Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
szmissz
üzenetére
Mit monnyak erre?
1. Minek bootolni, hibernálásról és hibrid alvásról még nem hallottál? Ezek sebessége inkáb memórianagyság függő, oké.
1a. Gyorsaság: hát, gyorsabb procik, zabálósabb oprendszer, ez a helyzet. De ha a GUI válaszkészsége lassú neked, akkor erre is az a válaszom, hogy a Vista nekem gyorsabb. AKkor látok akadást, ha egy egy hete megnyitott, de nem használt alkalmazást akarok használni, akkor eltart pár másodpercig, míg valahonnan előkaparja az adatokat.
2. Lassulás: boot után vs 3 hét múlva, nem egy XP-hez viszonyítva. Mi az az XP? Nincs összehasonlítási alapom, csak egy régi desktoppal, de azzal nem tehetem meg, hogy ne indítsam újra rendszeresen, mert lehal. Közben lehet, hogy gyorsabb, télleg nem tudom.
3. Porrákorlátozás, nem tudom mire gondolsz, az UAC-ot kikapcsoltam, ciao. Munka közben nem darál, közben meg lehet, hogy indexel. Ki lehet kapcsolni azt is.
4. T61? Hahahahaha! Olyan böhömnagy géptől mit vársz?
5. Egyáltalán nem vagyok Vista rajongó, csak használom, mert az van (nem a Lenovo gépemen) Evone, egyetértek, azzal a kikötéssel, hogy az X41-en egyébként Ubuntu van, eddig csak Windowst használtam, de most kezd megváltozni a véleményem a Vista kényelme ellenére is
)Érdemben valaki a RAM kérdésre?
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)