- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Dr. Akula #8357 üzenetére
Az egyik ismerősömnek kb. fél éve van X61 tabletje, és volt már alkalmam jópárszor nyüstölni a kicsikét. Pont a múltkor néztük, hogy vajon karcos-e a képernyő, és sasoltunk néztem, egyetlen alig észrevehető karcolást találtunk rajta csak... A kijelzőt védő plexi nekem elég masszívnak tűnik, bár ahogy az eladónk előző gépéből kiderült, nem lehetetlen betörni. Ha ütődések ellen ugyan nem is, de akár komolyabb karcolások ellen is hatásosan véd az Invisible shield nevű spéci képernyővédő fólia (US Army fejlesztés, bővebb infó itt).
Ami a színét illeti, nekem használat közben nem volt semmi problémám vele, de most így visszaemlékezve nincs olyan nagy kontrasztja és fényereje, mint pl. annak a gépnek, amin a hozzászólást írom (HP 6730s).
A tábla PC-k hasznáról egy X61 tabletről született cikk hozzászólásai között parázs vita alakult ki a Technet (egykori PDAMánia) fórumán, belinkelem magát a cikket, és a szerintem legátfogóbb hozzászólást.
Ugyan itt-ott feltehetőleg túloz a kolléga, de postban lévő információk így is hasznosak a tábla PC-k világában kevésbé járatos érdeklődőknek.A másik kedvenc hozzászólásom a témában:
"Ingerszegény dizájn-t felhozni IBM-nek olyan, mint BMW-nél felhozni a hűtőrácsot, hogy nem tetszik."
Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest