- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Gyaaaa, most jöttem haza, Csehek hogy a picsába kaptak ki mikor vezettek, ez volt az első meccsem a szelómról, -5 ezer...
-
giigz
veterán
DVSC 1,23
Tudtam, hogy meg kellett volna raknom hamarabb, ezen már csak az segítene, ha az első 10-20 percben gólt kapna a Deb.
1,23 meg nagyon alacsony, remélem élőben tudok jót fogadni rá.
-
giigz
veterán
Nahh Csehek... 1.000 Ft-os kötés szelómnak itt vége is van.
-
juliabrilke
veterán
Én ma csak ezt tettem meg.
Cheltenham vagy döntetlen @ 1.20
Sheff Utd jut tovább @ 1.22 -
A szelvényen Izrael-cseh, a neten meg fordítva van, ez miért van?
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K #28878 üzenetére
nekem eddig asszem 4000ft volt a max, vagy talán 2, nem tudom már
ezt kézzel húztam, a B is mellette van, meg egy rakat szám, na mindegy, a 400ft is jó
pláne ha még a szelóm is jön, ha egy elmegy akkor is 735ft jön minimum, jobbik esetben 940ft, ha nagyon jó vagyok, akkor 3210ft -
expander
senior tag
egyszer volt egy 2huzasos szelvenyemen egy 6+1 meg rogton utana egy 6+0
6400 400bol !!
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #28850 üzenetére
Nem vagyok annak a hive, hogy allandoan statisztikakat, meg elemzeseket bujjak, termeszetesen azert sokszor utana szoktam nezni ennek, annak, de ez peldaul nekem kiütötte a szemem. eleg sokat nezek teniszt, jatszani is szoktam, meg persze fogadni is rajuk
wawrinka nincs rossz formaban, söt, eleg meggyözöen jatszott az elmult heten az egesz eves formajahoz kepest (es meg igy, hogy nem volt elete szezonja a 2011, 16. a vilagranglistan.). Isner (25.) alig jatszott az elmult 2 honapban, legutobbi eredmenyei meg a US Openröl vannak, de ott nagyon tolta öt a hazai közönseg. Alapjaban veve, ugye neki a fü a legjobb boritasa, hiszen a magassaga miatt embertelen szervai vannak. itt vege is annak amit isnerröl el lehet mondani. kb cilic-cel együtt "robbantak" be a köztudatba, mint a 2 hatalmas egimeszelö akiknek hatalmas szervai vannak. cilic azota sokkal tobbet fejlesztette a jatekat, es nem csak a szervaibol is (ugye mar 500as tornat is tudott nyerni, amit veletlenul csak ugy nem lehet). Isner ellenben (szerintem) ugyanugy, csak adogatni tud, igazandibol semmi extra nincs a jatekaban, ha nem jönnek az elsö szervak akkor, majdnemhogy ugrott az egesz labdamenet is szamara, arrol nem is beszelve, hogy mivel 2meter folott van, es nem kis ember, eleg hamar el is tud faradni, raadasul mivel (viszonylag) regen versenyzett, szerintem ez eleg hamar be is fog kovetkezni. en wawrinkat, amugyis jobb, illetve technikasabb jatekosnak tartam, valami a kornyezeti tenyezok is öt igazoljak nekem. 1 szettet lehet el tud csipni isner, de nalam nem kerdeses hogy wawrinka nyeri a meccset. (es amugy egy sima 2-0t is be lehet kockaztatni egy kisebb összeggel hatha)
remelem tudtam segiteni, es remelem hogy a tippem is jonni fog
illetve egy masik tippem, hogy a magyar bajnok Szolnok, ma elveri kosarlabdaban a Pau-t (neten mar 1.5 korulire le is vittek a szolnok oddsat, mig tippmixen ha jol emlekszem 1.8-1.9 korul van) -
pohár
félisten
nekem is ennyi eszem van, a szerdai kínálatot néztem
na megraktam a mait:98 U19Izrael - U19Csehország V 1,70
101 Oldham - Crewe 1. félidő eredménye D 2,06
131 *(0-1) Sheffield Utd. - Bradford H 2,10
85 Calgary - Minnesota H 2,17Eredő odds: 32,08786
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 3210 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)holnapra pedig jó lehet amit fentebb írtam
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K #28859 üzenetére
204 Neath - TNS V 2,05
215 L'Hospitalet - Barcelona: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 1,98
188 Anaheim - Nashville V 2,33
198 Ruch Chorzow - Cracovia Krakkó H 1,80Eredő odds: 33,66549
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 3365 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)na, asszem egy ilyet rakok, legrosszabb esetben bő 700ft a nyeremény
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Tegnap az Oss 1X hozott pár ezrest, ma pedig DVSC győzelem és Cseh U19 1X kellene.
-
B-L-A-C-K
titán
Mindenképpen megrakom, csak kéne bele valami kis hokik, ha gondolsz valamit írd le nyugodtan, mind1 mi hokin kívül. Csak írj hozzá pár sort miért...
Ezzel az u19-el együtt kéne vagy 4x odds...
Eddig ezeket néztem:
98 U19Izrael - U19Csehország V 1,70
73 A. Roddick - J. Benneteau H 1,38Utálom a teniszt de ma raknom kell...
janos1988: "Masik oldalrol?" Mivel semleges pályán lesz fogadó iroda függő hogy írják...
-
expander
senior tag
ha meg uj vagy sportfogadasban, akkor meg nem tapasztaltad, de ma megfogod, hogy az angol premier league-n kivül, barmilyen mas, alsobb osztalyu angol bajnoksagokban es kupakban (es most kiemelten a Ligakuparol es erröl a mai St Johnstone kuparol szolva) semmit nem er a statisztika
attol függetlenül ha kinezel 3 meccset, akar meg johet is, de itt szoktak talan a legnagyobb meglepik lenni ( na meg az osztrak 2.ben). ugyhogy vigyazat, es sok sikert
amugy ma wawrinka nagyon jutanyos 1.6ert !
-
duronx
senior tag
A mai gondolatom:
071 T. Berdych - F. Verdasco H
073 A. Roddick - J. Benneteau H
104 Oldham (H) vagy Crewe (V) jut tovább H
114 Swindon (H) vagy Wimbledon (V) jut tovább HEredő odds: 3,07
Tét: 3300 Ft
~10155 Ft -
Összeállottam egy ilyet:
110 Swindon - Wimbledon 1.72 3.20 3.90 H
120 Cheltenham - Barnet 1.66 3.25 4.20 H
125 Oxford Utd. - Southend 2.33 3.05 2.56 V
130 Sheffield Utd. - Bradford 1.40 3.60 6.35 HVélemény?
A Cheltenham - Barnet meccsen nagyon gondolkodom a statisztikát megnézve lehet V-re teszem, vagy D.
Vagy 2 szelvényen ugyanezeket egyiken H másikon V. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Silent77 #28844 üzenetére
A peres azt jelenti hogy ha elmegy X-Y meccs akkor is nyersz...
Ilyen peresek vannak tippmixben:
3/4: Ez az jelenti hogy 4 meccsből ha elmegy 1 még nyersz! De ez az alap tét 4x szóval ha 200 Ft-al rakod meg az 4x200 FT.
3/5: Itt értelem szerűen 5 meccsből 2 elmehet, ebben az esetben a tét 10x kell fizetni.
3/6: Innentől kezdve már nem írom le mennyiből mennyi mehet mert tudod értelemszerűen te is, már csak azt mondom mennyivel kell többet fizetni így. Ebben az esetben 20x kell fizetni.
4/5: Ebben az esetben 5x kell fizetni a tétnek.
4/6: Ebben az esetben 15x kell fizetni a tétnek.
5/6: Ebben az esetben 6x kell fizetni a tétnek.
5/7: Ebben az esetben 21x kell fizetni a tétnek.
6/7: Ebben az esetben 7x kell fizetni a tétnek.De vigyázni kell vele, mert ha pl raksz egy 5/7-est csak 1.10 körüli oddsos meccsekkel, és elmegy 2 akkor, azaz 5/7-en jön 5 akkor elvileg nyersz, de mivel kis oddsos meccseket tettél így a tét amit rászántál az se jön vissza.
Szóval úgy érdemes ilyet tenni ha ~1.80x oddsos meccsek vannak rajta minimum...
Ha van kérdésed még ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezz...
Egy kis plusz infó a tippmix.hu-n: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Silent77 #28841 üzenetére
3/5-be vagy 3/4-be meg is rakom, hátha szerencséd lesz megint. Amúgy érted is ki-merre-hogy-meddig, vagy csak raksz amit érzel?
janos1988: Csináld-csináld! Te amúgy ott kúrtad el mikor 1x beírtad mit rakjak 5/7-be, te meg egyenesbe raktad, én meg nem is raktam, és jött volna 6 belőle pár hete, 80 ezer vagy mennyit jelentett volna neked ez peres...
-
Sziasztok!
Múlthét pénteken tettem meg az első tippmixemet, sikerült is 14250ft-ot nyernem.
Mai napra ezt játszottam:Anorthoszisz Famaguszta - Ermisz Aradippou H 1,25
Veria - Panahaiki H 1,60
Targu Mures - Rapid Bukarest V 1,63
Erzgebirge Aue - E. Frankfurt V 1,68Ezzel is sikerült 1500ft-ból 8215ft-ot nyerni. Az utolsó meccsnél nagyon izgultam a 86-ik percben fordították meg 1:2-re az állást.
Holnapra kinéztem egy lehetetlent, de megjátszom 1000ft-al.
Persze csinálok másikat is, amin több esélyem lesz nyerni.
117 h
122 h
125 v
139 v
140 vÖrülök, hogy ráleltem a topikra mert egyáltalán nem értek a focihoz!
A tippmixel is csak ismerkedek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #28837 üzenetére
Amúgy hidd el egy ilyen nem jön havonta 1x, hanem sokkal ritkábban, nehéz összeszedni 3-5 kamit egy szelóra amiből min. 3 jöjjön. Főleg egy kosár X-et mire megfogsz kirügyezel, de próba szerencse....(Én pl. elég rég rakok kamikat, heti 1-2 majdnem mindig van, és telibe pl sose jött még...)
-
vikvuk
senior tag
válasz
juliabrilke #28832 üzenetére
nincs "D-V"
-
janos1988
addikt
Igy kell nyerni gyerekek. Nem kell agyalni, minden nap adni kell felfele 3/6-ba, havonta csak jon 1x es akkor 0-an vagy, ha meg szerencsed van tobbszor is nyersz
Mindenesetre, a jobb oldalinal sajnalta 3/4-be tenni? Ha mar 1000 ft-ot kidob az ablakon rendszeresen.
-
vikvuk
senior tag
1X, X2, 12-vel írjuk inkább
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke #28827 üzenetére
Milyen D-V? Te nem nézed a statot? Samp nem lőtt rá szinte semmit, Bresi meg veregeti rendesen, én H-D raktam volna...(Tudom már piros is van de az előtt is nagyon nyomtak a hazaiak)
-
juliabrilke
veterán
Brescia -Sampdoria kapott még élidőben egy D-V kisebb összegre. Remélem ők nem cseszik el.
-
janos1988
addikt
Ma lehet, hogy eleg lett volna csak a ket olaszt megrakni.
-
expander
senior tag
nalam ezeken kivül meg az Oss es a Will is eleg favorit tipp volt, de ök is elegge beegtek :\
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig a Frankfurt jött is, erre a guba kis 1.36x helyett a vendég nyer 9x oddsért...
-
malwy
senior tag
Maccabi tarolt a nyomorultságával.
-
janos1988
addikt
Jaj persze, ma is alaz a tabella vegen kullogo. Jovan mar. Nem volt eleg mara az orosz 2-es bunda meccs. Akkora kamuk vannak mostanaban, hogy az mar hihetetlen.
-
juliabrilke
veterán
Mocsok Maccabi. H-D-re lett felvéve, erre nem elcseszik.
-
DJ WOKKY
addikt
pont félidőre kellett egyenlítenie az aue-nak...
-
whited
addikt
jó ez az aue, nem lennék meglepve ha 0:0 lenne
aue X
oss nyer
sampodria nyer
st johstone H
murcia Hez lett a fő szelóm 4/5-be eddig jól áll
ha elhalasztanak egy meccset és a többi négy bejön akkor azt a sort nyerem ami bejött mi?
magyarul olyan mintha elment volna amit elhalasztottak...
-
DJ WOKKY
addikt
A Delemont - Wil meccs nem jól kezdődik.
-
juliabrilke
veterán
Mai napra ezt tettem:
1. Eintracht Frankfurt D-V
(Dupla esély) 11/07/2011 Egyik sem 1.14 Függőben
2. Maccabi Tel Aviv H-D
(Dupla esély) 11/07/2011 Egyik sem 1.05 Függőben
3. Heerenveen/Emmen - ifi v Feyenoord/Excelsior - ifi V
(Játékidő eredménye) 11/07/2011 Egyik sem 1.33 FüggőbenÖsszesen: 1,59
2 meccsre ti adtátok az ihletet, de inkább csak 2 esélyre vettem be őket.
-
-
malwy
senior tag
A nagy tenisztudós személyem (értsd: szabályokat sem ismeri), megrakta Isnert is a kamiban. Beszerválja vajon a meccset, vagy hülyeség volt?
Wawrinka S. (Sui) - Isner J. (Usa) -
DJ WOKKY
addikt
Bukarest meccs ennyire semmi idáig?? Se egy sárga, se semmi.
-
ricsi081
tag
Swindon - Wimbledon H 1.81
Sheffield Utd. - Bradford H 1.40
Cheltenham - Barnet H 1.66Eredő: 4,2
Holnapra egy ilyen? Szerintem elég tutik...
Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest