- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Dr. Akula #8357 üzenetére
Az egyik ismerősömnek kb. fél éve van X61 tabletje, és volt már alkalmam jópárszor nyüstölni a kicsikét. Pont a múltkor néztük, hogy vajon karcos-e a képernyő, és sasoltunk néztem, egyetlen alig észrevehető karcolást találtunk rajta csak... A kijelzőt védő plexi nekem elég masszívnak tűnik, bár ahogy az eladónk előző gépéből kiderült, nem lehetetlen betörni. Ha ütődések ellen ugyan nem is, de akár komolyabb karcolások ellen is hatásosan véd az Invisible shield nevű spéci képernyővédő fólia (US Army fejlesztés, bővebb infó itt).
Ami a színét illeti, nekem használat közben nem volt semmi problémám vele, de most így visszaemlékezve nincs olyan nagy kontrasztja és fényereje, mint pl. annak a gépnek, amin a hozzászólást írom (HP 6730s).
A tábla PC-k hasznáról egy X61 tabletről született cikk hozzászólásai között parázs vita alakult ki a Technet (egykori PDAMánia) fórumán, belinkelem magát a cikket, és a szerintem legátfogóbb hozzászólást.
Ugyan itt-ott feltehetőleg túloz a kolléga, de postban lévő információk így is hasznosak a tábla PC-k világában kevésbé járatos érdeklődőknek.A másik kedvenc hozzászólásom a témában:
"Ingerszegény dizájn-t felhozni IBM-nek olyan, mint BMW-nél felhozni a hűtőrácsot, hogy nem tetszik."
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook FireFly G11
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest