Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Hello,
teszt céljával felraktam én is. Első lépésként nézd meg a windows update-et, onnan jött le néhány frissítés. Utána goto Lenovo support oldal, és töltsd le a következőket (vista-s valtozatban, mikor néztem még nem volt 7 driver): hotkey driver, ultranav driver + ultranav util, acpi power management driver, active protection system, battery maximiser and power management features. Ennyivel kb el kellene, hogy tűnjenek az ismeretlen dolgok (illetve ha van ujlenyomat olvasód akkor szedd le azt a drivert is), de még van lan+modem driver vista alá, én azokat is felraktam. Ja és esetleg wlan driver. Nálam ezek vannak fenn, egy dolog kivételével működik is minden, ez az egy dolog pedig a wlan ki-be kapcsolás fn+f5 segítségével. Erre valakinek van ötlete? Fn+f12re megy a hibernálás, ezért szerintem nem az van, hogy nem ismeri a kombinációt.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest