Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Nosza klubtag lettem, egy X61s-el
Áruljátok el, már akinek van hasonló típus, hogy az L-es procik és maga a rendszer mennyire hevül, mert a jobb oldala huzamosabb használat után kicsik kellemetlen (bár meg lehet szokni). Annyival orvosoltam a problémát, hogy a linuxos acpi-n átírtam a min proc mhz-t 800-ra a max pedig 1200, plussz bónuszba felcsavartam a ventit egy kicsit, így a következő eredmények vannak:
CPU 46 fok
Mini-PCI 41 fok
GPU 43 fok
Akku 32
Mindez viszonylag magas szobahőmérsékleten. Ennek egyébként az lett az eredményem hogy viszonylag halk maradt, de nagyon kellemes rajta gépelni, mert szív egy kis levegőt a bill. felől is így gyakorlatilag a kezemet is hűti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I7-6600U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Air 13" M2/8GB/256GB/Magyar/Éjfekete/Garancia
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Áruljátok el, már akinek van hasonló típus, hogy az L-es procik és maga a rendszer mennyire hevül, mert a jobb oldala huzamosabb használat után kicsik kellemetlen (bár meg lehet szokni). Annyival orvosoltam a problémát, hogy a linuxos acpi-n átírtam a min proc mhz-t 800-ra a max pedig 1200, plussz bónuszba felcsavartam a ventit egy kicsit, így a következő eredmények vannak:![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)