- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Angelina87
tag
nem szeretném, ha vinnék egyik tipp a másikat, itt most arra gondolok, ha esetleg a V-m mégsem jönne!!
Figyelem:
Karlsruhe - Ingolstadt H 2,15 D 3,10 V 2,75Hazaiak oddstá fölvitték, vendégek oddsát levitték!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Angelina87 #28395 üzenetére
Nem haraxok, de akkor is ugyan ott leszel, ha most hozzá veszed...
Staker: Mi a gond?
-
törölt tag
Hali. Valaki fizetett be bármelyik netes fogadóirodához banki utalással?
Kellene kis help -
Angelina87
tag
Ez egy jó ötlet, de akkor azokat játszanám az ebből befolyt öszegből, ha nem haragszol
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Angelina87 #28393 üzenetére
"nincs vesztenivalóm!"
De 1500 Ft
Amúgy nem annyira hülyeség, de akkor már vedd hozzá az én 2 tutim...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Angelina87 #28390 üzenetére
Elvileg sima hazai győzelem, de mivel 13 meccs óta veretlen szerintem az is elképzelhető hogy kikap, mivel mindig mikor ilyen szitu van ez elő szokott fordulni majdnem minden csapatnál. De ha neked már csak ez kell remélem nem most lesz ez...
Szerk: Ja most látom neked V-be van...
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #28389 üzenetére
Akkor nyomjuk neki, úgy is nemsoká indulok a lottózóba. Bwin még nem írta jóvá a lét, nem tudom miért ülnek rajta...
(#28390) Angelina87: X2-re halvány esélyt látok, de a vendég győzelem szinte sansztalan. A hazaira a szorzó túlságosan kevés, a döntetlen simán benne van.
-
Angelina87
tag
Srácok, szerintetek mennyi esélyem van, h ma Bukik otthon a Düsseldorf?
-
B-L-A-C-K
titán
"Tuti" nagy tétes tippem, és hozzá saját irományom ha esetleg valakit érdekel:
Blackburn - Chelsea: A Blackburn jelenleg a 18. helyen áll egy 20 fős bajnokságban, 10 meccsből 1-et tudod mindössze nyerni eddig, szóval nem egy bika csapattal lesz dolga a vendégeknek. A Chelsea legutóbbi 4 meccsükön QPR ellen kikapott, a kupában az Everton ellen csak hosszabbításban tudott nyerni, utána Arsenal ellen kikapott, és most BL-ben is csak egy X-et tudott kihozni a Genk ellen. Jelenleg 4. helyre visszacsúsztak a bajnokságban. Most BL-en 2 hét pihenő lesz, szóval azzal nem kell foglalkozniuk, viszont a bajnoksággal nagyon is, mivel most csak egy eredmény jó nekik, akárhogy is de nyerniük kell! Keretet pontosan nem tudom még, de nyerniük kéne akár egy "B" csapattal is, de 80%-os keretre min. számítok így hogy mindenképpen nyerniük kell.
Tipp: Chelsea
Szorzó: 1.45x (tippmix)
Tipp erősség: 9/10 (szerintem)Anzsi Mahacskala - Krilja Szovjetov Szamara: A Szamara nem egy túl erős csapat, főleg nem idegenbe. 29 bajnoki meccsen 6-ot tudtak bezsebelni, ebből 14 meccsük volt idegenben, és mindössze egy győzelem mondható a javukra. Nagyon nem is kell ide szerintem többet hozzáfűznöm. Anzsi Mahacskala katasztrofálisan áll. Az Orosz bajnokságban már a 9. hely kiesőt jelent ők jelenleg a 8. helyen állnak. Úgy tudom Dszudzsák is fog játszani, mondjuk ez nem sok vizet zavar, de teljes kerettel lépnek a pályára mivel itt ha nem nyernek szerintem lelövik őket. Mondjuk Eto magában elég lesz ide, plusz hazai pálya előnye, szerintem nincs is miről beszélnünk. Ha bundázni akarnának, meg már nem fognak mert ha így van már megtették egy párszor, és azért ez már pofátlanság lenne részükről is.
Tipp: Chelsea
Szorzó: 1.48x (tippmix)
Tipp erősség: 9.5/10 (szerintem)144 Blackburn - Chelsea V 1,45
130 Anzsi Mahacskala - Krilja Szovjetov Szamara H 1,48Eredő odds: 2,14600
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #28382 üzenetére
Nekem egy ilyenem is lesz 6/7-ben, 300 Ft soronként.
105 Mainz - VfB Stuttgart V 2,52
118 Zwolle - Willem II H 1,70
112 Sivasspor - Fenerbahce V 1,85
159 Middlesbrough - Watford H 1,63
140 Leverkusen - Hamburg H 1,67
164 Haladás - Debrecen V 1,69
144 Blackburn - Chelsea V 1,45Max. nyeremény: 63.745 Ft
-
B-L-A-C-K
titán
Én is úgy vagyok vele hanyagolomnagy téttel , inkább rakok egy veszélyesebbet 4-5 ezerrel.
Eddig erre hajlok:
195 Genoa - Internazionale V 2,60
175 Levante - Valencia V 2,40
144 Blackburn - Chelsea V 1,45
244 St-Etienne - Montpellier V 2,75
204 Utrecht - Ajax V 1,61Eredő odds: 40,06002
4900 Ft ~ 196 000 Ft
Amúgy ami szerintem 95%-os tipp hogy Chelsea nyer, legutóbbi 4 meccsükön QPR ellen kikapott, kupában Everton ellen csak hosszabbításban tudott nyerni, Arsenal ellen kikapott, és most BL-ben is csak egy X-et hozott ki a Genk ellen. Szóval most már kétlem ne nyernének...
-
giigz
veterán
A tegnapi 5/7-es kamimból 1 meccs jött be, az is 1,45-ért
Csibo gyerek sajnos elég nevetséges, amit művel, mára a Gent-et veszi tutira, és ezek a "napi fix" meccsei jönni szoktak, mert itt mindig egy meccs van, és nem tudná törölni. Majd meglátjuk.
(#28368) B-L-A-C-K: Én most 10k-nál nem rakok többet erre a Valencia-s szelóra, bár most a Levante megtört, és szerintem kb. annyi nekik, mint a Betis-nek annak idején... És erre a 10k-s szelóra még beleveszem a Liverpool, MU, Bayern és Barca meccset, így 55k jöhet.
Ez a 45.000 Ft tiszta haszon szép lenne.
-
malwy
senior tag
Mai szelvényem:
Marcel Granollers (ESP) - Gael Monfils (FRA) (Kétesély) Gael Monfils (FRA) 1.30
Andy Roddick (USA) - Roger Federer (SUI) (Kétesély) Roger Federer (SUI) 1.10
FC Emmen - Go Ahead Eagles (Dupla esély) X vagy Go Ahead Eagles 1.23
Gombak Utd. - Etoile FC (SIN) (Dupla esély) X vagy Etoile FC (SIN) 1.26Szorzó: 2.22x
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #28376 üzenetére
És ezt is kitörölte fenne a pofáját:
Szerintetek ezt is fogja?:
"Köszi hogy korrekt módon törölted, hozzászólásaimat.
Látom csak azok a hsz.-ek maradhatnak ahol szopják a kis f@szodat. Ha más normálisan felveti a problémáját törlöd, mint azokat a meccseket ami nem jött be. Mind1 végül is ebből csak az jön le, hogy egy orbitálisan nagy PÖCS vagy...
"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DJ WOKKY #28370 üzenetére
Hozzászólásomat törölte gyorsan, érdekes a duplázós tippekből meg bejelöli a rosszat, itt meg nem...
Na még írtam neki egy pár gondolatot, és innentől lezártam, és kerülöm azt oldalt...
"Szia Csibo!
Én lentebb írtam is, hogy nem az a baj ha elmegy, mert nem jöhet mindig minden, és nem is várja el senki. De szerintem úgy lenne a korrekt ha bent hagynád ami elmegy. Mert ilyet szerintem mindenki tud csinálni hogy kivesz 5-10 meccset, és akkor bent hagyja azt a párat ami a jött és a végén szépen ki húzza zölddel, de így nem sok értelme van.Aki ide téved (mint én tegnap) azt látja 2 hete jött folyamatosan a tippsorozatod. Mivel a dupla tippeknél meg bejelölöd ami elment, ott meg nem. Amúgy semmi közöm hozzá, te oldalad, úgy vezetted ahogy akarod, csak mivel nincs feltüntetve hogy-hogy csinálod, meg egyik részén kiveszed, másik részén meg törlöd így félre érthető nagyon! Még1x mondom, hogy nehogy félre érts nem azzal van a bajom ha elmegy a tipped, hanem ahogy feltünteted (vagyis eltünteted) őket utána."
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Angelina87 #28371 üzenetére
Jöhet ez a meccs bőven.
-
Angelina87
tag
Üdv mindenkinek
Mára egy tippem van:
1 Düsseldorf - Dynamo Dresden VCsak egy szelvényen ez a meccs
Düsseldorf hazai pályán 6 győzelem, idegenek vendégségben 4 V.. igazán itt az ideje a fordításnak!Remélem, jól számoltam! Ez nekem mára elég.
Legalább annyi esélye van, mint egy hokimeccsnek, egy ezrest rádobok, ha elmegy, nem kár érte, ha jön.. akkor jól jártam!
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
B-L-A-C-K #28369 üzenetére
Na én egy 4/3-asra csak ráfordítok ma, tegnap jött annyi, hogy bátran megpróbáljak megint egy kisebb összeget:
FSV Mainz - VfB Stuttgart V
AGOVV Apeldoorn - Sparta Rotterdam V
Fortuna Sittard - FC Eindhoven V
Helmond Sport - BV Veendam Heredő odds: 14,09
JAA és ÍRT Csibo:
"A félreértések elkerülése végett, a napi bejött tippeket zölddel jelzem, a rossz tippeket törlöm!Elnézést,ha valakit félrevezettem! 100 %-os tippeket senki nem tud garantálni,így én sem! Csak a napi tippekkel ötleteket szeretnék adni, akinek tetszik az megjátssza!
Sikeres tippeket Mindenkinek! " -
B-L-A-C-K
titán
Én egy kamival szemezek:
5/7
105 Mainz - VfB Stuttgart V 2,52
244 St-Etienne - Montpellier V 2,75
203 Napoli - Juventus V 2,70
195 Genoa - Internazionale V 2,60
141 Newcastle - Everton H 2,22
175 Levante - Valencia V 2,40
173 Mallorca - Sevilla V 2,40Na meg már hét eleje óta gondolkodom egy nagyobb összeggel (5-20K) hogy megrakom: Levante - Valencia V 2,40x
Giigz rámegyünk?
-
vikvuk
senior tag
Bilbao volt tippmixen?
-
Jarod1
veterán
Steua
Atletico bejött
A Birmingham majdnem... -
wmarci
senior tag
De nekem nemjó a Birmingham X
De ezt is ki gondolta volna.
-
B-L-A-C-K
titán
Írtam ennek a kamu gyereknek az oldalára, kíváncsi vagyok mit válaszol majd...
-
umek7
őstag
Egy félidő alatt be is jöttek az overeim, szép volt umek
-
wmarci
senior tag
Most megy el a szelom, es tudtam hogy ezen. Kar volt a Maccabira rakni
Sebaj,majd máskor
-
janos1988
addikt
Na most virtualisan a hazat, a kocsit es a sporolt penzt felrakom a Twente + Wisla + Maccabi triora, jo kis 100x-os odds
-
umek7
őstag
ATMA 2-0, Twente 0-1, érnek az overek
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DJ WOKKY #28323 üzenetére
Udi már 2-0 ra kikap szóval kuka, hát kamiba bevállatam, de írtam is semmi tuti nincs mára nekem ezért nem raktam semmit nagy pénzzel, de bíztam pedig ebben a kamiban...
pohár: Dehogy meccs előtt, ahogy elment egyből kivette, ami bejött meg kihúzta zölddel, szóval kamu etetés az egész oldal...
-
B-L-A-C-K
titán
Na az szép, plusz a tegnap is jó volt...
Nekem is nagyobba kéne nyomni de nem merem , csak ha nagyon tuti van mint pl tegnap, az meg nálam évente 1 ilyen max 2. Meg önbizalmam se olyan már mint régen a köszönhető 2 hónapnak, ez az össz 860 ezer 1-1 meccseken elmenő szelók megviseltek...
pohár: Ez is jó lett volna, sőt ha elmegy akkor se mondok rá semmit mert 12 vagy mennyi tippje "jött", lehet megraktam volna a holnapi tippjét is, de így hogy ilyen bunkó módon direkt kiveszi ami már nem jött, és így titulálja mintha bejött volna ez szánalmas, szóval onnan kb lehet egy szelója se jött be mert ki tudja miket vett ki belőle mindig...
-
duronx
senior tag
Végre sikerült megfogni egy kis pénzt
9485 Ft -
B-L-A-C-K
titán
Wehehe, és most az oldalon már ki is van véve a PSG hendi, így már értem hogy jött végig minden: [link]
Csak ha nem tudná valaki így indult a tipp:
2011. november 3.
48 Lazio - FC Zürich H 1,45
52 *(0-1) Paris SG - Slovan Bratislava H 1,54
55 Metalist Harkiv - FF Malmö H 1,24
58 Atl. Madrid - Udinese H 1,57
61 *(0-1) Schalke - AEK Larnaca H 1,33
64 *(0-1) Twente - OB Odense H 1,58Utálom az ilyen kamu dolgokat, ezt pofátlanságnak tartom így félre vezetni az embereket...
(#28305) umek7: [link]
-
wmarci
senior tag
Huh .. 5ből 2 jött idáig, és mármost szétizgultam magam. Rossz előérzeteim vannak.
-
janos1988
addikt
Legia tud loni, Psv meg nem, ne maaaaar
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez a tuti gyerek szólója is kuka, mondjuk meg is lepődtem volna bejön, egy próbát megért -1K.
-
janos1988
addikt
6-7 perc alatt nem muvel csodat a Psv...na mindegy. Majd holnap!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest