- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
tpoor
csendes tag
Help!
Adott egy T40-es. Az installalas tutin ment, de amikor fel akartam tenni ra egy filmet, meg fenykepeket egy külsö USB-s HDD-röl lefagyott. Azota sokkal lassabb, allandoan megy a HDD (persze az akksi ettöl rövidebb lesz), es ugy 15 percenkent lefagy. Ilyenkor elötte beindult a HDD es olyan hangot ad, mintha ''karcolna''. Van amikor ezen tul lep, de legtöbbsör jön a kek kepernyö es a fizikai memoria hibajelzes. Inditasnal az esetek egy reszeben fel sem all a Windows. Mar probaltam PC-Doktort, mindenfele IBM-es öngyogyito mechanizmust, mindegyik nagyon nehezen ragja at magat rajta, es a vegen nem talal hibat. Egy restore-t is megprobaltam, de azt irja ki, hogy ezen USB-s meghajto elötti idöpontra nem tudja visszaallitani, mert valoszinüleg ''hibasan lett eltavolitva a külsö meghajto.
Mi segithet? format :c, vinyocsere? Hogyan tudom recovery CD nelkül ilyenkor a Windows-t ujra installalni? Vagy menjek a legközelebbi IBM-szervizbe?
Ja, a minden program es az anno bibist okozo faljok is virusmentesek es legalisak.
Elöre is köszönöm.
Aktív témák
- Acer Swift 1 laptop
- MacBook Pro 14 M2 Pro (16/512GB) - Alig Használt, 48 Ciklus!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest