- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nézegettem briósban meg energiagazdinál is ,de igazából nem jöttem rá az okára ... pl azt vettem észre, h hiába kapcsolom ki a speed steppinget setupban és kapcsolom maximumra, akkor is 1 gigán megy, ha programból thinkpad defaulton van ... viszont ami jobban zavar, az az, h thinkpad defaultban áram alatt a cpu adaptív módban van, de ennek ellenére eszében sincs felpörögni, bármit csinálok, 1 gigán megy (3 progi tesztjeit futtattam, az eredmények szerint is jóval lassabban megy, mint kéne). Viszont ha feltolom programból maximum perfomancera, akkor minden ok, annyit mérek minden teszttel, amennyit kell (nhc is 2.16-ot mutat ilyenkor, meg a sajátgépben is). Ha ezután visszaveszem thinkpad defaultra (cpu: adaptív), akkor az nhc marad 2.16-on, a sajátgép 1 gigát mutat, és most is jól szerepel a teszteken ... pedig semmiben sem különbözik most a gép a kezdeti, 1 gigán működő állapottól... érdekes, ez vhogy a t42p-men ezerszer flottabbul ment. Ki érti ezt?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest