- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Angelina87
tag
Helló!
Várjatok már egy pöppet, hadd szóljak hozzá!
Umek, nem téged vádollak, elnézést, ha félreérthető voltam, hiszen minden tippet saját felelősségre teszek saját pénzzel! Megtetszett az indok, megtettem, elment, kész -ennyi!Nekem is volt már beírt rossz tippem, és ha valaki megteszi nem engem terhel a felelősség!
Tehát elnézést, ha félreértett bárki is
Az oroszokra írtam, h bénák, nem a tippadóra!
Remélem, nincs harag! -
Angelina87
tag
válasz
Angelina87 #48869 üzenetére
Na, annyi ennek a jó szerb tippnek ...
3-0-ra kikapnak az oroszoktól, olyan jól felkészültek
-
Angelina87
tag
válasz
Angelina87 #48867 üzenetére
ez a szerbia
nem igaz, összeszedhetnék magukat
18-15
-
Angelina87
tag
Raktam Szerbiára, eddig úgy néz ki, nem jól döntöttem!
-
Angelina87
tag
0-1, wazzus
-
Angelina87
tag
sziasztok!
Mivel jelen vagyok a másik oldalon is, láttam Bukysamurai naplóját, blogját, stb!Volt már ilyen vagyis hasonló próbálkozás.. sokféle volt már!
De.. ha be is fizettek, most komolyan:
pohár, tegyük föl, ( vagy bárki, csak mondtam egy példát)
- tudtok egy meccsről infót, vagy látjátok, ahogyan mennek a nagy tétek és ahogy a srác annyit ír,h kiszalad a mosdóba megtenni a tétet, és kész...
kérdezem én, józan ésszel két lábon állva: ennyi pénz miért nem elég neki??
miért kell fizus oldalt indítani? -
Angelina87
tag
válasz
anonymus89 #44713 üzenetére
nekem sajnos az vitte el a tippemet, h a magyar -oroszt X-re vettem; 1 másodpercen múlott az is
-
Angelina87
tag
hollárihó, halló
Ma szerintem nem lesz annyi sárga és piros
a magyarok nyernek szlovénia ellen/korong -
Angelina87
tag
válasz
B-L-A-C-K #44309 üzenetére
Hát igen, ilyen velem is előfordult már, bár én 20ezerrel játszottam el ezt.., meg elővett az érzés, h bármire rakok- jön- és hát nem jött... eltapsoltam én is, de már tanultam belőle!, és így még időben megkaptam a tanmesét!
Végülis tekinthető befektetésnek ez az egész és akkor óvatosabben bánsz vele, mintha játék/hobby -
Angelina87
tag
Úgy látom, egyre többen akarnak a mixből pénzt... ismerősi körben is- teszem hozzá!
Viszont ... egyik ismerősöm hozzászólása, mikor közöltem, h megvan a Bayern X, ja meg eljutott hozzá, mennyit nyertem e mellett, nem nagy összeg- közölte mekkora szerencsém van, és jött az irigység..- De ő otthon ül egész nap, két szalmaszálat nem tesz keresztbe- a másik dolgát meg egyből a szerencsére fogja...
Hallod Fiú, aki ebből akarsz 200ezret? nehogy azt gondold, h olyan könnyű... persze, két év után az lehet, amikor átlátsz sok mindent... de ebből szokott nagy bukta lenni, mikor vki jön, h csak szerencse, meg h k... könnyű!...- ahham, az!!!
Ja és ne felejtsük el, sztem mkinek meg kell fizetni itt is a tanulópénzt... -
Angelina87
tag
244 *(0-1) Manchester Utd. - Aston Villa H 1,61
201 Vasas - Honvéd 3.m. H 1,47
Eredő odds: 2,36670Nem tudok mellérakni egy harmadikat
Egyszerűen nem tudom, eldönteni... szörnyű. -
Angelina87
tag
Jó reggelt+
Direkt korán kikászálódok a tegnapi buli után, erre az F1 föl van függesztve -
Angelina87
tag
Mondtam, h sima lesz a City... még női érvekkel is...
-
Angelina87
tag
City már kettővel vezet, számítottam a győzelmükre, bár nem gondoltam, hogy ennyire simán megy majd
-
Angelina87
tag
186 1 Vettel nyeri a Nagydíjat
H 15,00 -- --
2012. 04. 15. 08:45
187 1 Webber nyeri a Nagydíjat
H 11,00 -- --
188 1 Hamilton nyeri a Nagydíjat
H 4,50 -- --
189 1 Button nyeri a Nagydíjat
H 5,00 -- --
190 1 Alonso nyeri a Nagydíjat
H 20,00A mostani oddsok szerint, ha mindenkire rakok 1000-et, akkor is legrosszabb esetben 0-ra jövök ki, ha közölük nyeri vki...
Ki mit gondol erről??? -
Angelina87
tag
Egyrészt bevallom, h jpm írta, és tőle igyekeztem átvenni, másrészt csalogató az odds( tudom, ez nem érv)
Harmadrészt pedig, pontban kicsit "pihenhetnek", tudodm, ezzel nem fognak sokan egyetérteni+ ott van még a BL!Man. Cityt azért raktam ilyen magabiztosan, mivel a Mutd. kikapott a Norwich otthonában, és mivel a két csapat rivalizál, ezért ezzel a győzelemmel is azt szeretnék majd bizonyítani, h jobbak! < ennyi a női érv...
-
Angelina87
tag
Megérkeztem, diktálom:
1,) Bayern ellen tehát: X- 1000, V- 2000
2,) Albacomp H, Leverkusen H, Man City, Sunderland H, Pápa V; Tét: 500 Ft
3,) Liverpool jut tovább, Man City, Thun, Milan, Anderlecht; Tét: 300 ft
+ mivel hazánkban fölvirágzott a LottóThúrizmus, hát raktam egy ötös lottót
-
Angelina87
tag
Hamiltonra raknék, de nem tudok, mert a tippmix jelenleg nem közli
+ bayern X~ 1000; V~1000 -> remélem nyereséget könyvelhetek el nap végén!
+ még rakok két szelvényt , azt majd később beírom+szerintem a nap egyik " tutija": Thun a Svájciaknál, mert 2 pontra vannak, hajrá-hajrá-...
-
Angelina87
tag
válasz
nincsisbéla #43345 üzenetére
Üdv, a hazaiaknak kell a győzelem, de nem érdemes rájuk rakni komolyabb összeget szerintem sem, mivel a vendégek küzdenek a kiesés ellen... Lásd tegnap : MUuuúúú:-Đ
-
Angelina87
tag
Hamilton 5-ös odds már, ennyiért megéri megrakni, 2ezerért
-
Angelina87
tag
47 Sevilla - Zaragoza: Zaragoza szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,57
39 Villarreal - Malaga: Malaga szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,26
7 Eger - Szeged 2.m. H 1,67
Eredő odds: 3,30359Mára ez ment... Reméljük a legjobbakat...
-
Angelina87
tag
Hogy is mondjam neked, Pohár!?
Szóval nem néztem volna, mert ez az a pénz, amit rászántam..
Nem azt mondom, fájt volna- de ilyen alapon akkor ne rakjunk semmiresem, mert mi lesz, ha... :-) Azt hiszem, Neked ezzel meg kellene már küzdened, hogy ne a negatívot lásd mindenben! Nekem is volt ilyen időszakom, agykontrollKöszi mindenkinek:-)
-
Angelina87
tag
Jó reggelt!
Srácok tudnátok nekem segíteni: Nemzeti sportban is csak szerdáig jelenik meg a tippmix kínálat, vagy ott lejön már az egész heti? -
Angelina87
tag
Jó Estét mindenkinek!
Holnap már szebb nap lesz, nem ez a fránya "Ünnep"!...
Pohár, annyira negatív vagy...
Régen olvastam Rólad,, h 40-ezrekkel fogadtál!? ez igaz? Nagyon belebuktál vagy miért tántorítassz mindenkit s játszol 200 ft-tal?
Mármint nagyon megjártad, nagyot buktál? -
Angelina87
tag
válasz
juliabrilke #41566 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy a Benfica rúg, akkor szerintem rúg a Chelsea is.., de én maradok a Benfica gólnál,
De vigyázat! Mu ellen Blackburn gólt is raktam, ráfaragtam<- ezzel csak azt akarom erősíteni, hogy ez az én tippem, nem feltétlenül jó
és miért hangsúlyozom? - kaptam egy -két szép szót, mert vki nagy téttel dobta a tippemet, ami elúszott, előtte lévő 3 meg jött szépen -
Angelina87
tag
válasz
B-L-A-C-K #41558 üzenetére
Black, nem kell, hogy belém köss, hiszen írtam is, nem érdekel ez a része, hogy jogos vagy nem jogos és nem is foglaltam álláspontot egyik oldalon sem
Foglalkozzunk inkább a mai nappal:Basel over, szerintem itt van esély a 4+-ra is, de én maradok a kevésbé veszélyesnél,
Real hendi, ez magyarázatot nem igazán igényel
Benfica rúg gólt, ezt is esélyesnek vélem, a Benfica idegenben a BL-ben jobb teljesítményt nyújtott.a 3 együtt 3-as szorzót és nem túl kockázatos, de természetesen NEM TUTI :-D
Mindenkinek sok szerencsét!
-
Angelina87
tag
válasz
juliabrilke #41547 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy fogadtam erre a mérkőzésre, de csak egy sima- mezei overre tettem!
Mert a múltkori 0-0 után elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne szülessenek gólok! És le is ültem, hogy megnézem, mert érdekelt, és gondoltam, ha már elkezdtem nőként fogadni, akkor legyek néhány dologgal tisztában, s lássak egy-egy mérkőzést!
De hamar feladtam -
Angelina87
tag
-
Angelina87
tag
Jó reggelt.
Istenem, Pohár.... Kinek, milyen iroda fekszik, van olyan, aki a tippmixen is bőven nyereséges.. ne aljazzál már!
Nem az irodától függ, hogy az egyén jól vagy rosszul tippel! Aki meg így kaszinózik és elveszíti pénzét, arra tud!Tegnap ez a Barcelona meccs.... :S Még a Barca egy rendes gólt sem rúgott, de már kettővel vezetett, ki is kapcsoltam a tv-t.
-
Angelina87
tag
Szia!
Igen..., ha van akkor bankod!
Képzeld el, van 3000.000 ft-od a számládon, ebből fölraksz egy kettes oddsra 500.000-et, akkor máris nyertél tisztán fél millió forintot!
Ha 200 ft-tal kezdesz időbe fog kerülni, míg eljutsz erre a szintre, de nem lehetetlen! Van rá több példa is..., körül kell csak nézni- nyitott szemmel járni!
De ... ugyanennyit el is lehet bukni!!!Hajrá, én szurkolok! Nyerj minél többet:-) Önfegyelem, tájékozottság és önbizalom!;o)
-
Angelina87
tag
Tényleg sok az újonc
Black, én egyszer egy olyat hallottam, hogy volt egy beteg ember, megjósolták az orvosok, hogy mikor hal meg.., bevitte a papírokat egy irodához- majd természetesen arra fogadott, hogy túléli- Túlélte, hatalmas összeget nyert, és azt mondta, h ezentúl is fog fogadni- Ez az élete
Nem tudom, h mennyi a valóságalapja, de nem rossZ - mert pl. utána tudott miből utazgatnistb:-)
-
Angelina87
tag
válasz
atila4 #40263 üzenetére
Shalke elég jól halad, csak sajnos BL- EL - ezekben én még mindig nem vagyok annyira otthon, tavaly ilyenkor kezdtem a tippelgetést... hát van még mit tapasztalnom, ezért is vagyok bajban ezzel!
De az eddigieket látva és összvélemény alapján nyerni akarnak és kellene is nekik ma!
Ráadásul hazai közönség előtt -
Angelina87
tag
Hirtelen ránézésre nekem minden előzetes infó nélkül van egy megérzésem:
Arsenal X -
Angelina87
tag
13 HIFK - Jokerit 3.m. D 4,00
36 Plzen - Ceske Budejovice D 4,00
46 Braga - Académica D 4,10
37 CFR Cluj - Otelul Galati D 3,20 -
Angelina87
tag
Sziasztok
nem tudom, ki-hogy van vele: Zwolle 1,20-ért, nem nagyon leesett odds ez, ahhoz képest, amit az utóbbi időben produkáltak??? -
Angelina87
tag
Á, nem: én ha jól tudom, jól láttam, Titti maximum kettőt kombinál össze, de ez is ritka eset..
egyet rak egy nap. és 30.000 a kezdőtét, és aztán mindig amit nyer, azt teszi föl a kövi meccsre, és így 5-6 lépcsőzik!
Legalábbis én így láttam legutóbb, nem tudom, te ezzel mennyire találkoztál, ha igen-elnézést -
Angelina87
tag
Ma legvadabb ámokfutásomra készültem:
Cardiff- 10.e ft
Ceske- 5 e ft
Inter továbbjutás 2 e ft,de nem volt jó a lottóterminál
Este kivi leszek, hogy ez + vagy - rám nézve
-
Angelina87
tag
válasz
tippmixxx #38838 üzenetére
Szerintem, ha új telefont akarsz venni 30,000-40,000-ért, egyszerűbb, ha elvállalsz pár órában plusz munkát, vagy diákmunkát- nem tudom, hogy tanuló vagy-e még vagy már aktív kereső, de szerintem ne ezt a formáját válaszd a telefon megszerzésének..
Egyetértek Blackkel -
Angelina87
tag
válasz
tippmixxx #38834 üzenetére
Nem vagy ugyanott, mert a neten jóval bővebb a kínálat, és élőben vissza lehet fogadni, nyílván 200 ft-ra nem érdemes..
Régen én is 200-al kezdtem, ma már ennyiért be sem megyek a lottózóba, nem tudom, nálad, hogy lesz, de az alapfeltevés: pénzt, csak pénzből lehet csinálni, ha úgy tekintesz rá, mint egy befektetési formára/ "vállalkozásra"- akkor rájössz, hogy...
Mindegy, majd rájössz- sok szerencsét!
200ft-okkal kezdj, hogy tapasztatot szerezz,
egyébként nem tudom, mennyire látod át a sportágakat vagy honnan jött az ötlet, mennyi szaktudás van , mögötte, sok mindentől függ ez, 2-3 év, mire az alapokat leteszed..
Én egy éve mozgolódom ezen a területen, de sok mindent nem tudok még...
Elnézést, ha túl sokat írtam! -
Angelina87
tag
Üdv.
A st. ett-t én is néztem, de a vendégeknek ez lenne sorozatban a 6. vesztes meccsük és eléggé a tabella alján ácsorognak, nehogy megvicceljenek -
Angelina87
tag
válasz
expander #38041 üzenetére
expander... Szerintem umeknak igaza van
Tudod, én az utóbbi időben azzal " szórakoztam", hogy egy összeget megtripláztam, csak hogy onnantól kezdve nem haladtam, mert egyszerűen túl nagy volt az agyamnak a terhelés, nem tudom, h te hogyan játszol és mekkora tétekkel, de én tudom magamról, hogy hiába élőzök jól under-over, még nagyon sokat kell pszichikálisan fejlődnöm, hogy ne azon járjon az eszem, h mennyit kockáztatok, hanem a játékon/profittermelésen...
Érdekes dolgok ezek, mindenesetre ilyenkor már 100.000-et inkább bíznék egy olyan tippadóra, aki tisztafejjel dönt.. és nem befolyásolja a tét összege... -
Angelina87
tag
Giigz, én ajánlom, ha már vele vagy elfoglalva, hogy lapozd vissza a naplóját, nézd meg honnan kezdte, hová jutott- Hidd el, tanulsággal fog szolgálni, Ő is ugyanúgy kezdte, mint sokan mások, de Hitt benne, sokat dolgozott érte, ezért tart ma itt, ahol tart!
Bámulatos a fickó és sokan tanulhatnának tőle..egyébként lent láthatod a linkjét, lehet tőle már tippeket is vásárolni!
-
Angelina87
tag
Fürth inkább X2 szerintem:
98 Zwolle - Helmond H 1,40
85 Teplice - Liberec V 2,00
126 Benfica - Porto: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
Eredő odds: 5,01200Holnapra egy ilyesmi szerintem nem rossz!
-
Angelina87
tag
Idézem az indokokat:
"A másodosztályban lessz a Naval- Atletico Cp. találkozó.Először is nézzük mi a helyzet a ligában. Két csapat jut fel, de az egyiket már kibérelte az Estoril, a másik helyre lehet még pályázni.Itt elég szoros a helyzet, négy csapat van négy ponton belül.A Naval a negyedik, az Atletico az ötödik , de most jön a DE! Az Atleticonál gond van anyagiakkal, kénytelenek voltak jópár kezdő játékost eladni a télen.Pár napja ráadásul az edző is felállt a kispadról.Ha ez még nem lenne elég, három kezdő játékosuk sérült!
Úgy gondolom a Naval jóval kedvezőbb helyzetben van, otthon játszanak , jó formában vannak, kilenc forduló óta nem kaptak ki, és az ellenfélnél csomó probléma van. Szóval ez hazai." -
Angelina87
tag
Arra jutottam, hogy
NHL:
51 Vancouver - St. Louis H 2,03
49 Colorado - Columbus H 1,80
44 Boston - New Jersey D 3,95
50 Phoenix - Calgary H 1,90
Eredő odds: 50,120053/4-ben...
42 Servette - Rapperswil 1.m. H 1,60
21 Ässät - KalPa H 2,08
Eredő odds: 3,328002 korong hazai...
60 Naval - Atlético CP H 1,78
8 D. Sela - J. Nieminen V 1,33
7 A. Roddick - D. Istomin V 1,80
Eredő odds: 4,26132ez pedig kötésben a mostani...
Ha valakinek javaslata / ellenjavaslata van, szóljon!
-
Angelina87
tag
Sao Paulo és elég simának tűnhetne... csak félek tőle mégis..
-
Angelina87
tag
válasz
Angelina87 #37940 üzenetére
Ezt nem tudom, csak úgy rakni egymagában, most látom- sajnos 3-as kötés
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest