Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Obolony
üzenetére
Röviden: jó. Bővebben: nagyon jó.
Egyrészt kicsi és könnyű, ami a gyakorlatban jóval inkább meglátszik mintha csak a sima számokat nézzük (pl. 12.1" vs 15.4"). Második gépként használom, amíg 15.4"-es notim volt, mindig gondot okozott helyet találni neki az asztalon. Ezzel ilyen probléma nincs. Van hely kulturáltan rákötni a csatlakozókat, nem kell törni a kábelt. Tetszik hogy nincs a billentyűzet mellett üres sáv (faltól falig kitöltik a gombok, amik ugyanakkorák mint egy asztali gépen), csak annyi helyet foglal amennyit kell, többet nem. A kijelző (szerencsére) matt, sztem TN paneles, de notinál ez nem annyira számít. Viszont LED-es, ami amellett hogy állítólag fényesebb (nem maxon használom, szal nemtom mennyivel) kevesebbet fogyaszt (ez már inkább fontos). A felbontása már talán túl jó is, időnként közelebb kell hajolnom az olvasáshoz. Magyarországon ez a veszély nem fenyeget, csak a kisebb felbontűsú (1280x800) változatot forgalmazzák. De sztem az is bőven elég ekkora méretnél. A procija LV-s, ami igaz hogy nem ULV mint az X301-ben, viszont gyorsabb is (1.8 GHz vs 1.4). Mivel a procin kívül más alkatrész is van a gépben, valszeg %-ban nem jelentene akkora fogyasztáscsökkenést az ULV az LV-hez képest, mint az LV a hagyományoshoz képest. (Igaz azóta bejelentették már az 1.6 GHz-s ULV procit, de olyat még sztem nem szerelnek be.)Most épp ezt használom, mert az asztali gépben behalt a RAID vinyók egyike. HD filmet lejátsza, játékon kívül mindent tud amit az asztali, tehát nem érzek semmi olyat hogy korlátozva lennék a géphasználatban.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyrészt kicsi és könnyű, ami a gyakorlatban jóval inkább meglátszik mintha csak a sima számokat nézzük (pl. 12.1" vs 15.4"). Második gépként használom, amíg 15.4"-es notim volt, mindig gondot okozott helyet találni neki az asztalon. Ezzel ilyen probléma nincs. Van hely kulturáltan rákötni a csatlakozókat, nem kell törni a kábelt. Tetszik hogy nincs a billentyűzet mellett üres sáv (faltól falig kitöltik a gombok, amik ugyanakkorák mint egy asztali gépen), csak annyi helyet foglal amennyit kell, többet nem. A kijelző (szerencsére) matt, sztem TN paneles, de notinál ez nem annyira számít. Viszont LED-es, ami amellett hogy állítólag fényesebb (nem maxon használom, szal nemtom mennyivel) kevesebbet fogyaszt (ez már inkább fontos). A felbontása már talán túl jó is, időnként közelebb kell hajolnom az olvasáshoz. Magyarországon ez a veszély nem fenyeget, csak a kisebb felbontűsú (1280x800) változatot forgalmazzák. De sztem az is bőven elég ekkora méretnél. A procija LV-s, ami igaz hogy nem ULV mint az X301-ben, viszont gyorsabb is (1.8 GHz vs 1.4). Mivel a procin kívül más alkatrész is van a gépben, valszeg %-ban nem jelentene akkora fogyasztáscsökkenést az ULV az LV-hez képest, mint az LV a hagyományoshoz képest. (Igaz azóta bejelentették már az 1.6 GHz-s ULV procit, de olyat még sztem nem szerelnek be.)