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest