Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gugu_
tag
Igazából a grafika sem rossz, irtózatos hangulata van, a növényekkel kéne valamit kezdeni... de egyébként szerintem teljesen vállalható a dolog.
-
gradient99
tag
Próbálta valaki HD7870-en vagy 270/270X-en? Ha igen, tudna nyilatkozni egy fpst meg beállítási értékeket?
-
Nazara
őstag
Valaki GTX 960-on próbálta Full HD-ban? Érdekelne milyen FPS-eket produkál, nekem csak holnap érkezik a játék.

-
donki
senior tag
Szerintem nem rossz a grafika abban az értelemben véve, hogy igazán hangulatos. A játék maga pedig nagyon jó. De tény, hogy a grafika terén ennél többre számítottam.
De a játék nagyon jó! -
TTomax
félisten
Minden kimaxolva 1440p 70-90fps... sli brutálisan jól skálázódik. (Titan X SLI 1300/1750 SSC órajelén megy) A játék rendben van,grafika nem igazán .
-
_Gugu_
tag
GOG os verzió szépen hibátlanul automatikusan patchelt.
A növények leveleivel van bajom egyedül, a szél annyira nem zavaró viszont egyelőre marha hangulatosnak tűnik.
-
vegitossj7
addikt
Kalap fos az egész... gépem, de mégis megy stabil 30 fps-el egy g1630-as procin High-Mediumon,1650x1050-ben. (Celeron)
1-2 patch, oszt csodás lesz.

-
Yllgrim
őstag
Nekem tetszik, a grafika szep szerintem, bar vannak elnagyolt dolgok, targyak, a tavolban levo dolgok.
Maga a jatek amugy jo, hangulatos, jo a felvezetes, lenyomtam egy tutorialt meg elmentem az elso faluig.
Jo kis jatek lesz ez, reszemrol megerte a 20£-ot, jo szorakozas lesz ez nekem egy jo ideig.
Hairworsks-el minden maxon 27 FPS, anelkul 44... Erdemben sokat nem ad hozza, uh NV effekt sokat szamit (kapcsold ki a fenebe magyaran
, NV kartyas leirhatna nala mennyi FPS valtozast hoz. -
donki
senior tag
Remélem mindenki jól kipihente magát, mert perceken belül erre nagyon kevés mód lesz...

-
1m1s
tag
nem értem ti hogyan toljátok már...
-
Atilla001
senior tag
20FPS átlag ultrál.. LOLmár
-
1m1s
tag
vépéeneztek?
-
Drizzt
nagyúr
Hát, én leszedtem az 1.0.1-es patchet, s nem lehet futtatni, mert nem megfelelő windows verzióhoz van, vagy mit ír... GoG-ról van. Leszedtem vagy 5-ször, hátha a netem szopat, de nem.
-
törölt tag
Éssssss igeeeen megy.

-
Fú, nem semmi a grafika

-
Atilla001
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
-
MrTwister
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nekem GOG Galaxyben éppen most updatelt valamit, lehet a day 0 patch? Apropó nektek is megjelent 2 DLC a letöltési listában!
Szerk: nálam már fut is a játék! Yesssssssssss!
Bizonyíték, nem ígéret:
[link] -
Asbee
veterán
Nálam megy.

-
GypsFulvus2
őstag
Na, a GOG szervere kifingott a túlterheléstől. Ilyen se volt még.
Ch0b: Ez aranyos.

-
Ch0b
tag
A start előtt még egy gyors legit downgrade video

-
Balu972
aktív tag
Kicsit azért sajnálom, hogy nem lesz apropója ennek a közös tervezésnek, várakozásnak...

Na jó csak vicceltem, jáccunk má! -
vegitossj7
addikt
Na, már nem kell sok.

-
troland26
őstag
Tisztára olyan érzésem van mint karácsonykor vagy szilveszterkor .....

-
Yllgrim
őstag
Hasznald egeszseggel, jo kartya a 980, de nekem mar nem volt erdemes arra ramenni most, nem hoz annyit amennyit belefektetnek, en mar megvarom a 390X-980Ti duo-t (vehetnek TX-et is de az meg... nem az en vilagom) es majd akkor kiderul, addig egyszer kitolom a jatekot.
Jo a launch trailer is, lesz mit csinalni, ket es fel ora a kezdesig
Belenezek aztan majd holnap munka utan elkezdem
Itt ejfelkor indul a buli, kellemes varakozast, toltogetest es jo jatekot!Nagyon remelem nem volt igazam ma es csak raultem a hiszti train-re

-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Kint lesz biztosan,csak amit linkeltem,annak már van ' látszatja.
-
törölt tag
Fellőtték a tartalmat a hivatalos letöltési oldalra [link],ugyan még inaktív,de lassan célegyenesbe fordulunk.
Yeeeees. 
-
törölt tag
980 ra mit dob a Gef.Exp? Bedobhatna valaki egy képet róla,illetve legalább,hogy mi a jelentős difi 970-hez képest.
-
Ch0b
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
"borbélyházról" van szó

-
dergander
addikt
Nekem az első dolgom a borbélyházba lesz,ott kezdem a játékot
Nagyon jól kivannak dolgozva a nők... 
-
törölt tag
nV kártyára meg lehet nézni mit ajánl a Geforce Experience, 970: [link]
-
MrTwister
őstag
Még 5 óra az aktiválásig!
Kiváncsi vagyok full HD-ban, hogy megy majd a konfigomon. 
-
Televan74
nagyúr
válasz
gradient99
üzenetére
Iszonyatosan jó lett!

Ha még egy hetet kell várnom az új processzora akkor megőrülök.1-2 napot még kibírok,de többet nem.

-
_Gugu_
tag
Na srácok jó éjszakát, szép álmokat, megyek lefeküdni mert holnap korán kel kelni

-
válasz
gradient99
üzenetére
Rohadt jó volt!
Miközben néztem, végigfutott a hátamon a hideg! :
-
Nazara
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Ez nagyon hangulatos lett, wáá, legyen már szerda.
(igen, nekem csak akkor érkezik meg
.) -
BoneDragon
veterán
válasz
gradient99
üzenetére
Jó lett!

-
gradient99
tag
[link]
Itt egy újabb launch trailer, szerepel benne Thaler, Letho, Vernon Roche, Philippa és még Ves is
-
törölt tag
The Witcher 3: Wild Hunt Graphics, Performance & Tweaking Guide
Bloom/Motion Blur, Chromatic instant off

-
horvi0813
tag
Twitchen most néztem XboxOne-s gameplayt, ha már vki PCje tudja hozni a XOne-os grafikát (és szerintem nagy átlag ennél magasabb grafikát is bírja majd) nem fog csalódn szerintem, már ott is elég szép és annyi a tennivaló, hogy nem lesz időd a 2Ds fűszálakon siránkozni.
-
feldeci
tag
Én pl nem a Witcher 3 miatt vettem GTX980-at és most is ezt venném, nem a 970-et. Van, hogy az az 5FPS a különbség a bántja a szemem / nem bántja a szemem között.. amúgy tavaly november óta DA:I-vel ütö(ttem ma éjfélig
) el az időm és ott is vannak olyan régiók (pl. Emerald Graves) ahol abban sincs meg a vsync 60, csak 50.. szóval tényleg kár a fikaáradat, majd ha kijött és tényleg ronda (kötve hiszem). -
Nazara
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Valóban nem döntheti el senki, azonban nem lehet ráhúzni a grafika miatt a játékra, hogy "átverés", "bukás", stb. Ez, ahogy irtam is, egy szempont, melyben ha nem is kimagaslót, de az idei átlagot mindenképpen hozza, mig a többi esetben sokkal többet fogunk kapni, mint más játékoktól (DA: I pl.)
Nem a fikával van bajom, hanem annak a mértékével. Megjelenés előtt, valós tapasztalat nélkül mondja szinte mindenki a magáét. Ebben nyilván benne van már várakozás miatti frusztráció, és a Youtube-on látott "rosszabb" grafikájú gameplay videók okozta "sokk" is.
A linkelt kép meg tökéletes.

(#728) donki: Az NVIDIA is pénzelte a projektet.
(#723) Yllgrim: A mai világban sajnos elképzelhetetlen szvsz, hogy valaki kiálljon, és őszintén azt mondja, hogy ezt elb*sztuk/tam) sajnos, mindenki csak terelni próbál, és kerülni a felelősség-vállalását. Én is elvárnám alapból a "cutting edge" grafot, de ez a szememben meg is valósult. Ez lesz a legszebb játék, amivel valaha is játszottam, ebben a jelenlegi, már downgrade-elt Youtube videók alapján is biztos vagyok.
(#717) GypsFulvus2 : Most játszottam újra kétszer a második részt, nem akarom hasonlitgatni, de nekem az eddigi végleges videók alapján sokkal kidolgozottabbnak tűnik a harmadik rész, arról nem is beszélve, hogy az egész játék sokkalta nagyobb lesz. De térjünk majd vissza erre pár nap múlva.

-
Titanone
tag
Azért komoly twitchen már a 4-dik legnézettebb csatorna és még meg se jelenet

Erős hypeja van ennek a játéknak. Engem is csak azért érdekel a grafika ,mert ati 7850 2gb-em van és megérett a váltásra. Ha meg hát jön ez, akkor váltunk majd most. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Csőjátéktól azért q-ra messze van. A DAO pl. , az csőjáték volt. A TW 2 valahol félúton az ow és a csőjáték között.
-
Yllgrim
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ha valaki ezert az 5FPS-ert adott 200e-t... Aldom az eszem, hogy nem ereztem ennyire fontosnak, annak a penznek tudok jobb helyet is. 980GTX is a tesztek kozott...
-
Balu972
aktív tag
Srácok, nem azért rágjuk ezt a grafikai témát, mert már mindeki az órát lesi?

Hálásabb lennék, ha valamit az előzmény sztorik szálaiból gombolyítanánk ide, mert volt egy pár és régen volt a W1 és W2.

-
D5
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Morrowind
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
mert ha PS1 vagy Gameboy grafikája is lesz
Még a végén befigyel a fekete-fehér desing is.

-
Lézerparaszt
őstag
Igazad van, attól az íze még ugyanaz.
És azt senki nem döntheti el hogy mi a fontos egy akármilyen játékban. Akinek jobb gépe van, az szerintem annyit megérdemel hogy a grafikát is fontosnak tekinthesse (ha már arra épült a reklámkampány) még ha a tartalom jó is. Egyébként ha nem lenne az, nem lenne fikázó sem, meg össznépi felháborodás sem. Lehet hogy még mindig szépen fog kinézni a játék, de nem abból van a vita, hanem hogy a kiadók egyre gyakrabban nézik le a vásárlókat ilyen és hasonló dolgokkal. Ezek után meg van a "fikázók" tábora és azok akiknek mindegy hogy mit kapnak.Félreértés ne essék, én is ugyanúgy várom a játékot mint a mindegyesek tábora, mert ha PS1 vagy Gameboy grafikája is lesz, azért élvezni fogom.
-
donki
senior tag
Ezt az Nvidia-ra optimalizálást nem is értem. Alapvetően nem konzolra írták? Abban meg AMD hardver van. Legalábbis a PS4-ben.
Na mindegy, úgyis azt gondoltam, hogy egy ilyen játék minden pénzt megér, úgyhogy rongyos kétszázezerért nem fogok itt siránkozni...
-
Yllgrim
őstag
válasz
üzenetére
A jatek biztos gyonyoru, varjuk meg a holnapot, most eleg sokat Crysis 3-azok, majd azzal osszehasonlitom.
Biztos lesz par apro kis patch ami sokat fog dobni a jatekelmenyen, a tegnap linkelt 290X-es videot HD-ben megnezve latszik hogy szep lesz nagyon. meg 9 ora es megnezhetjuk a sajat szemunkkel is

-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ehhez hasonlót linkeltük feljebb is ott is 45 FPS volt az átlag, Titan X-en meg 66 úgy, hogy az Ultra nem a maximum. Openworld ide vagy oda, nincs megjelenítve az egész terület + a látótáv is elködösíti a távoli részeket. Annyira nem néz ki jól a játék, hogy ez indokolt legyen és ez a baj...
-
BoneDragon
veterán
"GTX 970 GPU, i5-2500K CPU (4x3.3GHz), 16GB RAM.
Ultra: 40 - 50 FPS, dropping to near 30 in some conversations. Disabling HairWorks immediately adds 5-10 FPS, dropping shadows down to from ultra to high in addition gives smooth close-to-60 performance.
Medium: 70-100 FPS
Low: 100-120 FPS"PC gamer oldaláról
-
Yllgrim
őstag
Nem a ket pontert megy szerintem a diskurzus.
Sajnos ma mar ilyen vilagban elunk, hogy megigernek valamit aztan nem szallitjak. Az hogy hany % az mar erdektelen, ha veszel egy autot akor elvarod hogy az az auto ugy mukodjon ahogy megvan hirdetve, az 5% elteres lehet akar a valto is, ami nem mukodik, vagy a computer ami nelkul max tologathatod, vagy ha veszel egy hazat es az az 5% mondjuk az alap, amibol kisporoltak a cementet...
A gond ketretu, ok altatnak minket es magukat valamivel amit utana nem tudnak megcsinalni. De ezzel sincsen gond, akkor mondjak azt hogy ezt akartuk elerni, de a jelenlegi eroforrasok alapjan nem megvalosithato. Pont.
Amikor azt nezem hogy jobb jatekelmenyem legyen a gepen, akkor nekem fontos hogy a grafikai vilaga IS "cutting edge" legyen, a tobbirol az elozo reszek alapjan sejtem hogy professzionalis lesz.
Osszefoglalva: En nagyon varom a jatekot es egeszen biztos vagyok benne hogy rengeteget fogok vele jatszani es nagyon varom. Elegedett leszek a grafikaval es a teljesitmennyel is es nagyon remelem hogy par ora utan el fog tunni bennem az az erzes hogy nem azt kaptam amit igertek, amiert penzt adtam ki.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, Dying Light, GTA V a két utolsó Arkham játék és a Skyrimet is beírom mert bár nem ilyen szép alapból, de 3 évvel ezelőtt jelent meg.
"ami ekkora területtel bír és töltő képernyő sincs benne."
Pár másodperces Loading képernyőket szerintem sokan beáldoznánk alacsonyabb gépigényért/szebb grafért ez nem egy MMO... Bár a fenti játékok közül is van olyan ahol szinte alig/nem is tölt.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Van jó pár Openworld játék kisebb gépigénnyel és hasonló/jobb látvánnyal (mondjuk ow-hez mindig is erősebb CPU kellett inkább).
Amúgy meg mi értelme az openworldnek ha elvész a hangulat mert egy nagyobb városban/faluban van 3 NPC... -
Televan74
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én nem sírok.Gépem sincs és egy 290X -el rendelkezem. Én nagy csodát nem várok,és ezt tudtam is mikor cseréltem a GTX980 -at a 290X -re.

(#718) BoneDragon +1

-
BoneDragon
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ja csak a 2. rész egy cső játék volt, naná hogy szép. Viszont ez openworld...
-
GypsFulvus2
őstag
Azért még hozzá tenném 3. pontnak az eltúlzott gépigényt. A downgrade-elt grafikai szint nem sokkal haladja meg a TW 2-ben látottakat (sőt pl. az 1. fejezet dzsungeles-susnyás része szebbnek is tűnik a most látottaknál), és nem indokolna ennyire erős GPU-t. Ha azt mondom, hogy a látott grafika, és a megkívánt VGA nincs egy súlycsoportban, akkor ezzel rendkívül finoman, és igen-igen visszafogottan fogalmaztam. A HD 5870 kártyámmal a TW 2-t közel max. beállításokkal játszhattam, míg a TW 3 elindulni se nagyon fog vele. Miközben grafikailag nincs közöttük nagy eltérés, az eddig látottak alapján legalábbis. Ha a 2013-ban mutatott grafikával érkezne, egy szavam sem lenne ez ellen, de így már ez nem korrekt.
-
BoneDragon
veterán
Ez a topic is átment sírásba, mi lesz itt holnap...
/Menekül
-
Nazara
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Azért ne legyünk már ennyire csőlátásúak. Nem fekete-fehér a helyzet. A CDPR Red még mindig nem egy hatalmas amerikai stúdió, és az eddig kiadott játékaikkal, és hozzáállásukkal, supporttal abszolút nem érdemelték ki azt a fikahengert, ami itt megy. Még ki se jött a játék, de a topicban a hozzászólók 90%-a fikázza, két nagyobb dolog miatt:
1, grafikai downgrade
2, "nem adunk ki fizetős DLC-t" nyilatkozat, aztán közben mégis jön két darab kiegészitőNagy szerepjáték, és Witcher-rajongóként megmondom őszintén letojom mindkettőt. Egy RPG-ben a lényeg még mindig a sztori, a történetvezetés, a fejlődési rendszer, a tárgykezelés, valamint a karakterek kidolgozottsága, mimikája. Ha ezekben a pontokban tökéletes a produktum, de a fent emlitett két dolog zavar, akkor már rögtön átverték az embert, és soha többet nem kell tőlük játékot venni? (á la EA, Ubisoft?)
Ha minden ilyen apróság miatt kizárna az ember egy-egy stúdiót, akkor gyakorlatilag ki is dobhatnánk a gépet, nem lenne mivel játszani. (Tuti nem vennék még egyszer Fifát, Dragon Age-t, Assassin's Creedet, ha az elmúlt 1-2 év tapasztalataiból indulok ki. Csak az a baj, hogy még a bugok és a gyalázatos megvalósitás mellett is kevés ezekhez hasonló művet találok a piacon, tehát megvan kötve a kezem)És nem vagyok elfogult: Ezért a játékért újitottam gépet, én is jobban örültem volna neki, ha a 2013-as gameplay videókon látott látvány fogadna, de ettől függetlenül nem érzem magam átverve, és csak szimplán várom a játékot, mert tudom, hogy rengeteg örömteli órát fog okozni, abban az állapotában, ahogy elkészült.

-
törölt tag
GOG-n amúgy már kijött a játékhoz a frissítés ? Steam gondolom szokás szerint 01:00-kor fog unlockolni...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A grafikonoknál még "Review-Version 1.02" van (jelentsen ez bármit is), de akkor már elég valós eredmények főleg, hogy az új driverrel vannak...
Mondjuk nem tudom 980-at miért nem teszteltek, de így is siralmasak ezek az eredmények.A Hariworks meg további ~13 FPS-t vesz el.
-
Yllgrim
őstag
+1 Ja, kapjam be

Jo lesz a jatek, varjuk szepen, mar nem sok kell es eldonthetjuk mi magunk, megkerdem a fonokomet mit szolna ha holnap nem jonnek be
Bar most hosszu hetvege lesz...Koszi Szaby, 44 FPS nekem eleg egyelore 1080 uber-en
980 kb 55 korul varhato ugy sacc per kb 
-
törölt tag
1080p Ultra: Titan X - 66 FPS, 970/290X - 45 FPS
Szerintem még egy 980 sem elég a stabil 60 FPS-hez.
És az Ultra még nem is a max, várjuk a Day 1 csodapatchet

-
Yllgrim
őstag
Csak ugy halkan megkerdezem, hogy ezt te most komolyan gondolod hogy azzal hogy kesob majd egyszer valamikor talan jo lesz az megfelelo erv akarmire is amiert penzt adtal ki? Arrol nem is beszelve hogy dolgozzon a modder ingyen, a fejleszto-kiado meg pihegjen picit a kemeny munka utan bekaszalva a sok zsetont (reszletkerdes mit fedez a bevetel)?
Reszemrol nem. Az hogy mi az igazsag holnap kiderul, az biztos hogy nem ezert fogok most venni egy uj 980GTX-et, amikor par het es lejjeb megy az ara...
A jatekosok reszerol szerintem azzal kellene a gondnak lennie hogy annak ellenere hogy atvernek minket (nem azt szallitjak amit korabban megigertek), hazudnak nekunk(lasd az elozo, csak kitartanak amellett a mai napig), meglopnak (olyan termekert fizetunk felarat a gep fejlesztesekor amire nem feltetlen lenne szuksegunk ha a kiado-fejleszto korrekt lenne) megvesszuk a jatekaikat.
A jatekot megvettem, elvezni fogom, par nap mulva meg elvalik hogy a CDPR bekerul-e az EA-Ubisoft paros melle az en kepzeletbeli tiltolistamra.
-
Xerxész
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gog galaxy.

.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenry