Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Na, hát a játék nem rossz, 1-2 órát játszottam csak vele, de ahogy elnézem, van benne mit csinálni.

Viszont a 25-30fps minimum beállításokon eléggé élvezhetetlen számomra a 60Hz-es monitoron (igen engem tényleg zavar, kissé megfájdul a fejem), szóval azt hiszem ideje lenne lecserélni a 7950-et...

-
törölt tag
Itt is tweakelni kell mert alapból 30 FPS: [link]
7. Improve cutscene framerates and force them to run at 60 FPS
Navigate to "C:\Users\USERNAME\Documents\The Witcher 3" and open the "user.settings" file with a text editor such as Notepad, then search for the following variables and edit them as shown below:
[Visuals]
MovieFramerate=60.0
MovieUbersampling=false(#897) Prosector: nV vezérlőpultban a Witcher 3 profilhoz beállítottam a max. performance módot adaptív helyett és egy restart után megjavult (bár lehet nem ettől). De továbbra is csak akkor indul el, ha kitörlöm a mentéseket...
-
csaba951
veterán
Egy ekkora méretű open world játék esetében teljesen irreális elvárás az, hogy készen adják ki. Egyszerűen túl sok hibalehetőség van benne. Ha "készen" adnák ki akkor:
* vagy 1000+ €/db áron kellene adniuk, amit csak igen kevesen fizetnének ki
* vagy 20+ évig készülne a játék, és szinte senki nem akarna már ilyen elavult grafikával/játékmenettel játszani.Pont az a természetes, hogy premierkor egy bugtenger. Ez nem gond, csak foglalkozzanak a készítők a kijavításukkal!
-
törölt tag
Mondjuk kíváncsi vagyok milyen lett volna ha január/februárba jön ahogy eredetileg tervezték...
Sikerült megoldani a GPU clock bugot (no idea how, restart és működött - szerintem crashel miatta a driver és azért szabályozza le 500-ra utána) erre megint nem indul el. Ha kitörlöm a mappát elindul, de kezdhetem elölről
-
D5
aktív tag
Mondjátok, hogy legalább a cutscene-ekben nincs akadozás (mint a DA:I-ben)....

-
GrG1210
aktív tag
Én meg még mindig a futárt várom , francos GLS
. -
csaba951
veterán
Inventory/Bestinarium kifagyás ellen:
* Maximum Képkocka Per Másodperc: korlátlan
Nálam ez megoldotta.A fentin kívül ezek segíthetnek még:
* VSinc: Ki
* Képernyőmód: Keret nélküli ablakosSzerintem a víz alatti irányítás nagyon gáz! Össze vissza forgolódik a karakter.

#860 donki
Nagyobb a játék világa, mint a Skyrim-é. Ha nem úgy lenne ahogy írtad, akkor pár óra alatt legyőzhetetlen lennél, és onnan kezdve unalomba fulladna a játék. -
nejad
aktív tag
no para emberek, fél napos a játék
-
paye
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
A Net tele van a kifagyásokkal, főleg Inventoryban fagynak ki... / Akár csak nálam
/ -
vegitossj7
addikt
Az még hagyján, hogy random kifagy az egész, de hogy a Gwent-ben nem tudok passzolni, és ezért kapok ki, az már tényleg megsüvegelendő.

-
Anubris
őstag
Srácok az miért van, hogy nem tudok egy jelet sem használni, nem töltődik újra az állóképesség, mindegy ha meditálok, vagy harcban várok rá.
-
törölt tag
válasz
Prosector
üzenetére
Afterburner nem is ment, csak a kép miatt raktam fel mert a steames képkészítő nem működik még a W3 alatt. Driverből meg két rendszert próbáltam: W10-en a .84-es, W8.1-en a "Gameready" W3 driver mindkettővel csinálja úgyis ha maximum teljesítményre állítom a W3 profilt.
(#881) Balu972: Nálam intro alatt szaggatott és crashelt, utána is csak úgy indult el ha kitöröltem a W3 mappát a dokumentumokból.
-
Balu972
aktív tag
Nektek nem fagy le időnként? Ma másodjára indítom újra a gépet, pedig ram van bőven (16 GB), ssd, miazmás.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Anonymus X
üzenetére
A konzol játékpiac jóval tekintélyesebb profitot generál, mint a PC játék. Profit maximalizálás céljából a játékosok konzolra terelése a cél, aminek sajnos kiváló példája/áldozata TW3 grafikai butítása.
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Valaki tölti már lefelé a nvidia redeem code val a witcher 3 -at?
Milyen országot adott meg a kiválasztásánál a redeem.geforce.com oldalon?
Én beirtam a kódot de semmi nem történik visszadob az eredeti oldalraMár megy

-
Anonymus X
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nem az lenne az érdeke a - troll on -
gonosz, csúf- troll off - nVidiának, hogy megmutassa a - troll on -gagyi, drivert írni nem tudó- troll off - AMD-nek, mit tud a PC a konzollal szemben?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lehet változatni a felirat méretét és színét?
Ha igen, hol?
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
2560*1080 -as felbontást be lehet állítani vajon?
Mondjuk, ma, vagy legkésőbb holnap este meglátom...
Üdv.
S -
1m1s
tag
Sziasztok!
Gtx660+i5 2400 átlag 30-40fps fhd-ban full lowon, de ez szinte lényegtelen mert ha feljebb állítom a grafot akkor is tudja hozni ezt a szintet...
Jól látom hogy nem lehet 1280*720-ra állítani a felbontást?Olyan opciót se látok hogy, 16:9-ről 16:10-re állítható a képarány.
A játék zseniális lenne, de indokolatlannak tartom ezt a gépigényt... -
donki
senior tag
A felszerelések szint követelménye elég nagy csalódás. Így gyakorlatilag semmi szabadság nincs a játékban. Ha az ösvényről letérek akkor jönnek a kemény szörnyek, akik egy csapással megölnek. Ha pedig mégis győzök, akkor jutalmam egy kard, aminek semmi hasznát nem veszem, 30 szinten keresztül csak foglalja a helyet... Ez így hogy?
-
Angel1981
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ok, értem, köszi!
Igazából a VGA cserét már fontolgatja egy ideje, inkább a CPU miatt voltak paráink, mert ha esetleg az is gond, akkor ugyebár sokkal komplikáltabb az eset...
(Ami egyébként ciki lenne a játékra nézve, mert egy játék 70-80%-ban a VGA-n kell, hogy múljon.) -
donki
senior tag
Nekem úgy tűnik, hogy mind a szörnyek mind a mellékküldetések nagyon kevés xp-t adnak.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , már tűkön ülve várom a futárt , az asszony + a gyerek leadva nagyihoz
, reméljük jó lesz.. -
irhejja
tag
Sziasztok!
Játszik itt valaki AMD CPU-n (esetleg FX-83XX)?
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok.
Jelenlegi configom:
Intel Q9550 (Kb egy AMD CPU Phenom II X4 940-es egyenlő a teljesítménye, ami a minimumja a játéknak) , Radeon HD4850 1GB + 8GB DDRIII RAM
Ha a VGA-t lecserélném R7 265-re, akkor lenne esélyem hogy minimumon eljátszogassak a játékkal 30fps tájékán? -
Anubris
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Még a Foliage Visibility az ami nagyon sokat lehúz ha ultra-ra teszik.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Angel1981
üzenetére
Ezen oldal szerint. Max beállítások mellett (HW és HBAO nélkül) 1080p felbontáson 10 fps-t tud kicsikarni magából. Ha kellően le van véve minden beállítás minimumra és a felbontás is, szerintem ki lehet hozni belőle egy 30 fps-t.
-
Anubris
őstag
-
Angel1981
veterán
Üdv Urak!
Öcsém nagy rajongója a játéknak, következő a konfigja:
i5 2500K
8 GB RAM
ref. HD 5950
Win 8 64 bitA jelenlegi visszajelzések alapján mit tudni, ezen elfut?
(Tudjuk a hivatalos minimumot, csak reméljük, hogy nem kell betű szerint venni...)
Köszi előre is! -
donki
senior tag
Én rengeteg hibát találok a játékban. És az útkeresés is egészen kiforratlan. Ha felállok egy járdaszegélyre, akkor már semmit sem tudnak kezdeni velem az ellenfelek. Állnak egy helyben amíg agyonlövöldözöm őket nyílpuskával.
Azért ez meglepő, mivel majdnem az összes kritika maximum pontos volt. Vagy talán a kritika megrendelése mellé egy Nvidia hirdetést is kaptak ajándékba? -
törölt tag
970 en húztam egy nagyot,mindent felnyomtam csutkára a játékban,fps-t nem mértem,de nem akad,szemre olyan 40-50 lehet.Grafikával is elégedett vagyok,kicsit talán mese/kifestőkönyv színvilága van,de ez egyedi ízlés kérdése.Jelenleg úszkálok és fűcsomókat nézegetek,mert nem akarom felfalni a játékot egyből.

-
BoneDragon
veterán
Nagyon durva mikor közeledik a vihar, nem semmi mennyire élethűen megoldották! :-o
-
Vistaboy
veterán
Na, kipróbáltam, bár még csak éppen az elejét (az oktatórészt). A grafikával szerintem nincs komolyabb probléma, GTX 980-on mindent csutkára tolva szépen fut nálam 1920x1200-ban. Mondjuk FPS értéket nem mértem, de szerintem bőven megvan a 40-50, mert a 30-at már elég ricegősnek érzem és itt semmi ilyesmi nem volt.

A karakterek - szereplők, szörnyek, állatok, stb. - szépen ki vannak dolgozva, viszont a környezet néhol elnagyoltnak tűnik. Nem csúnya, csak valamiért olyan, mintha az élőlények nagyobb hangsúlyt kaptak volna, mint a táj. Néhol még homályos textúrákat is fel véltem fedezni, szerencsére nem sok helyen van ilyen.
Az irányítás jó, viszont az oktatórésznél volt pár gyakorlat, amit csak több próbálkozással sikerült megcsinálni. Akárhogy nyomogattam is az adott gombot, Geralt mindig mást csinált, mint kellett volna. Viszont a magyar feliratokban sok a helyesírási hiba és hiányosak a szavak, sőt, néhol a fordítás sem stimmel (pl.: fortress = erődítmény, nem pedig erősség). Valahogy az az érzésem, mintha nem lenne lektor a CD Projektnél, aki átnézi a szöveget, mindenesetre sok hiba maradt benne.
MOD: Első pillantásra ennyi, majd meglátom, később milyen lesz a történet, hiszen az a lényeg.

-
OddMan
őstag
ref. HD6970 2GB kártya és egy Xeon E3-1220 v2 3,1GHz 4magos CPU valamint 8GB DDR3 ram szerintetek elég lesz hozzá? Délután megyek átvenni a játékot, de kétségeim vannak. A videokártyámat majd le akarom cserélni, de azért jó lenne már ma is egy picit játszogatni.
-
donki
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Folyamatosan lenyomva kell tartani a gombot, nem csak egyszer megnyomni.
-
BoneDragon
veterán
Van aki talált már rúnakövet? Odamegyek useolom, letérdel, de nem történik semmi. Néztem videót róla, elvileg kapnom kéne egy képesség pontot...
Ha találkozik vele valaki írja már le pls, hogy működött e neki! -
pipo112
őstag
üdv all
ma reggel én is próbáltam a gtx 680-on is szépen megy fhd-ban az nv experience beállításával , ahogy néztem high és pár dolog ultrán van szvsz egy szavam sincs a game nagyon szép lett és szerintem elég jól optimalizált is.
Fps-t még nem mértem de majd este azt is konfigom az adatlapomonejj de vártam már ezt a játékot 1 éve készülök rá
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
billentyűkiosztásnál alapból nektek sincs hozzárendelve az erős támadás egy billentyűhöz sem? Korábban azt hiszem az egyik egérgomb volt más részeknél, de most mást rendelt hozzá.
-
Viper26
nagyúr
Steam éppen tölt valamit, gyakorlatilag ez kimerül abban, hogy 0 kb a sebesség..pedig tegnap megvolt a preload.

(#827) Vistaboy.:
Én is a saját szememnek hiszek majd inkább.

Lehet mire végez a letöltés ideér a GTX 980.

-
Vistaboy
veterán
Végre megérkezett!!!

Egyelőre még töltődik lefelé, úgy fél óra múlva már ki is tudom próbálni. Majd megírom az első tapasztalatokat, kíváncsi vagyok, hogy miképp fest a végleges kiadás. A videókon eddig már annyi mindent láthattunk, de mégiscsak az az igazi, amikor az ember a saját gépén indítja el.

-
horvi0813
tag
Sziasztok gyors visszajelzés AMD kártyásoknak!
Konfig:R9280x, i5 4670k 4.0Ghz, 8Gb Ram
High beállítások mellett, növényzet Ultrán és talán a karakterek is, HairWorks OFF, FullHD, minimális élsimítás
Min Fps 40 Max 65 általában 50-55öt körül tarja magát és gyönyörű így is a játék sokkal szebb mint a W2 volt, pedig az még mai szemmel se csúnya és annyira magába szív a hangulat hogy nem fogsz tudni szomorkodni a szőrös kutyák hiányától persze azért kipróbálva, nagyon tetszetős de felezi kb. az Fps-t...
akinek Nvida HighEnd kártyája van az most nagyon örülhet, de AMDsek se keseredjenek el mert nagyon szép minden így is és én ezek után se váltanék Nvidiára pláne így DX12 előtt..
Na megyek is játszani... Sziasztok! -
horvi0813
tag
Sziasztok gyors visszajelzés AMD kártyásoknak!
Konfig:
High beállítások mellett, növényzet Ultrán és talán a karakterek is, HairWorks OFF, FullHD, minimális élsimítás
Min Fps 40 Max 65 általában 50-55öt körül tarja magát és gyönyörű így is a játék sokkal szebb mint a W2 volt, pedig az még mai szemmel se csúnya és annyira magába szív a hangulat hogy nem fogsz tudni szomorkodni a szőrös kutyák hiányától persze azért kipróbálva, nagyon tetszetős de felezi kb. az Fps-t...
akinek Nvida HighEnd kártyája van az most nagyon örülhet, de AMDsek se keseredjenek el mert nagyon szép minden így is és én ezek után se váltanék Nvidiára pláne így DX12 előtt..
Na megyek is játszani... Sziasztok! -
Radnix
senior tag
-
D5
aktív tag
Szabad kérni egy-két screenshotot tőletek (fullHD, high beállításokkal), vagy ez nem az a fórum? (Azért kérlek titeket, mert én már nem hiszek a neten lévő képeknek.)
-
donki
senior tag
Külön tetszik, hogy amikor elindítom a játékot, villámgyorsan megjelenik a menü, és a visszatöltés is kb pár másodperc.
A kedvenc NPC-m idáig a herbalista nő White Orchard-ban Munka közben elég érdekesen görnyed az asztal fölé feszülős nadrágban.
-
Xerxész
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Milyen konfigurációval és beállításokkal játszol?
-
BoneDragon
veterán
Szerintem brutálisan jó lett a játék. Küldetések nagyon jók, viszont találkoztam 1-2 buggal. Pl az egyik küldetésnél beragadt a kutya és nem tudtam tovább menni. Grafika nagyon szép szerintem, panaszom nem lehet rá. Ráadásul a patchekkel csak jobb lesz a game.
-
törölt tag
Ilyen szar patchelést mint amilyet a steames preloadnál csináltak még nem láttam egy játéknál sem.
1 órája tölti/patcheli/bontja a 25 GB-os játékot, a GTA V 60 GB-vel tartott ennyi ideig.
Arról nem is beszélve, hogy 50 GB szabad hely kellet mert először kibontja a preloadot, utána patcheli és ezután másolja át a kész helyre... -
irhejja
tag
válasz
bpatrick
üzenetére
Ilyenen már nem lepődöm meg nV által támogatott játék esetén... de azt gondoltam, hogy "saját" hardwer-en jobban fog futni és egy GTX 980 elég lesz az "Ultra" beállításokhoz 1080p felbontás mellett.
Reggel meló előtt volt 5 percem kipróbálni (konfig a profilomon), rögtön felhúztam minden Ultra-ra (beleértve nV féle Hairworks effektet) és meglepően jól futott... Majd délután vissza veszek a beállításokból itt ott, szerintem High és Ultra között meglesz a ~60 fps

No meg, gondolom AMD részről is várható valami optimalizált driver hamarosan

-
tomas51
senior tag
válasz
Montesantos
üzenetére
Szia.
Ezt nem néztem, csak egy gyors teszt volt meló előtt.
Este tudok neked választ adni ha megfelel, vagy nézz utána.Üdv...
-
nonsen5e
veterán
Ríviai Geralt felvett battle.neten.

-
bpatrick
csendes tag
-
_Gugu_
tag
Ha esetleg valakit érint csak teljesítmény hasonlítgatás miatt
I5 4210U
4GB RAM
Nvidia 840M (nem X hanem sima)Minden minimumon, nagyon nyögve de elmegy (szaggat mint a fene, de sajna szabi ma kieset helyette marad a lapos)

-
Balu972
aktív tag
Gtx 760-al megy mar valakinek?
-
Atilla001
senior tag
Valaki tudja, pontosan mit eredményez a witcher2 mentés áthozatala? Mert pont van és pont jók.
thx..
munkaaaa
-
tomas51
senior tag
Sziasztok!
GTX970 SLI teszt: Saját videó.
Minden maximumon FHD-ba, felvétel nélkül kb + 5fps.
Elég stabil a motor szerintem, a felvétel 60fps-be történt.
2560x1440-be átkapcsolva (ami a monitor natív felbontása) nagyon szép a játék nincs rá panaszom.
1440-be az fps 63-68 között ingadozik nagyjából, itt is elég stabil. -
nonsen5e
veterán
Lehetséges, hogy rögtön az első küldetésnél bebugolt a játékom?

Kell 3x counterattackolni. Első kettő nevetve megvolt, utána már 20 perce szarakodok a harmadikkal, nyomom mikor kell a right clicket, de csak parryzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezért notebookon lemezkép, majd másol és install... 

.

A postáskisasszony az orrom előtt rakta a mérlegre. A külső kartonnal együtt nyomott 7.3 kg-ot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry