Keresés

Aktív témák

• tpoor

csendes tag

Help!
    Adott egy T40-es. Az installalas tutin ment, de amikor fel akartam tenni ra egy filmet, meg fenykepeket egy külsö USB-s HDD-röl lefagyott. Azota sokkal lassabb, allandoan megy a HDD (persze az akksi ettöl rövidebb lesz), es ugy 15 percenkent lefagy. Ilyenkor elötte beindult a HDD es olyan hangot ad, mintha ''karcolna''. Van amikor ezen tul lep, de legtöbbsör jön a kek kepernyö es a fizikai memoria hibajelzes. Inditasnal az esetek egy reszeben fel sem all a Windows. Mar probaltam PC-Doktort, mindenfele IBM-es öngyogyito mechanizmust, mindegyik nagyon nehezen ragja at magat rajta, es a vegen nem talal hibat. Egy restore-t is megprobaltam, de azt irja ki, hogy ezen USB-s meghajto elötti idöpontra nem tudja visszaallitani, mert valoszinüleg ''hibasan lett eltavolitva a külsö meghajto.
    Mi segithet? format :c, vinyocsere? Hogyan tudom recovery CD nelkül ilyenkor a Windows-t ujra installalni? Vagy menjek a legközelebbi IBM-szervizbe?
    Ja, a minden program es az anno bibist okozo faljok is virusmentesek es legalisak.

Elöre is köszönöm.

• tpoor

csendes tag

Üdvözlöm a T. Nagyerdemüt!
    Igazabol masodik egysegnek - föleg cipelesre, 90%-ban internetre, filmet nezni es neha kis huncut jatekokra elcsabulni (Mahjongg, CMR2, NFS2) - van ket jelöltem:
    1. T23 hasznalt, PIII Moblie 1.13 Ghz, 256 MB, 30 GB, WLAN nelkül - ugy 200 € körül
    2. T40 hasznalt, 1.5 GHz Centrino 512 MB, 40 GB i tak dalse - ugy 440 € körül.

Kerdes: Szerintetek megeri-e ez az arkülönbseg a tudasbeli különbseget, vagy a T23 böven eleg ezekre a funkciokra?
    A WLAN fontos, de azt a T23-nal meg tudom oldani egy PCMCIA-al.

Elöre is köszönöm!

Aktív témák