- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
A posta miatt egy osztrák gép lenne jó, mert kint él az egyik haver így rajta keresztül simán el tudnám intézni, de ha nem osztrák akkor már angol, mert amúgy németül nem sokat tudok és biztos vagyok benne, h nyugtalanítana a német bill / os is, de sem angliába sem ausztriába nem találtam "rendes" új t400ast (amit találtam azok meg majdnem olyan drágák voltak mint itt nálunk), ezért néztem az amcsi ebay-t. ott legalább választék van, de aztán lehet, h csak én néztem be vmit.
Gondolom regelni sem lenne egy nagy kunszt, gondoltam akkor csinálok már egy rendes accot, de ott elakadtam, h válasszak statet, meg 10jegyü telszámot és inkább jöttem nyöszörögni, hátha csak lemaradtam vmi triviális dologról.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest