- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bmath
csendes tag
válasz
walakii
üzenetére
Én a fogam, sőt a vesém is odaadnám a gumiért.
Ha venni kell, akkor pár hétre lemondok a mixről

De lehet azt kellene estére, berúgni, reggel kiverem a fogam, és eladom, hogy legyen pénzem mixre és gumira.
Sorry, hogy a te károdon viccelődök, cserébe te is írhatsz valamit nekem

Jó magyar ember a bajban is viccelődik

-
Csucsu88
tag
válasz
walakii
üzenetére
Nekem egy 6300 és egy 44000-es szelvényt vitt.
Real Sociedad - Valencia V 2,40
Betis - Barcelona V 1,31
500 > 1500
Utolsó kis tétes fogadásom. Elegem van, hogy mindig egy meccsen megy el valami. Inkább rakok nagyobb pénzt egy olyan meccsre, aminek 2 vagy afeletti szorzója van. -
kmagor
csendes tag
válasz
walakii
üzenetére
Ahamm.. erre nem is gondoltam...
De még is csak az lenne a legjövedelmezőbb h 1-re (kis szorzó v nem mind1) nagypénzt... de ehhez sok utánajárás kell.. voltak akiknek ment.. írtam nekik pü-t h miket néztek.... milyen portálokat, milyen saját fortélyaik voltak.. de nem jött még válasz (sztem nem is fog)... -
sajtee
őstag
válasz
walakii
üzenetére
Van egy 5/6 kombim, de abból 6 meccsel is "csak" 13e jött volna...
azon is elment. De én is akkora f*sz vagyok, ugyanazt megrakom kombiba meg simán, jött volna 60k, de a hoki elment.Orosz-finn 0-2, úr isten...
Még visszajöhet a játék ára, de kizárt, hogy a többi 5 bejöjjön...
-
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
walakii
üzenetére
Bayern München - Real Madrid
- 3,5 gól fölött olyan 3-2-re számítok végeredményként, persze lehet hogy real-nak lesz 3- 2.5 gól fölött, ez szinte biztos, és 1.7 szorzó nem is rossz
- Mindkét csapat lő gólt [Igen!]
- első félídő góljai 1.5 fölöttChelsea - Barcelona
- félidő Barcelona vagy x még nem tudom
1-1 vagy 1-2-re számítok
- 2.5 gól fölött!
- Mindkét csapat lő gólt!
- Második félídő góljai 1.5 fölöttSporting CP - Athletic Club Bilbao
- 2.5 gól fölött, olyan 3 gól szvsz
- Döntetlen Nincs fogadás, érdemes megtenni, mert a tét visszajár, ha x lesz!Egyelőre, de még nem néztem át mindent, ezekre én szinte biztos fogok rakni!
-
szpal17
őstag
válasz
walakii
üzenetére
Én is megfogom, de szeretnék tutira menni ezért van valami mobil bónuszom is...de egyszerűen nem értem mit kell csinálni...
Bet 365 Mobilbónusz igénylés:
3. A bónusz megszerzéséhez, tegyen meg egy feljogosító fogadást az Ön által választott sportok és fogadási piacok bármelyikén a Mobil - bet365 szolgáltatáson keresztül. Ne feledje, kifizetés igénylése előtt a feljogosító fogadás és a bónusz együttes összegét a Mobil szolgáltatásunkon, 3 alkalommal kell megjátszani (rollover követelmény).Bónusza igényléséhez adja meg ajánlatkódját: ********, amelyet a weboldalon, illetve a mobiltelefonjáról is megtehet. Az ajánlatkódot a Szolgáltatásokra kattintva, az Ügyfelek menü Akciók részén adhatja meg, ha a Sport részen rákattint az Ajánlatkód megadására.
Előbb fogadok, levonja a pénzt majd megadom az ajánlatkódot...vagy előtte?? Csinált már valaki ilyet?
-
expander
senior tag
válasz
walakii
üzenetére
nekem multkor egy 5ös uszott valamelyik török genyo meccsen. fener vagy galata, nem is tudom, 92.percben meg 1,07 volt az hogy nem lesz több gol. termeszetesen ahogy radobtam az 5k-t, 3 masodperccel utana gol es rögtön vege is a meccsnek...
jaj most nezem, hogy mehetett volna 1 hsz-be is, sorry

-
dReFiX
senior tag
válasz
walakii
üzenetére
én úgy emlékszem hogy bajnokságokról lehet kedvenceket létrehozni az oldalsó sávba, és úgy elég átlátható. Aztán bajnokság és azon belül mérkőzésnap alapján rendezi [ illetve vagy 5 féle rendezés közül lehet választani]. Az én minden szemszögből szutyok bet365-hoz képest maga az állom

-
válasz
walakii
üzenetére
Bizony.
Telefonba mondtam mit fogadok, de a végén már én sem tudtam, csak mikor megnéztem a szelvényeket.BéHGT: ezért félek sok pénzt tartani rajta.
Szombaton olyan idegálltopban voltam, hogy semmit nem találtam el, hogy azt mondtam befejeztem. Akármit tettem az ellenkezője jött be. tenisz, kosár..stb
Vasárnap is bukó volt, minden jött majdnem..Barca elvitte.
Pedig az is szép lett volna.
Most viszont öröm és bóóóódogság van.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a pillanatnyi fogadások pedig
Tegnap jött a CSKA Szófia, Lille, Torino, erre...