- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1391 üzenetére
Köszi a linkeket, este megvizsgálom őket közelebbről.
Tény hogy ingyen cuccnak kevesebb a becsülete, de mentségemre legyen mondva hogy:
- tulajdonképpen a fizetésem kurtaságának ellensúlyozására kaptam én is laptopot (és ''nyúlom le'' azóta is az újabb beszerzéseket), tehát nem egészen ingyen van azért.
- a korábbi gépeim is ugyanebben a státusban szerepeltek, tehát az összehasonlítás során a hozzájutás mikéntje nem oszt nem szoroz
- egy értékelés során talán nem is baj, ha az ember szeme nem párásodik be a nehezen megszezett jav iránt érzett elfogultságtól
Ha a ventit és a sípolást sikerül valahogy elhalgattatni, akkor azzal a csalódás zöme ki is lesz pipálva, mert amúgy jó kis masina ez. Majd veszek hozzá egy kis passzív usb hubot. Arra meg eddig is nagyon vigyáztam hogy ne üssem-vágjam a készüléket (nincs is az Aceren egy karc se...), legfeljebb ezután is fogok
Hogy ne csak morogjak, megemlítem, hogy a WLAN-ja impozáns. Ahol a TM8000 csak 2 AP-t talál, ott ez 5-6-ot.
Viszont megint csak nem állhatom meg szó nélkül: csináltak rá egy egykezes zárat a fedélre. Néztem is, mondom, zannya, ezek mindenre gondolnak, nemhiába ez IBM... Hát nem. A gép alja nem elég nehéz, pontosabban ehhez mérten a fedél túl nehezen nyílik, így továbbra is csak két kézzel nyitható. Így fuserálódik el egy jó megoldás egy nulladolláros figyelmetlenség miatt
Most már csak az akksiidőt kell szemléznem, kíváncsi vagyok mit bír.
Összességében nekem továbbra is bejön a TP, és ha valaki azt kérdi hogy mit vegyen (nem a félmillás prémium kategóriából) akkor továbbra is habozás nélkül R60at fogok mondani. A T-vel szemben az R60 határozottan pozitív csalódás.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest