- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
A Kőszívekben Geralt egy vadonatúj, 10 órás kalandban eljut Senkiföldje vadonjaiba továbbá Oxenfurt sikátoraiba és zugaiba, ahol megpróbálja teljesíteni a titokzatos Üvegember megbízását. Sötét ármányok hálójába gabalyodva Geraltnak minden ravaszságára és erejére szüksége lesz, hogy kibogozza a titkokat és ép bőrrel megússza a kalandot.
A Vér és bor 20 órás történet, amely a vadonatúj Toussaint vidékére kalauzolja Geraltot. A régiót még nem szennyezte be a háború, ám a gondtalan élvezetek és lovagi rituálék könnyed légköre ősi és véres titkot leplez el.
A hamarosan elérhető kiegészítők új tartalmat, felszerelést és ellenfeleket, valamint új és régen látott karaktereket kínálnak a játékosoknak – mind lenyűgöző részletességgel és minőségben kidolgozva.
A Kőszívek októberben jelenik meg, a Vér és bor tervezett megjelenése pedig 2016 első negyedéve.
-
Mate
nagyúr
Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass
2 fizetős DLC bejelentve.
-
Televan74
nagyúr
válasz
amoartus #194 üzenetére
CPU: Talán elég lesz neki a négy szál,a magyarokkal készített riportban,négy magról beszélnek.De talán elég lesz neki a mobil i5 2mag/4 szál is.
Mem: szerintem renden van
GPU: Maxwell,szerintem nem lesz gond.
HDD: bőségesen,bár ha 5400rpm,lehetnek töltögetési szakaszok.Low vagy talán medium beállításokon biztos futni fog,sajnos a fullhd kijelző miatt a high beállítás felejtős lehet.
-
amoartus
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen gépen elfutna egyáltalán a Witcher 3? És ha igen, akkor milyen beállításokkal előreláthatólag?
ASUS N551JM:
- i5-4200H
- 8GB RAM
- Nvidia GeForce GTX 860M, 2GB
- 1TB HDD.(Nézegettem már különböző gépigényes oldalakon, de nagy a szórása a válaszoknak, ezért kérem a véleményeteket és a segítségeteket.)
A válaszokat előre is köszönöm! -
Archanon
őstag
Hamarosan érkezik hozzám az új VGA-m, jár hozzá egy Wicserhárom kupon, nosza belenéztem a gameplay videókba. Most ez kajak, hogy 2015-ben nem tartunk még ott, hogy a ruha ne lógjon már bele a lóba keresztül-kasul? Hiába csilivili grafika, ha ilyen téren elvérzik, ami igazán szúrja a szemem.
Amúgy még a 2. részt be kell pótolnom ez előtt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
s7evcsenko #191 üzenetére
Én így is elégedett vagyok és ugye a fejlesztőket is támogatjuk 😊
-
Scholes9
nagyúr
Na én maradtam a kuponnál, 4500-ért nagyon megérte 😊
-
s7evcsenko
addikt
válasz
GypsFulvus2 #188 üzenetére
Hát így közel a 40-hez, igazából nagyon nem köt le semmi, csak a wow.
8 éves függőségemtől próbálok szabadulni, ezt most a witcher 2 újrajátszása kicsit segíti is.
Szemezgetek majd egy kicsit mielőtt leírtom a steamet.
Köszi az útbaigazítást. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
s7evcsenko #187 üzenetére
Azért annyira radikálisnak nem kell lenni. Az életkorodtól is függ, hogy tetszik-e a GOG kínálata. Aki a mostani hype-olt, übergrafikás címeket keresi, az ott nem nagyon talál fogára való árut. Ha ellenben a régi idők nagy játékait keresed, vagy az érdekes indie címeket, biztos találsz jó fogásokat. Minden játékot kompatibilissé alakítottak a mai win7-8 rendszerekkel is.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
GypsFulvus2 #186 üzenetére
Így már értem.
Bevallom, eddig még sosem hallottam a gog-ról, most találkoztam vele életemben először, a witcher 3 kupon kapcsán.
De most akkor jól leszedem a steam-es addont a gépről és ezentúl itt nézelődök. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
s7evcsenko #184 üzenetére
Ez a GOG filozófiája. Az ott beszerezhető összes játék DRM mentes. Aki akarja, az előbb-utóbb mindent le tud warezolni, ezt semmilyen védelem nem tudja megakadályozni. Ha nem az első napon, hát akkor pár hét alatt úgyis feltörik. Ezért szerintük (is) csak a játékért fizető réteget szívatja minden DRM. Amiben igazuk van, elég ha csak a Uplay-re gondolsz... A Witcher 2 dobozos verziójában volt DRM, mert azt még az Atari adta ki, és ők ragaszkodtak hozzá. Volt is vele szívás. A GOG-os verziójában már akkor sem volt, mégis elfogyott vagy 3 millió példány, összesen a mai napig. Ez a vásárlóbarát filozófia a legfőbb oka, hogy amit csak lehetséges, a GOG-on szerzek be.
-
S1M0N
senior tag
válasz
s7evcsenko #184 üzenetére
A 2-ben lévő DRM-mel is hamar felsültek, hamar ki is szedték egy javítással, csak azoknak ártott, akik megvették eredetiben.
-
Vistaboy
veterán
válasz
s7evcsenko #179 üzenetére
A kuponnal is teljes játékot kapsz, vagyis nem fogsz hátrányba kerülni a Steames verzióval szemben. Ráadásul a patch-eket és DLC-ket közvetlenül a kiadótól tölti le a játék, így abban sem lesz eltérés. Egyetlen különbség a Steames és GoG-os digitális kiadás között, hogy előbbiben van DRM, míg utóbbiban nincs.
Meg persze, ha a dobozos kiadást nézzük, akkor nem kapjátok meg a sok fizikai extrát, amit hozzáadnak vásárláskor (doboz, póló, fémtok, albumok, stb.). De ha ez nektek nem hiányzik, akkor jobban jártok a kuponnal. Nekem kellenek ezek, emiatt veszem meg dobozosan.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
s7evcsenko #179 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, bár gondolom annyi h nem lesznek acsik meg azt nem tudom h gogon hogy van a patchelés. Steamen ugye lehet automatikusan letölthetőre állítani.
-
s7evcsenko
addikt
A kuponos verzió miben más, mint a steam-es?
Van valami hátulütője a kuponos verziónak? -
Scholes9
nagyúr
A kuponok egyre olcsóbbak, 5k alatt beszerezhető már...mire a megjelenéshez érünk pár ezerért meg lehet venni, szerintem érdemes várni
-
Lui04
aktív tag
-
Lui04
aktív tag
-
Vistaboy
veterán
válasz
Televan74 #164 üzenetére
A leghosszabb az, amikor várod a futárt.
Reggel 8 és délután 5 között bármikor jöhet. Habár általában délelőtt megvan, emlékszem, amikor a The Elder Scrolls IV: Obliviont vártam, az ideg majd megevett, mire kiérkezett. Épphogy fél ötre kaptam meg, pedig még szabit is kértem aznapra. Nem kicsit voltam akkor mérges.
-
troland26
őstag
Na 5k-ért vettem egy kupont , már ott "csücsül" a játék a gogos játékaim közt .
Majd , ha lecsökken a játék ára olyan pár ezer forintra azért megveszem dobozosan is , ha már a többi megvan
-
troland26
őstag
5k-ért mondjuk megvenném a kuponost , de az eddigi részek is dobozosan voltak meg . Azért kíváncsiságból megnéztem a geforce oldalán mi a helyzet és érdekes , de Mo-t nem lehet beállítani mint régiót a kód megadása előtt..ilyenkor vajon mi van ?
-
Vistaboy
veterán
Ilyen fémdobozt kapunk majd a CD Galaxistól:
Na meg mellé póló, poszter és természetesen mindent, amit a CD Projekt RED belezsúfolt a normál kiadásba...
(Remélem, hogy jut nekem XL-es póló, mert a Tomb Raiderből is csak M-eset kaptam és enyhén kicsi...
)
Mondhat bárki bármit, nekem megér 5K felárat ez a rengeteg fizikai extra (8K körül vannak hirdetve a kuponok). Kivétel abban az esetben, ha valóban most venném meg a kártyát, akkor megtartanám a játékot és megelégednék a digitális tartalommal. De külön szerintem nem éri meg 8K-t kidobni kuponra, amikor 13K-ért egy rakás extrával együtt megkapjuk dobozosan.
-
Scholes9
nagyúr
Amúgy én várok még a játék megvásárlásával, sztem jó áron lehet majd kupont venni aprón ha már "korai" gtx 970/980 tulajként kimaradunk az
"akcióból" 😖 -
Vistaboy
veterán
-
Oliverda
titán
Van benne benchmark?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Vistaboy #141 üzenetére
De az ubersamplingnek mi értelme van azon kívül h kb felezi az fps-t? 😖 oks az előző résznél megnézi az ember hogy fut bekapcsolva. Mert szerintem ezen kívül kb semmi. Kultúrált beállításokkal szépen fog szerintem futni egy 970/980-on. A másik meg ha nem fog jól menni a kutya nem veszi majd meg. Én akkor biztosan nem.
-
Vistaboy
veterán
válasz
gainwardgs #143 üzenetére
Titan X nekem akkor sem lesz, ha ugyanannyiért adják, mint amennyiért a GTX 980-at vettem. Én sajnos idénre már ellőttem minden gépfejlesztésre szánt zsetont, épphogy annyit tudok még összekaparni, hogy megveszem a Witcher 3 normál kiadását, meg talán később pótlólag a DA: Inquisitiont, ha év végéig lejjebb meg kicsit az ára (Sajnos EA címként ez nem valószínű).
Megmondom őszintén, hogy - bár picit tényleg idegesít, hogy nem vártam két hónapot a GTX 980 vételével és akkor kaptam volna hozzá ingyen a játékot -, de én amúgy is dobozosan akarom megvenni, úgyhogy végül is nem fogom miatta a falba verni a fejem.
-
Mate
nagyúr
válasz
Montesantos #144 üzenetére
Szerintem nincs még róla infó. CD project sli-ben sose volt erős.
-
Montesantos
senior tag
Sli támogatás lesz hozzá? most a 900-as kártyákhoz adnak játékkupont, esetleg beruháznék meg egy kártyára ha tuti az sli támogatás.
-
Vistaboy
veterán
Lehet, hogy az R9 280X is elvitte volna fullon, de azzal nem próbáltam. Viszont ami előtte volt, a HD 7870 tutira nem, legalábbis a legjobb mintavételezést ki kellett kapcsolnom rajta emlékeim szerint.
MOD: Rég volt már nVidia kártyám, a játék pedig főleg azokra lett optimalizálva.
-
Vistaboy
veterán
válasz
gainwardgs #137 üzenetére
Azt korábban már Abu is megmondta, hogy a maximális grafikához nem lesz elég egy darab GTX 980. És én kezdek hinni neki. Mégpedig azért, mert épp most vettem elő újra a The Witcher 2-t, és a GTX 980 az első kártya, ami mindent maxra állítva fullon viszi ricegés nélkül - legjobb mintavételezés mellett. Márpedig az lassan négy éve jelent meg.
-
Lui04
aktív tag
-
Mate
nagyúr
válasz
Vistaboy #132 üzenetére
AMD-nek és nvidiának is megvannak a parnerei akik adják a kuponokat. Mo-n 2-3 partnerük van csak. Ország méretéhez képest semmivel sem állunk rosszabbul, mint más európai országok.
Elmúlt 3 évben 5 alkalommal vettem VGA-t. Minden esetben nvidiát és mindegyikhez járt játék. Volt amihez 2 is. Kivétel 970, mert ott nem vártam meg az akciót és már előtte megvettem a kártyát. -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #131 üzenetére
Visszaszívom, összekevertem a Never Settle Reloaded promócióval. A Sapphire Select Club más tészta. Elnézést, az AMD sem különb az nVidiánál, helyesebben ott is csak a friss vásárlók kapják a kódot, azoktól a kereskedőktől, akik részt vesznek az akciókban. Viszont ez utóbbi itt is igazolja a fentieket, mármint, hogy sajnos Európában, és főleg Magyarországon kevés az olyan kersekedő, aki mellékeli a kártyákhoz a kuponokat.
-
Vistaboy
veterán
Úgy, hogy általában a legtöbb ilyen promóciós kód érdekes módon nem jut el a felhasználóhoz, hanem elveszik menet közben, a user pedig végül megkapja az OEM kártyát, sokszor még a dobozt is lespórolják, mégis azonos áron adják a termékeket. A legutolsó kártyám, amihez valóban kaptam játékot, az az AMD HD 4890 volt, amellé megkaptam a Tomb Raider Underworld-öt. De például most a durván két és félszer annyiba kerülő GTX 980 esetén semmit nem kaptam, még egy kupont sem.
Szerintem tuti, hogy itt is így lesz. Elképzelhető, hogy lesz pár kereskedő, aki részt fog venni az nVidia promóciójában, de a többség szerintem ugyanúgy nem fogja adni a kupont/kódot a kártyák mellé, pedig járna.
Lehet, hogy az nVidia akciói soha nem voltak visszamenőlegesen érvényesek, de például én az elmúlt 7 évben vagy három különféle Sapphire AMD VGA-t vettem, és érdekes módon a Sapphire Select Clubba bármikor be lehetett regisztrálni és megkaptam érte az ingyen programokat és játékokat. Csak azt furcsállom, hogy itt miért nem lehet ugyanezt megoldani? Beregisztrálnád a kártyát a sorozatszámmal és máris meglenne.
Értem én, hogy az ingyen játék csalogató lehet a friss vásárlók számára, de én azokról sem feledkeznék meg, akik már megvették a kártyákat. Mert ezzel lényegében ők le vannak sz@rva...
-
Vistaboy
veterán
Én dobozosan akarom megvenni, csak ezért nem tettem még meg, amúgy már rég megvettem volna. Idén ez az egyetlen játék, ami annyira érdekel, hogy előrendeljem. Persze azt sem bántam volna, ha kapok kódot utólag - mondjuk a kártya sorozatszámával vagy hasonlóval beregisztrálva, mint a Sapphire Select Club esetén AMD-nél. De sajnos kis hazánkban a kereskedők kispórolják az efféle akciókat.
-
Vistaboy
veterán
Ingyenes lesz a The Witcher 3 a GTX 900-as sorozatot vásárlóknak.
Bakker, ha ezt előbb tudom, akkor megvárom a GTX 980 vásárlással a játék megjelenését...
-
Mate
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz
KisTücsök #121 üzenetére
Amit én tudok a (magyar)készítőkkel készült videóban.Konzolon nem lesz nvidia szőr.Elmondták,hogy a szőr nem lesz nvidia exkluzív.Gondolom megfelelő erősségű AMD kártyán fog futni.De a konzolokon sem lesz sokkal rosszabb.Még megjegyezték,hogy a youtube sokat ront a feltöltött videók minőségen.
-
KisTücsök
addikt
PC-s verzióhoz képest mennyivel lesz majd lebutítva? Nem igazán tudom, ezek az új konzolok "mennyit bírnak".
-
-
Mate
nagyúr
Néztem steam-en a könyvtáramat és megláttam. Gondoltam meglesem még mennyi van hátra
Nagyon várom már. Idén 2 játékot várok, talán 3-at. Ebből GTA V és Witcher 3-at leginkább. Remélhetőleg egyik megjelenését se tolják már tovább
-
Mate
nagyúr
Még 2 hónap, 3 hét, 3 nap és ~20 óra van hátra
-
Televan74
nagyúr
Most találtam nem tudom volt e már.Beszélgetés a játék magyar készítőivel.Videó
-
albert8
veterán
Új video[link]
Olyan messze van még... -
Lui04
aktív tag
-
törölt tag
Megjött a gépigény! Egész barátságos.
-
Lui04
aktív tag
-
GypsFulvus2
őstag
Új trailer.
Alatta egy fölöttébb érdekes infó: "Geralt isn't the only playable character in The Witcher 3."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged